Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Na jakiej zasadzie przyznawana jest funkcja zaufanego recenzenta? Tylko bez spamu
proszę.

Jak w temacie. Nie mogę dodawać komentarzy pod newsami, z trailerami też jest problem. Klikam, klikam i nic nie działa, jakby się zawiesił. Co mam zrobić, może brakuje mi jakiejś wtyczki czy cuś ?

Czy mi się wydaje, czy kiedyś można było sobie wyszukać aktorów i aktorki pod względem wieku... teraz widzę jedynie ranking top i zero wyszukiwarki.

Witam, gdzie można zobaczyć listę zwycięzców w konkursach biletowych?

Mniej więcej od 12 dni nie wyświetlają się chmurki z komentarzami zostawionymi przez weryfikatorów. Mała prośba do Was, abyście zaglądali bezpośrednio do sprawdzonej kontrybucji i sprawdzili czy weryfikator zostawił jakiś komentarz. Prawdopodobnie jak naprawią awarię to komentarze powinny się pojawić, ale nie wiadomo...

więcej

Witam!
Gustopodobni nie działają mi w ogóle, a kokpit robi co chce. Nie mówiąc o tym że
rekomendacje w kokpicie nie mogą się załadować od kiedy założyłem konto (mam już z 50
filmów ocenionych).

Czy jakiś admin jest w stanie coś z tym zrobić?

Oceny... awaria?

użytkownik usunięty

Czy sypnął się Wam serwer? Bo cały system ocen się kompletnie sypnął.
Nie tylko dla mnie ale też dla znajomych.

Pozdrawiam.

Nie wiem po co mają one zaśmiecać dział Film....

Co prawda inni użytkownicy nie widzą w nim nic złego, ale bądźmy szczerzy: SzymonS1 to
mój złośliwy prześladowca (podobnie jak ten troll co podszywał się pod
I_am_Provindence'a). Mam nadzieję, że Filmweb mnie wysłucha i zrobi coś z tym
problemem.

Ostatnio po oglądnięciu Igrzysk śmierci: W pierścieniu ognia, postanowiłem sięgnąć
po książkę. Trylogie pożarłem w trzy dni i teraz szukam podobnych pozycji i tak sobie
pomyślałem że fajnie byłoby gdybym mógł na filmwebie mieć taką opcje. W końcu
wiele filmów jest na podstawie książek, więc po, lub najlepiej w...

więcej