Czy na sali jest ktoś kto ogląda Bezele??? Czy wy też uważacie, że robienie z siebie głupka na antenie i śmianie się z tego jest rzeczywiście takie zabawne??? Słyszałem opinie, jakoby Tede i Kołcz byli polskimi Jackasami. Coś mi to nie pasi.
Ja lubie ogadc program Bezele a moja starsza nie wiec jej robie nazlosc i nie bede przelaczac na inny kanal jesli ona tego chce i maja pomysly i sa fajni ja tak sadze i kolezanka z klasy oni umia sie zabawi a nie jak ktos ponury z vivy ( nie powiem ktuzy) ale malo kto jest taki jak Tede i Kolocz i niewiem co bym zrobila jak bym sie dowiedziala ze ten program zostal odwolany CyBeRa 14 lat
to jest specjalny zabieg reżyserski!!
w tym cały urok. wole jak jest jak jest, niz miało by być superprodukcją
WIDOCZNIE NIE JESTES ANI ZIOMEM ANI BEZELEM
uważam iz ci którzy powiadają iz bezele so do niczego to świadczy to o ich niskim poczuciu humoru a jeśli nie znają się na fajnej zabawie niechaj lepiej nie piszą pierdół
KOLEŚ to ja widze ze ty masz zaje.. poczucie humoru pooglądaj sobie FLIPA I FLAPA w takim razie bezele powinni pokazywać 2 razy więcej TEDE I KOŁCZ żądzą polskim komizmem
'rzadza polskim komizmem' poczytaj siebie LOL nie dziwie sie ze lubisz 'tede i kołcza' bo to program dla ludzi ogladajacych Bar i 'wielkich' hip hopowcow ktorzy na codzien sluchaja ich troje i britney spears.
Coca Cola sponsor...popijaja jej plyny na wizji...ale tandeta...pomysly tez slabiutkie....raz ogladalem i wiecej niechce!!!!
EJ KOLO BEZ PRZESADY!! PROGRAM OGOLNIE NIEZLY HEH UROZMAICENIE KOSMICZEN A TO ZE TEDE I NIJAKI KOLCZ PREZENTUJA NIEZLA KULTURKE YO ICH SPRAWA!!!!!!!!!! POZDRO BABOLU
Kołcz nie jest nijaki!! sam jesteś!! Wole Kołcza od Tede (jak sie go, do cholery odmienia?! - hehe z Kołczem nie ma tyle problemów:P)
ja lubie bezele :)
sam tede mowil ze to ma byc NAJGORSZY program wiec nie wiem o co wam chodzi ?!
ma byc do dupy. a ze jest przez to smieszny, to dodaje mu tylko uroku =D
a jackas nie ogladalem bo to dla mnie bzdury
Bezele - "pierdole was" ,czy "cię" nie pamiętam dokładnie...coś w tym stylu
a co do samego programu nie ma sie co wczwać , jest głupi (jak dla mnie),ale to tylko program w tv.tede to prywatnie bystry koleś, grubasek już mniej :/
bezele to spoko program i warto go oglondac ze wszyskich tych chlopaków był jest i będzie TEDE
Ej ludzie to nie jest kurede program typu bar w który wlewa się ogroma kasę po to zeby zbijał oglądalność!! Ten program służy temu aby właśnie wysmiewać tego typu (bar i stron man) programy i tych popiepszonych "raperów" z 18 L czy meza którzy robia sobie jaja z hip-hop kultury wiec jesli nie czujecie przesłania tego programu to polecam wam rozmowy w toku! peace!
Fakt że Bezele nie ukazuje w sobie wartości na pierwszy rzut oka, ale uważam że przy tym programie można się zrelaksowac i włączyć gdy nic nie ma, chłopaki dają rade i TYLE i to wystarczający powód dla którego program ma dalej istnieć.
i wlasnie to, że tede i kołcz robią z siebie idiotow jest smieszne a jak ktos uwaza ze to jest beznadziejne to niech tego nie oglada, jak ma sie kipeski humor to ogladanie takich 2 idiotow jak oni go poprawia...przyjamniej w czesci...
