Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy istnieje możliwość zmiany nicku?

JW.

Gdy dodawałam nowy wątek nie spodziewałam się, że mogą tam się pojawić spoilery, dlatego nie
oznaczyłam tej opcji. Jednak po czasie widzę, że ktoś kto czytałby mój wątek, mógłby dowiedzieć się
o rzeczach, których wcześniej nie wiedział (a nie wszyscy to lubią). Stąd moje pytanie - jak teraz
mogę oznaczyć wątek...

więcej

Witam, mam konto na filmwebie ale nie zawsze chce się tam logować tylko odpalam sobie na
szybko by zobaczyć jakieś nowe informacje na temat filmów itp. ale od jakiś dwóch tygodni moja
główna strona się nie odświeża nic!! od góry do dołu, może wyda wam się to głupie ale mnie to
irytuję. Wie ktoś o co kaman?

Blokowanie

użytkownik usunięty

czy można zablokować jakiegoś użytkownika filmweb!?

Bardzo lubię opcję "Twój asystent" i choć często zerkam na bieżąco na listę którą mi sugeruje
FilmWeb to często też wracam to tej opcji później klikając "zobacz wszystkie". Jednak od kilku
tygodni pojawia mi się komunikat o wystąpieniu błędu i przez to jestem pozbawiona możliwości
przejrzenia nowinek.

Ktoś,...

więcej

Chciałbym móc weryfikować dodawane dane do bazy.
Jakie warunki muszę spełnić aby mieć taką możliwość?

Czy można zgłosić komuś zdjęcie ze strony filmu do usunięcia i jeśli tak, to komu?

Kiedyś na stronie jakiegoś aktora zapytałam, czemu nie ma w jego filmografii jakiegoś tam filmu z serii „Teatr Telewizji”. Ktoś mnie wyśmiał, że sama sobie odpowiedziałam na to pytanie, bo to teatr.

Ale przecież to film. Zwykły film w telewizji z aktorami, reżyserem, itd. To, że pada nazwa „teatr” jest takim...

Dodałem 4 razy wzrost tej pani: http://www.filmweb.pl/person/Marsha+Stephanie+Blake-525326 . Otrzymałem 4 punkty i za chwilę dodam po raz kolejny jej wzrost, a potem znów i znów... Nie zapisuje się pomimo pozytywnej czterokrotnej weryfikacji.