Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W oknie "chcę zobaczyć", obok kolumny "w kinach" chciałbym widzieć informację czy dany
film wyszedł na DVD / BD (i kiedy), jeżeli jest już znana data premiery na świecie / w PL (tak
jak w kolumnie "w kinach"), sortowana tak jak "w kinach".

Mam pytanie, jak szybko system zlicza głosy. Wczoraj zagłosowałam na film który miał 4 głosy i dzisiaj wciąż
są 4. Dlaczego to nie dzieje się automatycznie? Czy ktoś wie?

Wystapił pod koniec filmu jako ESPN Reporter.
http://www.imdb.com/name/nm0000226/?ref_=ttfc_fc_cl_t72
http://www.imdb.com/title/tt1229340/fullcredits?ref_=tt_cl_s...

Czy ktoś może mi polecić ciekawą stronę internetową o tematyce filmowej, gdyż filmweb schodzi na psy?

Dziennie mogę dodać tylko dwie kontrybucje i już przy trzeciej wyskakuje komunikat, że:
Dzienny limit dodawania został przekroczony.
Dlaczego taki jest mały limit dodawania kontrybucji?
Wszyscy mogą tylko po dwie dziennie kontrybucje dodawać? czy tylko ja? a może, to do czegoś zależy?

Może mi ktoś podesłać screena, albo opisać? Bo jestem bardzo ciekaw jak filmweb.pl zmienił się przez 16
lat :)

Z góry dziękuję!!

Witam

Przejdę od razu do szczegółów, czy dało by rade zmodyfikować trochę kod portalu i dodać wiek aktorów dla danej produkcji?

W panelu OBSADA dla wybranego filmu można by dodać w nawiasie (przy nazwisku aktora) w jakim wieku był, kiedy dany film został nakręcony lub lepiej - wydany (bo oczywiście nie które...

Chciałabym się lekko odmóżdżyć i obejrzeć jakieś przyjemne fantasy.
Gdy zaznaczę żeby nie pojawiały mi się filmy, które już widziałam na liście zostaje mi raptem 15 filmów... Coś tu się nie zgadza, albo cały świat przestał robić fantasy. Zero propozycji. A Garbi Super Bryka ciężko nazwać filmem fantasy :|

Wszystkich których już do cna powaliła najnowsza zmiana wuzażu wprowadzona na tym forum wzywam do bojkotu całego tego forum!!! Jak widać po całej serii zmian, które chrzaniły co raz bardziej idealny i ugruntowany image tego forum i po całej serii protestów za każdym razem które były głosem wołającego na puszczy wydaje...

więcej

Czemu od razu nie dacie białej czcionki?