Dedektyw Monk

użytkownik usunięty

Serial lubiany przez wielu ludzi, na początku mi nie podchodził do gustu, ale ostatnio zacząłem oglądać, bardoz fajny i śmieszny serial. Najlepszy był facet z rurą w głowie :D hehe

Lubię Monka,z ta jego pedancią,że wszystko musi być na swojim miejscu,oraz podejście do rozwiązywanych spraw.Ogólnie facet jest ekstra.Pozdra:) Zapraszam na mój blog

neron

Witam Menship:) Widzę ze oprócz lubianej przez nas Angelina Jolie łączy nas także dedektyw Monk :) Ja baaardzo lubię ten serial :P Monka jest super!! a facet z rurą rulez:]

Popieram, Monk wymiata... a facet z rura był jak dla mnie przerazający:P

Czy tylko ja widzę rażący blad ortograficzny w tytule? DETEKTYW SIE PISZE. A poza tym zapraszam na bloga ;]

taa, to bylo fajne - facet z rura w glowie, ale fajny tez byl ostatni odcinek w ktorym zamordowano gazeciarza, monk rozwiazal zagadke smierci kobiety, na podstawie danych z gazety :D MONK - następca Sherlocka Holmesa?? Pozdrawiam

no a czemu monk juz nielci we wtorki?!?!? a wie ktoś moze czy lecą powtórki i kiedy?

Angelique

poruszylem ta kwestie w oddzielnym temacie; powtorek chyba nie ma.. teraz serial ten leci w poniedzialki okolo godziny 23:00 (akurat jak konczy sie MONK zaczynaja sie kryminalne zagadki na dwojce :D ) Pozdrawiam

Nie wie ktos dlaczego w trzecim sezonie zmieniono postac Sharony??? I jak wam sie podoba ta "nowa" :D??

Tomarz

Odkąd ogladam Detektywa Monka Sharone gra ta sama aktorka, wiec nie umiem odpowiedziec na to pytanie. A kiedy niby ma zaczac sie ten trzeci sezon?? nie zwrocilem uwagi na reklamowki w TV Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Safari

Oh nie! zła wiadomość, Bitty Schram jako Sharona jest super! Bardoz szkoda że już jej nie będzie, jest świetna!

Na początku oglądałam, ale w tym roku doszłam do wniosku, że brak mi cierpliwości by znosić to jego fajtłapostwo czy ekscentryczność. :((

night_girl

Cześć Ćmo,masz racje sa różne gusta jedni mogą lubić Monka inni mniej,ale sama przyznaj że w tej jego pedantyczności i fajtłaparstwie jest dużo pomysłowości i odwagi np.wczorajszy odcinek ,gdzie Monk wyrzuca śmieci ze śmieciarki.Pozdro :)

użytkownik usunięty
neron

taka ewolucja Monka. :P Coraz mniej chory na nerwice natręctw hehe on jest super i Sharona też!

Rzeczywiście serial bardzo ciekawy, no i ta gra Tony`ego Shalhoub`oma ( :P )... Poniedziałkowe wieczory należą do Monk`a ! Pozdrawiam

Bardzo lubię ten serial! W jednym z odcinków widziałam naszego rodaka - Marka Probosza!

Z przykrością stwierdzam że obejżałem ostatni odcinek Monka.Dobrze by było gdyby puścili teraz kolejna serie tego sympatycznego detektywa.Pozdro dla wszystkich :)

neron

tak, tak... niestety "Monk" sie skonczyl (oczywiscie na tvn) moze puszcza kolejne serie... czekam na to z niecierpliwoscia bo nie mam canal+ a wiem ze tam leca dalsze odcinki... pozdrawiam!

Owner_of_Kenwood

Serial jest trochę inny, bo zamiast muskularnego, super-niezwykłego detektywa o zabójczej urodzie, intelelekcie i nie wiadomo czym jeszcze, mamy tu do czynienia z bohaterem, wprawdzie też przejaskrawionym, ale w drugą stronę: Monk się wielu rzeczy boi, jest nieprzystosowany do życia w normalnym świecie, pod wieloma aspektami sobie "nie radzi" z naszą rzeczywistością... Przez co na pewno bardziej przypomina nam nas wszystkich - w jakimś sensie ułomnych i słabych - a nie super-bohaterów wymachujących bronią i swoim ego na każdym rogu serialowych amerykańskich ulic...

Podobno też jestem pedantyczny :-) Mam tylko nadzieję że nie aż tak. W każdym razie nie zamykam grzebienia w plastikowej folijce :-)