Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

proszę to naprawić.

Do weryfikatorów

użytkownik usunięty

Uprzejmie proszę o przejrzenie kontrybucji dotyczących serialu "Fleming: The Man Who Would Be Bond". Premiera już w przyszłym tygodniu, a z powodu kolejek nadal nie ma obsady ani odcinków. Wiem, że macie sporo kontrybucji do przejrzenia, ale wiele osób będzie Wam za to...

4 lata temu ostatni raz logowałam się na moim starym koncie na fw i teraz chciałabym
jakoś je odzyskać tylko jest problem, bo nie pamiętam maila, który użyłam do rejestracji :(
pamiętam login i chyba hasło, chociaż nie jestem pewna.
Czy jest jakaś szansa na odzyskanie tego konta?

Miło by było gdyby ktoś poprawił w ankiecie film z "Billy Ellit" na "Billy Elliot".
http://www.filmweb.pl/questionnaire/4437

Bardzo, ale to bardzo ciężko wyszukuje się na filmwebie koreańskie tytuły.
Nie wiem, dlaczego fw przyjął taki, a nie inny sposób pisania filmowych tytułów, brakuje też
systematyki. Czasem główny tytuł jest z myślikami, czasem bez a ten z myślnikami jest
tytułem alternatywnym, czy jest tu jakaś reguła?...

Jak to mozliwe czy niektorzy maja wieksze uprawnienia, dzialcie cos w kierunku
usprawnienja tych i przyspieszenia sprawdzania materialow czy czekacie ze jakos to bedzie

Czy jest możliwość ustalenia, jakie filmy będą wyświetlane na naszym profilu jako 'najwyżej
ocenione'? Wiem, ze można wybierać ile ich ma się wyświetlać, 8 czy 12, ale mi chodzi o
konkretne filmy, bo nie wiem na jakiej zasadzie są one tam umieszczane spośród
wszystkich moich dziesiątek :)

? Czemu mi blokuje wypowiedzi?

Czy lista "Znajomi, których obserwujesz, ostatnio oglądali" tylko u mnie jest za krótka?
Wyświetla się tylko 10-12 pozycji ocenionych w przeciągu kilku ostatnich godzin. A co z
resztą? Aktywności większości znajomych których obserwuję nie ma na liście pomimo, że
obejrzeli dziś nawet kilka filmów! Do niedawna...

jw