Jestem wielkim fanem tej bajki ( anime ). Podobno ma wrócić na ekrany telewizorów w marcu. Piszcie tutaj czy chcielibyście żeby tak się stało. Zapraszam wszystkich fanów.
Na cartoon network to chyba już leci. Nie wiem bo nie mam. Ale fajnie by było jak by rzeczywiście puścili na TVN7.
Moźna Można ja to bym mogła ją całymi dniami i nocami oglądać . A najlepsze scenki są z Songohanem i videl . Jak ją uczył latać . Zadna inna bajka mi jej nie zastąpi.Prosze was puście ją na jakimś kanale np na ty 1 albo na plsacie. Anie jakieś głupie pokemony pouszczają .Leiej puście dragon bala z i Gt .Kogo opchądzą jakieś idiotyczne pokemony.
PAMI =)
Dragonball leci pewnie w cartoonnetwork. Ale w ameryce, w polsce to pewnie za rok będzie :/
Jeżeli wogóle bedzie
na TVN7?????????? nie!!!!!!!!!! lepiej rzeby puścili na polsacie tvn jesdynce dwójce i czwórce żeby każdy mógł obejrzeć tą bajkę .nawet ten co nie ma kablówki
No ale to nudno by było gdyby to samo puszczali..puszczali to jakieś 5 razy wszystkie odcinki. I za każdym je oglądałam :D No ale, ile można...Podobno będzie Dragonball AF. Czyli After Future czy coś takiego...mam nadzieję że bedzie..bo umręęę :D
Dragon Ball AF to tylko plotka. Podobno mieli go tworzyć widzowie i miał mieć ponad 600 odcinków. Ale czy powstanie to nie wiem. Osobiście uważam, że nie. Akirze Toyramie pierwsza seria Dragon Balla zajęła 10 lat. :)
a jednak zrobili chyba Dragon Ball AF (podobno jest tak w nim że goku jr. i vegeta jr. będom bochaterami. A ich przeciwnikiem będzie Brolij(tata bejbiego)i tata goku orzywią coś takiego ...... :D już się niemoge doczekać!!
dragon bal to sciema widialem goku ssj 5 dwie wersje jedna iala czerona siersc a duga biala (i to w stroju brolly'iego) wiara przerabia postacie a wy w to wierzycie
to mozna ogladac chocby tysiac razy a ty jestes zjebem i af to jebana smiema a nawet jesli robia go ci widzowie to zanim go zrobia to minie wiele lat predzej mi kaktus wyrosnie...
jak tak uwarzasz że d.ball jest nudny to niejesteś fanem ja mogę oglądać 100000000000000000000000000000 00000 razy i mi się nie znudzi
popieram db jest THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! i niech caly swiat o tym wie
chce dragonball af kiedy dokladnie go puscicie i czy dragon ball z i gt beda spowrotem w telewizji
Pamietam jak większość mojej klasy w podstawówce za tym szalała... [ja byłam w mniejszości]. Ale w życiu bym nie pomyślała że to kiedykolwiek na Cartoon Network będzie lecieć!!!
Na Cartoon Network juz lecialo, dwa czy trzy lata temu bodajze, w wersji znacznie bardziej ocenzurowanej od tej emitowanej u nas.
Na cartoon network leci ale w angileskim i to GT :) No to na naszym cartoonie puszcze pewnie za rok:P A wlasnie ktora seria najbardziej wam sie podoba?:D
Mi tez sie najbardziej DBZ podoba:D
Nie wiem czemu jakos tak:) Ale jak na cartoon network mialby juz leciec DB to jedynie GT:)
Dragonball, patrząc takim powierchownym okiem to to anime jest strasznie prymitywne, rysują pospolicie, kwadratowe oczy i twarz.
