Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Zgubiłem link do użytkownika, który dodaje polskie tytuły. Może ktoś go podać?

Jedynie czego właśnie mi brakuje na stronce to ile kosztowała dana produkcja (tzw.budżet) Zawsze mnie to ciekawi i szukam na innych stronach.Prosiłbym o wdrożenie tego elementu bo ciekawi większość ludzi.

ale nie mogę dodawać studia. Przycisk ,,sprawdź'' nie reaguje. Przy obsadach już jest okey.

Normalnie po kilku literach powinno się pojawić automatycznie - domyślnie kilka tytułów/nazwisk.
Następny problem to zdjęcia czyli wchodzę sobie na film,potem na zdjęcie z tego filmu i nie ma możliwości,żeby strzałką przerzucać po jednym zdjęciu.Na IMDb wszystko działa bez zarzutu a to co się tutaj dzieje to jest...

Szukałam w bazie filmu, który właśnie obejrzałam w TV, ale nie ma go na filmwebie. Chciałabym go
dodać razem z obsadą, rokiem, opisem itp., ale nie wiem, jak to zrobić.

Pytanie czy ktoś spotkał się z błędem tj. brakiem możliwości oceniania dalszych odcinków
dowolnego długiego serialu ?

!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam, chciałem poruszyć temat wyszukiwania na filmweb a dokładniej chodzi mi o usprawnienie wyszukiwarki. Mianowicie chciał bym mieć opcję przy wyszukiwaniu filmów po ich datach premiery zdecydować po przez dodatkowy filtr który zawęzi wyszukiwanie, a konkretniej chodzi mi o możliwość ustawienia filtru czy film miał...

więcej