Pojawił się pewien problem. Otóż mimo, że jestem zalogowana, mój filmwebowy profil tak jakby nie istnieje. Chcąc wejść na główny panel profilu wyświetla się informacja: "Nie znaleziono strony o podanym adresie. Przepraszamy. Strona, której szukasz nie została odnaleziona. Sprawdź poprawność adresu lub zajrzyj na stronę...
więcejPrzy polecaniu filmów mam jedynie opcję polecania filmów znajomym bądź wybranym użytkownikom. Czemu nie mogę polecić filmów wszystkim użytkownikom. Czy istnieją jakieś ograniczenia w związku z opcją polecania. Jeśli tak, to warto, abyście je zlikwidowali.
Prośba o zmienienie głównego plakatu filmu,gdyż obecny nie przedstawia głównych bohaterek,za to
przedstawia jakiegoś rudego lalusia.Obecny plakat mocno zniechęca widzów do obejrzenia filmu.
Rewelacyjny jest ten zielony z Llndą lub fioletowy z Rose - wtedy będzie przesdstawiać prawdę.
Pozdrawiam !
Stanowczo 30 sekund reklam przed zwiastunem to jest o dużo za dużo... Zmuszony jestem przeglądać zwiastuny u konkurencji a lubie FW.
Witam,
w bazie filmwebu brakuje filmu "The Book of Daniel" z 2013 r. Film religijny, reżyseria Anna Zielinski, w rolach głównych Robert Miano, Andrew Bongiorno, Lance Henriksen. Mam wielką prośbą o dodanie tego filmu do bazy.
Pytanie zawarłam w tytule, bo niby można zgłaszać uwagi, a nie widać, aby portal ewoluował. Mnie osobiście przeszkadza brak możliwości skasowania własnych tematów czy wypowiedzi. Nie mówię o sytuacji, gdy są odpowiedzi innych użytkowników, a jedynie wtedy, gdy ich nie ma. Podejrzewam, że temat był poruszany...
Wprowadziliśmy dla Was kolejną nowość na Filmwebie – polecanie. Teraz możecie polecać ocenione przez Was filmy, seriale i gry swoim znajomym posiadającym konto na Filmwebie, Facebooku czy do kontaktów Gmailowych.
więcej informacji znajdziecie na Blogu Filmwebu http://www.filmweb.pl/blog
29 listopada 2013 na forum tego filmu :
http://www.filmweb.pl/film/Pod+Mocnym+Anio%C5%82em-2014-660451
został założony temat przez "wubeEN"-a . Zajawka była krótka, może nawet trochę hejterska,
założyciel czupurny, ostry, ale pisał z sensem, na temat, poprawną polszczyzną i z zachowaniem
wszelkich zalet...
Od kilku dni nie mogę dodawać odpowiedzi na forum filmów. Czy to jakiś tymczasowy błąd i czy ktoś mógłby się tym błędem w końcu zająć? Czy tylko ja mam ten problem?