Ale gdy się tak głębiej spojrzeć to można dostrzec cos szczególnego w tym anime. I to cię wchłania :)
Tak jestem fanem tej bajki bo w tej bajce są wspaniałe efekty specjalne i postaci i jestem zatym aby była pokazywana w telewizji.
ma leciec db bo to najlepsza bajak jaka kiedy kolwiek była... podobno ma byc na tvn7 od marca tez tak słyszałęm.
Według mnie to njlepszy serial anime moim zdaniem stacja TVN7 powina
puścić maroton filmowy Dragon Balla zamiast co chwile puszczac ten
kretynski film Projekt Pandora :)
POzdro
niech stacja tvn7 pomysli jesli puszcza jeszcze raz dragon ball'a to wiara bedzie pchala sie do telewizorow co druga osoba kura znam modli sie aby puscili db to jest najlepsze anime z przed 10 lat nic narazie jej nie pobilo. podsumowujac: jesli tvn7 pusci jeszcze raz db owiele sie zwiekszy ich ogladalnosc a db pozyska nowych fanow (i znow bedzie na topie)
DRAGON BALL to najlepsze anime na świecie. Najlepsza jest seria DBZ, ale pozostałe też sądobre. No może GT nie jest najlepsze, ale to dlatego, że Akira nie miał wielkiego wkładu w jego stworzenie. Co do DB w TV, to prawdopodobnie będzie emitowane w TVN7, ale to nie jest pewne. Co do AF, to ta sieria nie powstanie. Więcej o DBAF i w ogóle o całyb Dragon Ballu można przeczytać na mojej stronce: http://www.dbredlik.webpark.pl Zachęcam do komentowania artykółów, newsów, wpisywania się do księgi gości i głosowania w toplistach.
Z db to dobry pomysl ale moze w polsce puszczaliby inne mangi bo dragon balla znam juz od deski do deski. Jest wiele innych swietnych mang (anime) a w polsce tylko same kicze dla malych dzieci puszczja. A przeciesz mozna sie dogadac z samymi japonczykami a nie z 20-tymi posrednikami w europie a nie puszczac pierwsze edcinki kilka ( jak w przypadku db) lat po emisji ich w japonii. Chyba wszyscy sie ze mna zgadzaja? Mam racje? Wiem ze mam !!!!
Owszem Dragonball jest dobrym anime, ale nie najlepszym. Zdecydowanie wyżej w moim małym rankingu stoi np. "Naruto" (bardzo polecam, oprócz "Naruto" równie dobry jest "Bleach" i "Hajimeno ippo". Szkoda, że kolejny raz będzie emitowane to samo anime jest przecież tyle różnych tytułów...
Z "Naruto" to dobry pomysł sam oglądam. a nawet jesli nie chca tych najnowszych kupować od Japończyków to przecież za mniejszą kase a równie dobre można kupić anime starsze.
jam jest ten który chyba najbardziej lubi db normalnie mam świra na tym punkcie jeżeli nie będą tego puszczali jezscze na kanale podstawowym np tvn ,tvn7 ,polsat
to inaczej w przyszłości będę miał niezłego grzyba na bani dragonball to moje jedyne lekarstwo(wystarczy że jeszcze raz czy dwa będą emitowali)
DRAGONBALL THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Tak jest ,DB rządzi!! A moim skromnym zdaniem (a coś wiem o DB) to saga GT była najgorsza, jeden treściwy ,wszystko oddający ,mówiący wiele fanom powód : Vegeta i wąsy?? :), mógłbym ich wiele wymienić ,ale ten wdł. mnie jest best :). Pozdro
Niech puszczają na polsacie albo i lepiej na 1 lub 2 bo carton network nie mam i dotego carton metwork nie jest po polsku
Tak ta bajka powina zostać puszczona w marcu. Uwielbiam ją a pozatym dużo osób by to oglądało. Program który puści tą bajkę napewno dużo zarobi
Mogli by puszczac serie AF !!!
Bo ta ostatnia jest Mocarska !!!
DB jest Super
SONGO SSJ6 RULEZZZZ !!!!!!!!