Wczoraj wieczorkiem przełączając kanały trafiłem/am na program zapewne dobrze wam znany "Nie do wiary"! Mówili tam o pewnym chłopcu który po zostawieniu go samego w pomieszczeniu potrafi wytworzyć WODE (buahahaha) na ścianach! Emejzing!!!Oczywiście nasza inteligentna telewizja TVN dopiero po paru "pokazach" magicznych zdolności chłopca postanowiła zamieścić tam kamere! I co sie okazało?! Kochany dzieciaczek jak sie można domyślić miał pistolecik na wode:] Przecież ten program (który jest beznadziejny:]) tylko ośmiesza swój autorytet pokazując coś takiego! Gdy to zobaczyłem/am przyszło mi na myśl tylko jedno:nevermore!!!!
e stare to :P
teraz w srode na polsacie bedzie leciec program o leszku pekalskim aka wampir z bytowa
ten koles to jest dopiero przekret :DDDDDDDD
jak on cos gada to normalnie nie moge ze smiechu wytrzymac :DDDD
o ile sie nie myle to 22:50
tak przynajmniej bylo tydzien temu =DDDDDD
llllleszek rzrzrzadzi :DDDD
cytat leszka
"aaale jjjestem ppodniecony"
buhahah :D
on jest ciaglnie podniecony :D
latem ze szwagrem zbieral jagody zeby sobie lalke dmuchana kupic :D
w miedzyczasie poszedl do kicia
i tam nie mogl "sssie zzzaspokoic" :DDDDD
i poprosil szwagra zeby mu za ta kase kupil lalke :D
czeka tydzien, dwa szwagra nie ma
dzowni do niego
a szwagier taki text
"spadaj zboczencu"
:DDDDDDDDDDDDDDDD
buhahahaha ;DD ejj tO nabita z tyMm ;DD ale wogóle oc zym to jeSt?? ;PpP co ten leShek zrObił?? ;Pp zbOczenieC jedeN nO ;DD
leszka oskrazyli o jedno zabojstwo i gwalt
a siedzac w wiezieniu przyznal sie do 80
i w tym programie pokazywane sa rekonstrukcje tych zdarzen z udzialem leszka
no i pokazuja jego wypowiedzi hahaha :D
dobry byl motyw,
jak policjanci poszli z leszkiem na miejsce zbrodni
i do rekonstrrkcji uzyli lalki z wystawy
a ze ta lalka byla plastikowa to jej nogi odlecialy i leszek byl caly pobudzony i rozkojarzony :D hahhahaha (pewnie sie podniecil LOL)
pozniej do rekonstrukji kupili lalke dmuchana, przyniesli ja na miejsce zbrodni a leszzek taki text
"oooo aaale lllale zzescie mmmi kkupili"
no nie mogeeeeeee :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sedzia jest innego zdania
mowi ze lechu to wszystko wymyslil
ale za jedno morderstwo go skazali dostal 25 lat
bez przedawnienia
dzisiaj o 00:25 leci powtorka sprzed tygodnia
a jutro o 22:50 leci nowy odcinek heheeh :D
LeSheKk śCiemniaCz ;Pp sędzia myśli ze chce byĆ jakimś tam sławNym i woglee/? ja Leshka nei widziałąmm.. ale chyba mUshe zobaCzyĆ ;]]]]]]
aha jasne gdybyś mieśzkał w miescie x tobys miał na codzień czubów ja sie boje z domu wychodzic a co dopero wieczorem wczroaj u fryzjera usłyszałam ze na mojej ulicy grasuje zboczniec i juz jedną kobietę prawie udusił a druga zgwałcił i co wy na to? az bojhe sie bać!
Qrde, widziałam końcówkę tego zajefajnego programu i aż się popłakałam ze śmiechu, jak to zobaczyłam. I ten text na końcu: babcia, czy ktośtam tego chłopaka: "Ale ty potrafisz to zrobić?". A on na to: "Tak, ale dzisiaj mnie głowa bolała i nie mogłem" LOL! I jeszcze wypowiedź pani psycholog: "To objawy dojrzewania, chłopak chce zwrócić na siebie uwagę otoczenia" LOL2... Zawsze tak jest: wielka intryga, a potem skarbu nie znaleźli, bo zasypało wejście... Nie, no, ja nie mogę, powalony programik...