Chodzi mi o to, że nie chcę widywać opcji "Twój asystent". Czy to da się zrobić? A jeśli ja nie mogę, to czy ktoś może zrobić to za mnie? A opcja "Poczta"? Ona też mnie irytuje. Czy na życzenie poszczególnych użytkowników ktoś tam u Was może usunąć tę opcję i wymazać ikonkę z ekranu?
Po wejściu na stronę, po prostu na filmweb.pl z uporem maniaka pojawia się komunikat: "Przepraszamy. Strona, której szukasz nie została odnaleziona. Sprawdź poprawność adresu lub zajrzyj na stronę startową naszego serwisu" i adres zmienia się na http://www.filmweb.pl/404.
Mogę wyszukać filmy, przez stronę filmu wejść...
Otóż dziś czytając jeden wątek od wkurzonego uzytkownika naszedł pomysł który mógłby rozwiązać problem.
Jeżeli np widzimy "uwaga spoiler" bo ktoś zaznaczył tę opcję, myślimy sobie "ok, nie wejdę teraz, dopiero po filmie". Kończymy go oglądać z uśmiechem wchodzimy w dany temat i chcemy się wypowiedzieć na temat TEGO...
Prosiłbym o usunięcie tych tematów, sam założyciel tych tematów o to prosi, ponieważ mu się
powieliły poprzez jakiś błąd. Zostawiłem jeden temat na który ktoś odpowiedział już....
Od dłuższego czasu większość wpisów i komentarzy na samym dole strony bloga jest na czarnym tle i dopiero zaznaczenie ich, powoduje widoczność tekstu.
Czy jest to jedynie mój problem i jak mam go rozwiązać?
Hej. Doceniam zmiany jakie z czasem zachodza w bazie. Widoczne oceny obejrzanych filmów, możliwość dodania do "Chcę obejrzeć", świetna funkcja "Ukryj obejrzane" (bardzo przydatne) jednak nadal brakuje mi paska z "gwiazdkami" przy każdym filmie, tak abym od razu mógł dodać ocenę a nie musiał otwierać każdy film w...
Od jakichś dwóch tygodni nie potrafię wejść na "mojego asystenta". Gdy klikam w jego ikonkę,
wyświetla się komunikat: "Przepraszamy, wystąpił błąd. Zajrzyj na stronę startową naszego
serwisu". Ponadto nie mogę wstawiać plusów do ocen innych osób. Chciałabym tylko zapytać, jak
długo mniej więcej potrwa naprawa...