Jestem zniesmaczony wprowadzeniem limitu oglądanych filmów, ja też bardzo dużo oglądam filmów a ich nie odznaczałem na FW bo jestem zalogowany od 2012 r. i teraz staram się na bieżąco uzupełniać swoją bazę. Ten portal ma mi ułatwić w orientacji co już oglądałem a nie ją utrudniać, i czekać do następnego dnia aby...
Od jakiegoś tygodnia po kliknięciu w "Twojego asystenta", na którym wyświetla mi się już 10 powiadomień wyskakuje mi okienko z napisem: "Wystąpił błąd. Przepraszamy, wystąpił błąd. Zajrzyj na stronę startową naszego serwisu." To jakiś trend czy tylko ja tak mam?
Są rankingi osób tworzących Filmweb - dodających, weryfikatorów i recenzentów.
Może stworzyć coś dla pozostałych użytkowników portalu? Oparte na podobnych zasadach comiesięczne rankingi oceniających? Jeden dla tych, którzy oglądają dużo filmów pełnometrażowych, drugi dla miłośników krótkometrażówek, a trzeci (jeśli...
Zniknęła mi spora cześć ocen. Sprawa wygląda tak ,że jeśli wejdę na swoim profilu w np. filmy to pokazuję mi wszystkie oceny normalnie, ale kiedy wejdę w jakiś film już oceniony to tej oceny już nie ma. Tak samo sprawa wygląda kiedy wejdę na profil jakiegoś aktora/aktorki pokazuje mi tylko cześć obejrzanych filmów albo...
więcej
Co się dziś stało, że praktycznie wszystkie filmy zmieniły miejsca?
Przeważnie w pierwszej setce są kosmetyczne zmiany, a tutaj taki galimatias.
Co to się stało?
Co sądzicie, o tym, aby można było przeglądać listę obejrzanych filmów wg aktorów/reżyserów itd. Żeby filmweb sam mi pokazywał aktorów, których najczęściej oglądałem lub wg filmów najwyżej ocenianych. Byłoby to bardzo pomocne, bo w tej chwili trzeba ręcznie szukać aktorów.
Dzięki temu można by było zobaczyć, który...
22 maja 2010 wyskoczyl mi limit obejrzanych filmow w ciagu roku - nie moglem nic wiecej ocenic i pozegnalem sie z Wami.
Wrocilem 2,5 roku pozniej - dzieki LIMITOM dziennym przepisywanie ocen z archiwum trwalo od listopada 2012 do sierpnia 2013 - 10 MIESIEcY.
Dzisiaj wrociliscie mnie do roku 1991 i zapisywania...
Fajnie by było, gdyby istniała możliwość szybkiego polecenia filmu swojemu znajomemu.
Funkcja mogłaby być umieszczona na stronie danego filmu po prawej stronie, po kliknięciu
wybieramy osobę, której chcemy go polecić. Wiem, że nie tylko ja byłabym zadowolona z
takiego bajeru.