Czy waszym zdaniem w telewizji puszczają za dużo czy za mało bajek? Według mnie niektóre bajki na Cartoon Network są bazsensowne, a powtórki bajek na Polonii są po prostu niepotrzebne. Moją ulubioną bajką są "Smerfy", "Pszczółka Maja", "Gumisie" i "Aparatka". Pozdrawiam wszystkich! (a najserdeczniej Poznań)
Justynolek, ja bardzo lubię bajki, kino, muzykę, najlepsze filmy, reality show, najśmieszniejsze sceny, seriale, najlepszych aktorów, jestem z Kołobrzegu, ale lubię też poczytać sobie forum na FilmWebie.
I mam z tym mały problem, bo ostatnio niektórzy strasznie dużo tematów zakładają i to takich, które już wcześniej były.
Jakbyś tak się trzymał(ła) forum, którego zakładany przez Ciebie temat dotyczy ułatwisz mi czytanie. A jak sprawdzisz przed założeniem tematu, czy ktoś już przypadkiem takiego samego nie założył (kliknij na listę tematów po prawej), będzie mi tym bardziej miło.
A jak chcesz po prostu pogadać, możesz swój blog założyć, obiecuję, że się tam wpiszę.
Dzięki. Pozdrawiam.
Jak myślicie,czy puszczą w telewizji jeszcze kiedyś "Smerfy"?to jest taka wspaniała bajka!Zawsze się przy niej rozweselałam!I całe szczęście-nie ma w niej wogóle przemocy.Pozdrawiam!
Mimo że mam 18 lat, nadal mnie kręcą kreskówki. Wedłóg mnie jest ich za mało, kiedyś puszczali i na TVP2 i TVN i TVN7 (dawne RTL7). Na "dwójce" były kiedyś zajefajne "Wojownicz żółwie ninja", teraz nie ma chyba nic, TVN-ie też już nic nie ma, a były całkiem fajne ("Łebski Hary", "Przygody Alvina wiewiórki" itd.). A co do Cartoon Network się zgadzam niektóre są wręcz idiotyczne. Zostało tylko TVP1 z "Gumisiami". :)
Zdecydowanie "The Simpsons" rządzi! Dlaczego tego u nas już nie puszczają? Czyżby aż taka cenzura?
Na drugim miejscu "Garfield" - takze już nie puszczają... przeklęta telewizja...
Teraz raczej oglądam mało bajek ale z chęcią przypomniała bym sobie Smurfy, Muminki, Garfilda. Teraz wciskają dziecoim jakieś debilne bajki w szczególności na Fox Kids.
Większośc nowych bajek jest do kitu (żeby nie powiedzieć do dupy). Np: "X-Man", "Bliżnieki Cramp" czy "Kleszcz" to coś do nieczego nie jest podobne... Ja lubię "Chojraka" ale mimo to moje siostra go nie ogląda ("Jest głupi" - moja mama tak twiedzi) ;-)
Zdecydowanie teraz są gorsze bakji. Do moich ulubinych należą: "Muminki", "Smerfy", "Gumisie" i "Chip and Dale".