Ej program ma byc beznadziejny ma byc najgoretrzy inny niz wszystkie i jest!!!Tede jest dobrym czlowiekiem inteligetym i ambitnym dowiodl tego w nie jednnym swoim kawalku hip hopowym Kołcz tez...robia z siebie idiotwo bo taki jest cel programu i tyle!NIe podoba sie to nie ogladaj!!!Pozdro dla bezeli!!!A jak cos nie pasuje to przyjdzcie na koncerty sprawdzcie sie porozmawiajcie zobaczymy kto jest madrzejszy!!!
Bezele ech ja mozna wogole nazwac ich spoko kolesiami ?? Normalnie jacyc prymitywni ludzie, widzac ich nie dziwie sie ze tak malo ludzi jest w Polsce wyksztalconych ;-) bez urazy oczywiscie :-)
Program wychodzi z koncepcji "macie kamere i robta co chceta", monza ogladnac, niektore momenty sa nawet zabawne. Jedyne co mnie w tym niepokoji to inteligencja jego zwolenników :-/ Ludzie!! Nie stać was było na podręczniki do polskiego w podstawówce czy co? I starajcie sie uzasadniac swoje odpowiedzi, a nie mowic tylko "bezele sa wypas! Jeee! Moja siostra tego nie lubi, ale jest pojebana wiec sie nie liczy!!! Beze rządzą i juzzz" - to jest zalosne
Nie wiem czy sie cos pozmienialo w tym programie, gdyz dawno nie ogladalam ale byl spoko. Za pierwszym razem obejzalem ze wzgledu na Tedunia i Kolcza, nie bylo zle , choc troche sie wydurniali. Ten program moze pzrejsc. Przeciez nie podchodzimy do niego barzdo powaznie. WIECEJ LUZU!!!
nie mam zwyczaju publikować negetywnych opinii, bo jestem z reguły tolerancyjny, niech każdy robi co chce, ale ten program przekroczył moje granice i juz nie wytrzymałem:) Badziewie, czysta komercha, a najgorzej martwii mnie fakt, że tym gościom wydaje się że są tacy zajebiści, hehe, no comment
ageddon: zupelna racja.
z innej beczki: meczace sa te widoki mlodych osob z krokiem w kolanach i znajacych tylko kilka slow: ziom, joł, nara itp. to jest zalosne.
do tego te oglupiajace programy typu jackass czy bezele.....
Bezele są zajebiste :)
Szkoda, że nie oglądałam ostatniego odcinka, bo jakoś mi ućkł ;(
Ten program jest super! Ci którzy mają coś do tede(go) i KoŁcza sa jacyś chorzy, albo sa to stwardniałe staruszki. A jeśli juz coś maja no to niech chociaz powiedzą co i dlaczego! Przecież nie nadają tego non stop więc nie powinno Wam to przeszkadzać
Ja osobiście ich uwielbiam.
Pozdro 600... albo nie 700 bo 600 juz przestarzałe :p
Buziiiiiiiiiiiiiiiiiii ;*
czemu czasem właśnie przypominają jackassów tylko są mniej hardcorowi. Najlepsz sa te rozmowy tel z innymi hiphopowcami np z liberem. A nuta bezele kochanie to przebój
Hejka!
Czasami jak wpadne na Bezele to i ogladam :) Troche za duzo przeklinaja, ale oglnie jest OK !!
ale **** z was jak tego nie lubicie to tego nie oglądajcie macie problem jak wolicie sobie oglądać brazylijskie serialiki dla babć to prosze wolny kraj ale jak tego nie lubicie to po chuk te komenty :| (nie mam nic do tych co to lubią wkońcu "cięzkie jest zycie bezela
Wieeeesz ! " pozdro pozdro
czy dlatego że ktoś nie ogląda Bezeli jest głupi? ja sama nie przepadam za Tedem a Kołcz to już w ogóle, ale lubię Stasia i Kiełbasę. szkoda że tego ostatniego jest tak mało. KIEŁBASA JEST NAJLEPSZY!