http://www.filmweb.pl/film/Behaving+Badly-2014-663900
Premiera na iTunes była już dawno, ale wciąż nie można dodać do listy.
Od dziś wszystkie odcinki seriali muszą mieć przypisaną datę premiery (co najmniej sam rok).
Odcinki bez dat nie będą akceptowane.
Witam. Ostatnio znajomy założył konto na filmwebie i przy filmach które ocenił nie widać ocen znajomych. Czy da się jakoś to naprawić ?
Witam.Bardzo bym prosila o wyjasnienie, jak sie postepuje w momencie podania, ze konkurs nierostrzygniety, a zdarza sie to czesto.Co jest przyczyna nierostrzygniecia-mysle o konkursach w ktorych rowniez bralam udzial. Prosze o informacje w przypadku ktory dotyczy rowniez mnie.pozdrawiam lc.ps.a tak pomyslalam, ze...
Jak wyżej, nie mogę znaleść użytkownika, bo wyszukiwane się tylko osoby, gry, filmy i seriale. Tym sposobem jedynie pokazują się w proponowanych (bo po zatwierdzeniu zapytania także już nie) aktualni znajomi.
Kiedyś to było łatwo, teraz w nowej wersji filmwebu nie wiem jak to zrobić. Przeszukałem dużo stron i nie...
Coś się dzieje? Nie wyświetla mi się program tv na juto ani w ogóle poza dzisiejszym dniem. Do tej pory zawsze w niedzielę, sprawdzałam na cały tydzień ciekawe filmy do obejrzenia, a tu dzisiaj klops...
Program tv jest błędnie wpisany tzn. Na stronie Star Trek 1966 - 1969 [serial TV]
widnieje:
za 3 dni
AXN 09:00 (serial science-fiction odc. 1, Stacja kosmiczna)
Oznacza to że w niedzielę będzie pierwszy odcinek po tytułem "Stacja kosmiczna"
-Nie ma takiego odcinka! Chodzi o serial "Star trek: Stacja kosmiczna"...