Nie znaleziono strony o podanym adresie. Przepraszamy. Strona, której szukasz nie została
odnaleziona. Sprawdź poprawność adresu lub zajrzyj na stronę startową naszego serwisu.
Nie mogę wejść w swój profil. Jak się wyloguję to wszystko jest spoko ,ale jak jestem zalogowany to nie mogę, o co chodzi?
Chciałam coś wysłać/pogadać z pewnym użytkownikiem filmwebu. Niestety nie mam takiej możliwości, bo kiedy klikam w wyślij wiadomość nic mi się nie otwiera. Jeśli jednak otworzę to w nowej karcie, napiszę cokolwiek i chcę wysłać to pisze, że nie mogę. Filmweb ma jakiś problem z tym czy muszę tą osobę dodać najpierw do...
więcejW ustawieniach profilu zaznaczam wyświetlanie ośmiu pozycji, a na profilu widzę cztery. Jak to "naprawić"?
Z przyjemnością informujemy, że postanowiliśmy wyróżnić naszych najlepszych autorów spośród filmwebowej społeczności znaczkiem ZAUFANEGO RECENZENTA FILMWEBU. Znaczek w postaci czerwonego pióra nadaje prestiżowy status, a także unikalne przywileje.
więcej informacji znajdziecie na Blogu Filmwebu...
Obejrzałem sobie znowu Michaela Claytona kilka dni temu i takie coś przykuło moją uwagę:
http://img202.imageshack.us/img202/1946/huz3.jpg
Gościa trochę kojarzę, ale nie zauważyłem go w filmie. Co więcej, nie ma go w ogóle w obsadzie na FW do tego filmu. Magia?