Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Na jakiej podstawie filmweb wybiera filmy? Mam ocenionych ponad 100 tytulow z czego wiekszosc
to thrillery, zadziej ssensacje lub komedie a w wiadomosci od filmwebu w sprawie wybranych dla
mnie filmow otrzymuje w wiekszosci japonskie anime o niewymawialnych nazwach... (zadnych
anime nigdy nie ocenialem). Dlatego...

więcej

Daniela Day Lewisa ,że przydałaby mu się nowa biografia na filmwebie bo aktualna kończy się na 1997 roku i filmie Bokser a od tamtej pory ów aktor zdobył jeszcze 2 Oscary (łącznie ma 3 jak wiadomo) i został powszechnie uznany za jednego z najlepszych aktorów wszech czasów.
Po prostu uznałem że należy się...

Chcialam zmienic podstawowe dane jednego z celebrytow, ale kontrybucja nie chce sie zapisac-
wyskakuje powiadomienie ze ta juz czeka w kolejce (w sensie ktos juz te informacje zmienil), ale w
oczekujacych kontrybucjach nie ma nic! Juz drugi raz mi sie to zdarzylo, i ten problem pojawia sie
tylko przy zmianie dan...

więcej

Jaja sobie robicie?
dostałem coś takiego na 2 konto:
Witaj,
dziękujemy, że dołączyłeś do społeczności Filmwebu.

Aby ukończyć proces rejestracji i aktywować konto, kliknij link:

itd. itd.
wszystko fajnie, tyle, ze mejl sie nie zgadza, a na oba mejle sa konta juz zalozone od dawna! wtf?

co chwila coś nie działa, nie ma wielu potrzebynch opcji. Ten serwis to totalna żenada.

Dodawanie tytułów

użytkownik usunięty

Od kilku dni próbuję dodać do filmów dodatkowe tytuły z innych krajów, ale wyskakuje mi informacja "użytkownik nie ma uprawnień na wykonanie operacji". Takich filmów mam wiele więc szkoda aby ich nie dodać.

Cenzura na forum "INNE"

użytkownik usunięty

Mam parę pytań w związku z rzeczonym działem. Na samym wstępie zaznaczę, że nie mam zamiaru wszczynać tu personalnych kłótni, rzucać pretensjami itd. - temat jest w pełni ogólny, nie dotyczy żadnej konkretnej osoby czy tematu.
Zdaję sobie sprawę, że nie jest najczystszy z działów, zadziwia mnie jednak ilość usuwanej...

więcej

Jaką dodać płeć? Obojniactwo?
http://www.imdb.com/name/nm5680449/?ref_=ttfc_fc_cl_t22

Witam. Kiedy ostatnim razem chciałem dodać opis do mojego profilu okazało się, iż nie mogę nic
zmienić od nick'u po płeć. Więc tutaj moje pytania: czy są to błędy w serwisie czy coś mi się
popsuło? Z góry dziękuje za odpowiedź.

Witam, od czasu reinstalacji systemu nie mogę odtwarzać filmwebowych filmików - firefox "widzi" film, ale klikanie na wielki trójkąt "play" nic nie daje. Tak samo nie mogę dodawać komentarzy pod newsami - klikanie na pole wpisu nic nie daje. Mam najnowszego firefoxa i najnowszego adobe flash playera. Na Operze wszystko...

więcej