Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie znaleziono strony o podanym adresie. Przepraszamy. Strona, której szukasz nie została
odnaleziona. Sprawdź poprawność adresu lub zajrzyj na stronę startową naszego serwisu.

Nie mogę wejść w swój profil. Jak się wyloguję to wszystko jest spoko ,ale jak jestem zalogowany to nie mogę, o co chodzi?

Chodzi mi o oceny aktorów bo oceny filmow można polubić, a aktorów już nie. Dlaczego?

Chciałam coś wysłać/pogadać z pewnym użytkownikiem filmwebu. Niestety nie mam takiej możliwości, bo kiedy klikam w wyślij wiadomość nic mi się nie otwiera. Jeśli jednak otworzę to w nowej karcie, napiszę cokolwiek i chcę wysłać to pisze, że nie mogę. Filmweb ma jakiś problem z tym czy muszę tą osobę dodać najpierw do...

więcej

W ustawieniach profilu zaznaczam wyświetlanie ośmiu pozycji, a na profilu widzę cztery. Jak to "naprawić"?

Z przyjemnością informujemy, że postanowiliśmy wyróżnić naszych najlepszych autorów spośród filmwebowej społeczności znaczkiem ZAUFANEGO RECENZENTA FILMWEBU. Znaczek w postaci czerwonego pióra nadaje prestiżowy status, a także unikalne przywileje.

więcej informacji znajdziecie na Blogu Filmwebu...

...by nie były odrzucane..........

Teraz zamiast klikania ,,zobacz więcej ocen'' mamy do dyspozycji suwak. Ogromny plus za tę zmianę.

Obejrzałem sobie znowu Michaela Claytona kilka dni temu i takie coś przykuło moją uwagę:
http://img202.imageshack.us/img202/1946/huz3.jpg
Gościa trochę kojarzę, ale nie zauważyłem go w filmie. Co więcej, nie ma go w ogóle w obsadzie na FW do tego filmu. Magia?

W profilu zaznaczając w opcji "Chcę obejrzeć" zaznaczyłem 8 pozycji a widać mi tylko 4. Dlaczego?