Nie wiem czy to flash, java, łącze czy co? ale musicie przerobić interface i pójść na kompromis w
sprawie reklam i elementów na stronie ponieważ (dla wtajemniczonych :D ) na najnowszym
Macbooku pro z najlepszą specyfikacją i konfiguracją systemu strona uruchamia się z 30sekund a jak
mam otwarte 3 zakładki z...
Czy jest jakieś miejsce gdzie mogę obserwować moje kontrybucje? Dodałem recenzję, i nie wiem jak sprawdzić czy została odrzucona, czy wciąż jest rozpatrywana.
Nie wiem jak u Was, ale u mnie ten cały Asystent znajduje mi filmy, które zupełnie nie są w moim guście. Raz się nawet jakieś anime znalazło, a nigdy czegoś takiego nie oglądałem. No chyba, że przez to, że mam ocenione kilka filmów animowanych typu Epoka Lodowcowa czy Shrek. W każdym razie ogólnie to co chwila jakieś...
więcej
Werzy dziwią się,że je widzą nawet jak dostają plakaty w rozmiarach : 2035x2999
w takim rozmiarze to nawet na zdjęciach zrobionych super aparatem lustrzanką w formacie hd widać piksele
1.Od jakiegoś czasu nie działają mi zwiastuny, gdy klikam żeby włączyć nic się nie dzieje
2.Opcja poleć znajomym zero reakcji
3.Gdy klikam pokaz sladów przy galerii też nie działa
4.Cały czas wyświetlają mi się powiadomienia które widziałem
Mam google chrome.
Strony nie znaleziono, ale jestem zalogowana i co w takim wypadku zrobić, kiedy nie mogę wejść na
swoją stronę główną?
Można by dodać więcej opcji przy szukaniu filmów czy seriali. Chodzi o to by była możliwość
zaznaczenia, czego nie chcę znaleźć (np. jakie gatunki szukać a jakich nie) oraz by można
było zaznaczyć by nie wyświetlało już ocenionych.
Przykład: Obecnie szukając filmów akcji dostaję milion animacji, mangi i fantasy,...