Na jakiej podstawie filmweb wybiera filmy? Mam ocenionych ponad 100 tytulow z czego wiekszosc
to thrillery, zadziej ssensacje lub komedie a w wiadomosci od filmwebu w sprawie wybranych dla
mnie filmow otrzymuje w wiekszosci japonskie anime o niewymawialnych nazwach... (zadnych
anime nigdy nie ocenialem). Dlatego...
Daniela Day Lewisa ,że przydałaby mu się nowa biografia na filmwebie bo aktualna kończy się na 1997 roku i filmie Bokser a od tamtej pory ów aktor zdobył jeszcze 2 Oscary (łącznie ma 3 jak wiadomo) i został powszechnie uznany za jednego z najlepszych aktorów wszech czasów.
Po prostu uznałem że należy się...
Chcialam zmienic podstawowe dane jednego z celebrytow, ale kontrybucja nie chce sie zapisac-
wyskakuje powiadomienie ze ta juz czeka w kolejce (w sensie ktos juz te informacje zmienil), ale w
oczekujacych kontrybucjach nie ma nic! Juz drugi raz mi sie to zdarzylo, i ten problem pojawia sie
tylko przy zmianie dan...
Jaja sobie robicie?
dostałem coś takiego na 2 konto:
Witaj,
dziękujemy, że dołączyłeś do społeczności Filmwebu.
Aby ukończyć proces rejestracji i aktywować konto, kliknij link:
itd. itd.
wszystko fajnie, tyle, ze mejl sie nie zgadza, a na oba mejle sa konta juz zalozone od dawna! wtf?
Od kilku dni próbuję dodać do filmów dodatkowe tytuły z innych krajów, ale wyskakuje mi informacja "użytkownik nie ma uprawnień na wykonanie operacji". Takich filmów mam wiele więc szkoda aby ich nie dodać.
Mam parę pytań w związku z rzeczonym działem. Na samym wstępie zaznaczę, że nie mam zamiaru wszczynać tu personalnych kłótni, rzucać pretensjami itd. - temat jest w pełni ogólny, nie dotyczy żadnej konkretnej osoby czy tematu.
Zdaję sobie sprawę, że nie jest najczystszy z działów, zadziwia mnie jednak ilość usuwanej...
Witam. Kiedy ostatnim razem chciałem dodać opis do mojego profilu okazało się, iż nie mogę nic
zmienić od nick'u po płeć. Więc tutaj moje pytania: czy są to błędy w serwisie czy coś mi się
popsuło? Z góry dziękuje za odpowiedź.
Witam, od czasu reinstalacji systemu nie mogę odtwarzać filmwebowych filmików - firefox "widzi" film, ale klikanie na wielki trójkąt "play" nic nie daje. Tak samo nie mogę dodawać komentarzy pod newsami - klikanie na pole wpisu nic nie daje. Mam najnowszego firefoxa i najnowszego adobe flash playera. Na Operze wszystko...
więcej