Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

problem jest od wczoraj - nigdy wczesniej go nie mialem - wpisuje tytul znanego filmu do wyszukiwarki i pokazuje mi "brak wynikow", ktos jeszcze ma taki problem?

Mam taki dylemat:

Aktor gra w serii filmów i na moje nieszczęście zdarzyło się że dwa filmy telewizyjne z serii trafiły na ekrany telewizorów w tym samym dniu. Genialny kontrybutor z braku wiedzy na rympał dodał filmy i tak oto zmienił kolejność odcinków i odcinek 4 jest w miejscu 3 a 6 w miejscu 5. Dobrze że...

Nie wiem gdzie dokładnie umieścić ten post (przepraszam z góry jeśli to niewłaściwe
miejsce), ale myślę sobie, że fajnie byłoby mieć w swojej bazie wykres pokazujący
najwyższe średnie dla danych osób. U mnie najwyższe mają Michael Caine (9,2), Mark
Hamill (9,0), Morgan Freeman (8,7) itd. W sumie żaden bajer i...

SZWANKUJE.NIE WYSZUKUJE FILMÓW.TRZEBA JECHAĆ PO AKTORACH...........

Otóż kilka dni temu zgłosiłem (po raz pierwszy odkąd tu jestem) parę nadużyć wypowiedzi
moderatorom, oczywiście po przeczytaniu regulaminu i argumentacji dlaczego, jednak do tej
pory nic się nie zmieniło - ani obraźliwe wg. mnie komentarze nie zniknęły, ani także nie
dostałem jakiejkolwiek wiadomości na ten...

Ostatnio zamiast okienka "Lubię to" pojawia mi się okno "Skomentuj".
Jak można przywrócić poprzednią wersję lub gdzie ją znaleźć?
U pytanych znajomych taka zamiana nie nastąpiła.

Dość długo trzeba na to czekać mam już ponad 40 w kolejce ....

W tabelach kontrybucyjnych, ściślej w "dodawani ludzie filmu" występuje dziwne słówko: "imie". Takiego słowa nie ma w języku polskim, nawet w tej chwili filmwebowy korektor poprawia mi je wężykiem na czerwono, może więc dałoby radę... hmmm... poprawić ;-)

Szkoda, że nie ma tutaj opcji oceniania komentarzy tzw. "łapek" jak np. na youtube. Czasami czytam komentarze pod danym filmem i zgadzam się z niektórymi treściami a z innymi nie, więc wygodnie byłoby w ten sposób je oceniać, zamiast dodawać kolejny komentarz typu "masz rację" lub "nie zgadzam się" - ale to tylko taka...

więcej

W rankingu seriali nie powinny być brane pod uwagę BAJKI I KRESKÓWKI. Na 100 pozycji ok 30 % to właśnie pozycje dla dzieci. Powinna być oddzielny ranking " dla dzieci". Wydaje mi się, że to bardzo przekłamuje wyniki i jest to bardzo denerwujące. I nie mówię tu o serialach kierowanych do młodego widza jak np. " wakacje...

więcej