Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dlaczego administracja nie reaguje na zgłoszenia postów obrażających użytkowników?
Jeszcze nigdy administrator nie zareagował na moje zgłoszenie. Potem muszę się bronić przed jakimiś obrażającymi kretynami zaśmiecając forum bo najczęściej taki nie odpuści jak się mu nie odpisze.

Gdy zjadę w dół mojej listy ponad połowa pozycji jest zaciemniona i dotyczy to nie tylko zakładki "chcę obejrzeć", ale również bloga

IP

użytkownik usunięty

Tak z ciekawości to lokalizacja jeszcze wróci czy to już tak na stałe bez niej zostanie?

Chodzi mi o to jakie miejsce jest najniższe, ja znalazłem najniżej 8.053 komedia pt.
"Znokautowani" tak z ciekawości, da się to jakoś sprawdzić ?? Film dostaje miejsce jak
przekroczy 1000 głosów, tak samo jest z resztą. A inne pytanie, dlaczego seriale mają tylko
miejsca od 1 do 100 ?? Kiedyś były dalsze.

CZEKAMY NA NAPRAWIENIE!!!!

nie pierwszy raz spotkałem się z sytuacją na filmwebie więc oczywiście skopiowałem go do notatnika żeby mój czas się nie zmarnował . Założyłem go więc na forum "hobbit :pustkowie smauga" jeszcze raz.
Oto treść
tytuł :"postacie i wątki ,które są zbędne w Hobbicie"
treść tematu:"Dużo tego sztucznego wydłużania...

Czemu nie została jeszcze stworzona specjalna opcja to zgłaszania filmów anulowanych? Baza zaśmiecona jest tysiącem takich filmów ;/

Wstawianie tutaj linków (a właściwie tylko adresów stron) to jest tragedia... Nie dość, że
nie jest zrobiony żaden mechanizm przekierowywania, to do tego z samym wstawianiem
trzeba się nieźle namęczyć przez te blokady FW. Nie chcę wyjść na jakiegoś lenia, któremu
nie chce się nawet skopiować adresu, ale...

(Kółko Wzajemnej Masturbacji). Plakaty do filmów w bardzo dobrej jakości są odrzucane, bo przy 500x powiększeniu widać piksele lub widać pasek 1px na zeskanowanym plakacie. A tu weryfikator animavillis dodał plakat, w ktorym nie widać napisów. I to jest ta dobra jakośc. Ty szukaj plakatów 4000x2000 do filmów sprzed 20...

więcej

proszę to naprawić.