Co sądzicie o kolejnych częściach i o serialu Cube?
Ja uważam, że twórcy powinni poprzestać na części pierwszej, a co do serialu, to nie jest taki głupi pomysł. Jeśli już mają zamiar wyjaśnić wszystkie tajemnice sześcianu, to serial się chyba do tego najlepiej nadaje.

mobi_m

Ja jzu ten film mam ale nie ogldam bo mam wersje hiszpanska a tego jezyka sie nei ucze weic poczekam jak beda napisy po polsku lub po angielsku jak ktos ma to niech da mi znac zebrahead@interia.pl

w necie sa trzy wersje hiszpanskie, tez mam, nie wiem czemu nie ma dvdrip-u anglojezycznego, hmm

szukam napisów po polsku..do cube 3.dvdrip jak ktos ma jakis namiar prosze o kontakt...tassman@citynet.serw er.net
Z gory dzieki)

Po Polsku raczej nie bedzie zbyt szybko , angielska wersja wychodzi dopiero w lutym jak dobrze pamietam , jako wyszla wersja hishpanska sic !!

witam ,moze posiadasz juz napisy do cube zero? pzdr.

witam....napisy sa na stronce www.napisy.info.....pozdro i milego ogladania bo warto

mobi_m

Te kontynuacje to zły pomysł. Pierwsza część Cube była dosyć ciekawa, ale uważam że pomysł został już wyeksploatowany i kolejne części będą coraz bardziej wtórne i nudne (jak Cube2).

Cypisek

Cube 2 wcale nie byl nudny, byl po prostu bardziej filmem psychologicznym niz horrorem

Z tym się nie zgodze. Wg mnie to właśnie pierwsza część była filmem psychologicznym, a druga była nieudaną próbą powtórzenia całej historii.
Ale to tylko moje zdanie.

mobi_m

Witam! masz moze juz napisy do Cube Zero, pozdro: latino11@wp.pl

mobi_m

Odnośnie pierwszego posta.
Jak możesz twierdzić ,że Cube powinien zaprzestać na pierwszej części.
Jest wiele ludzi ,którzy lubią oglądać kolejne sequele i prequele.
Jeżeli nie podobają ci się kolejne części filmu to ich nie oglądaj.

Movie_Crash_Man

Mi się podobał 'Cube' i wolałbym (po obejrzeniu kontynuacji) aby został tylko jeden taki film. Trudno, abym miał nie oglądać kolejnych części, choć ryzykuję, że się rozczaruję. Niemniej według mnie kolejne 'dokrętki' sprawiły, że nawet ta pierwsza udana część straciła na sile wyrazu. Notabene Nicoli pozolił sobie na żart na temat swojego 'hitu' poprzez 'Nothing'.

mobi_m

Ja jestem za! Super film, to i serial bedzie super sprawą. A wiesz gdzie można to będzie zobaczyć??? jeśli tak, poinformuj mnie o tym proszę.

kubik78oranje@wp.pl

mobi_m

Ja jestem za! Super film, to i serial bedzie super sprawą. A wiesz gdzie można to będzie zobaczyć??? jeśli tak, poinformuj mnie o tym proszę.

kubik78oranje@wp.pl

A ja to wlasciwie niewiem....no w sumie cube 2 to bylo cos takiego jak to pierwsze.......tylko takie jakby bardziej nowoczesne........ale podobalo mi sie....... :) PozDrO :)

placebo_2

Z chęcią bym obejrzał serial Cube,w szczególności,że to Vincenzo Natali wpadł na pomysł jego realizacji. Niestety negocjacje odnośnie odcinkowego Cube'a staneły w miejscu,bo Nataliemu zaoferowano film telewizyjny zamiast serialu. Więcej o tym można przeczytać na Uncubed.com