Jak w temacie. Nie mogę dodawać komentarzy pod newsami, z trailerami też jest problem. Klikam, klikam i nic nie działa, jakby się zawiesił. Co mam zrobić, może brakuje mi jakiejś wtyczki czy cuś ?
Czy mi się wydaje, czy kiedyś można było sobie wyszukać aktorów i aktorki pod względem wieku... teraz widzę jedynie ranking top i zero wyszukiwarki.
Mniej więcej od 12 dni nie wyświetlają się chmurki z komentarzami zostawionymi przez weryfikatorów. Mała prośba do Was, abyście zaglądali bezpośrednio do sprawdzonej kontrybucji i sprawdzili czy weryfikator zostawił jakiś komentarz. Prawdopodobnie jak naprawią awarię to komentarze powinny się pojawić, ale nie wiadomo...
więcej
Witam!
Gustopodobni nie działają mi w ogóle, a kokpit robi co chce. Nie mówiąc o tym że
rekomendacje w kokpicie nie mogą się załadować od kiedy założyłem konto (mam już z 50
filmów ocenionych).
Czy jakiś admin jest w stanie coś z tym zrobić?
Czy sypnął się Wam serwer? Bo cały system ocen się kompletnie sypnął.
Nie tylko dla mnie ale też dla znajomych.
Pozdrawiam.
Co prawda inni użytkownicy nie widzą w nim nic złego, ale bądźmy szczerzy: SzymonS1 to
mój złośliwy prześladowca (podobnie jak ten troll co podszywał się pod
I_am_Provindence'a). Mam nadzieję, że Filmweb mnie wysłucha i zrobi coś z tym
problemem.
Ostatnio po oglądnięciu Igrzysk śmierci: W pierścieniu ognia, postanowiłem sięgnąć
po książkę. Trylogie pożarłem w trzy dni i teraz szukam podobnych pozycji i tak sobie
pomyślałem że fajnie byłoby gdybym mógł na filmwebie mieć taką opcje. W końcu
wiele filmów jest na podstawie książek, więc po, lub najlepiej w...