2by3 Games
2x2 Games
777 Studios
800 North and Digital Ranch
Abacus
Adanac Command Studies
Advanced Gaming Systems
Age of Games
AGEOD
Arcen Games
Australian Design Group
Battlefront.com
Black Hammer Game
Black Hand Studios
BlackMill Games
Black Moon Design
Boku Strategy Games
Bretwalda Games
Chaos...
Tak się zastanawiam, czy na FilmWebie nie jest za mało Box Office'u. W końcu wyniki finansowe filmów również są związane z kinem. Na tym portalu pojawiają się co najwyżej dwa newsy tygodniowo na temat amerykańskiego i światowego box office'u. Może warto byłoby przeznaczyć całą zakładkę na ten temat. FilmWeb napewno by...
więcej
Witam, od jakiegoś czasu mam problem z wyglądem FilmWeba.
Mam najnowszego Firefoxa, najnowszy Adobe Flash oraz Jave.
Brakuje niektórych elementów graficznych (np. loga, gwiazdek przy ocenach, itp.) Trochę mnie to wkurza.
Co może być tego przyczyną?
http://fotowrzut.pl/M3A8G2MY2A
Powyżej przykładowy wygląd mojego...
Witam!
Przede wszystkim powinien być jasny podział między festiwalami a nagrodami.
Festiwale które mają kategorię A powinny być jakoś wyróżnione. Oczywiście te najważniejsze: canes, berlinale, wnecja - powinny mieć jeszcze większe wyróżnienie.
Nagrody i festiwale polskie powinny być w osobnym wątku (węże, orły,...
Witam.
Ostatnio zauważyłem błąd w tym zdaniu: "Edycja treści wypowiedzi możliwa jest w ciągu pięciu minut od momenku jej publikacji lub do chwili pojawienia się pod nią pierwszej odpowiedzi". Otóż słowo "momentu" jest błędnie napisane - "momenKu".
Chociaż może tak miało być... nie wiem. Tylko zwracam...
Witam. np. film "Enemy" jego główna ocena to 6,7 a jak klikam na głównych aktorów którzy tam grają to mają przy tym filmie różne oceny? dlaczego? Gyllenhall( nie pamiętam teraz czy tak sie pisze) ma 7,0 a Melanie Laurent 7,2. Coś tu jest chyba nie tak?
czy będzie możliwość ustawienia poprzedniego wyglądu repertuaru - tzn lista filmów i spis kin i
godzin wyświetlania seansów...?
Nie rozumiem klasyfikacji poszczególnych gatunków jako "HORRORÓW". Co to właściwie jest. zgodnie z definicja na Wikipedii cytuję:
Horror- fantastyka grozy – odmiana fantastyki polegająca na budowaniu świata przedstawionego na wzór rzeczywistości i praw nią rządzących po to, aby wprowadzić w jego obręb zjawiska...
Hej.
Zastanawia mnie jedno pytanie. Czy z serwisu można być usuniętym czy coś takiego?
Bo użytkownik heavy_metal od bardzo dawna obraża wszystkich na około, używa wulgarnych słów i 90% jego wypowiedzi jest usuwana przez moderację. Ok, ale jak to możliwe, że gość ciągle łamie regulamin i wciąż ma prawo się...
Witam,
skłaniam się do prenumeraty miesięcznika związanego z twórczością filmową i na naszym
rynku dostępne są dwa: "KINO" oraz "FILM". Mam dość banalne pytanie: który miesięcznik
prezentuje lepsze treści? Wiem, że to dośc ogólne pytanie, ale chciałbym poznać opinie
Filmwebowiczów odnośnie tych czasopism.