Jestem wielkim fanem tej bajki ( anime ). Podobno ma wrócić na ekrany telewizorów w marcu. Piszcie tutaj czy chcielibyście żeby tak się stało. Zapraszam wszystkich fanów.
Ja także jestem wielkim fanem Dragon Ball'a więc jeżli wróci na ekrany telewizorów to będę napewno oglądał. Oby tak się stało.
fajnie by bylo jakby poscili znowu dragon ball bo uwarzam ze to najlepsza bajka na swiecie tylko zeby puszczali na kanalach typu tvp1,2,3 polsat tvn bo mam zwykla satelite a tam z polskich zostal tylko tvn reszta poznikala. i mogli by poszczac albo od samego poczatku alb od czesci nastepnej po GT (niepamietam ale bodajrze byla to F). i mogli by poscic jeszce DB w wersjach kinowych a bylo ich kilka(bodajrze 10)
kurde oglądałem serie odkąd pojawiła sie w telewizji.Jestem wku....... że jej nie puszczają.Byłem ogromnie ucieszony na wieść że ma wrócić i mam nadzieje że tak będzie. Mam pytanie czy seria AF będzie czy to tylko wymysł? Osobiście uważam że tak ponieważ na pewnej stronce przeczytałem recenzje seri AF i jestem nią podniecony.Cekam na odpowiedź czy będzie emitowana seria AF lub poprzednie i na jakim kanale. Pozdro dla wszystkich FANÓW!
Młodzierzy Polska!
Dragonball AF (niby After Future) to wielka ŚCIEMA! Kilka lat temu na necie pojawiły sie retuszowane zdjecia z niby Dragonball AF :) Toriyama oficjalnie zaprzeczyl jakoby miala powstac nastepna seria tv.A tak pozatym to bylo mniej wiecej w roku 2000(?) kiedy na rtl7(?) pojawil sie Dragonball.Wtedy to bylo cos!Pamiętam jak bardzo wkurzalo mnie przerywanie odcinka w najbardziej interesującym momencie-walka z cyborgami, komórczakiem.Najbardziej mi sie spodobalo ukazanie samych walk - 1vs1- solówki:) A GT to juz nie to samo.
popieram db af (after future) to sciema ale db musi leciec w tv to nie jest zwykla bajka czy anime to jest cos co kocha ponad polowa swata (DB JEST ZNANE NA CALYM SWIECIE)
Siemka jestem fane Db i chciałebym żeby było w tv ale raczej się tego nie spodziewam ponieważ przeczytałem że może to nastąpić w 2007 roku ale jak puszczą to będe zdowolony:D
popieram ale już kwiecien a DB Z GT (AF) ani widu ani słychu więc to są ściemy jak gościu co pluje spirytusem 101%
Hej ziomki!!1
Ja tez niewierzyłem ze DBAF istnieje !! Ale jednak tak !! Ale niebedzie jego twórcą Toryama tylko stodio Animation Toe I jakies jeszcze niepamietam nazwy!! czytalem na stronce ze do cxzerwca 2004 maja zaczynac robioc AF ktore bedzie miało 13 odcinkow!!1 Ale wazne ze bedzie!! jak chcecoie stronke to na gg 7525802 bo juz mnie na forum raczej nie bedzie:P:P:
Gt to sranie w banie...tkaie denne ze az mala baja..wszyscy sa tam w pizdu osrani nawet goku z niewygolona klata....najlepsze jest Db i DBZ bo to jest klasyka a nie jakies durnowate GT...trzeba by idiota zeby pisac ze GT jest rownie dobre jak DBZ
Heja!Osobiście dla mnie seria "Z" mi się najbardziej podobała.Szczególnie walka z frezerem.Gdy to pierwszy raz ujrzeliśmy ssj.To było satysfakcjonujące.Seria gt niebyła zbyt dobra ale uszła.Pozdro dla wszystkich.Zagorzały fan mideros!I mam prośbe.Kto mi powie czy dragon ball bedzie puszczany w telewizji kiedy i na jakim kanale.Oczywiście jeśli jest to możliwe
Dragon Ball to najleprza anime na świecie. Oglądałem wszystkie trzy serie po 2 razy. Kocham Dragon Balla ,a moja ulubiona postać to Szatan Serduszko.
POZDRAWIAM
Raczej nie przepadam za japońskimi bajkami. Tę oglądałem ze trzy lata temu, chyba na TVN 7, i musze stwierdzić że nawet mi się podobała. Najlepszy był taki różowy stwór, który raz był chudy i przypakowany, a potem napęczniał i wyglądał jak zapasiona świnia
ta bajka jest zajebista, przeprowadziłem ankiete w moim mieście sporo się napracowałem by zebrać 500 podpisów dzieciakuw kturzy oglądali ten serial. nie rozumiem czemu go jeszcze nie puszczają.
jeszcze jedno gdy kiedyś przyoadkowo trafiłem na dwa pierwsze odcinki Z-a na RTL2 w wiadomościach odrazu muwili o jego rekordowej oglądalności
w 2000 roku w necie najczesciej odwiedzanymi stronami byly strony o db teraz (2005) troche spadla populacja db przez to ze przestano emitowac w tv gdyby puszczono jeszcze raz znow do sklepow dostaly by sie zabawki gumy itp (wiecie o do mi chodzi) jesli bysie nad tym zastanowic to swieta prawda.
PS:naruto to chala nic nie jest lepsze od db
Prosze pusccie ponowna emisje dragon balla!
Duzo osob bedzie to ogladac gwarantuje!
Danio-Z
DB kto tego nie oglądał?ehhh... ale jak narazie skończyła siś era DB nikt nie chce już tego puszczać w tv (i bardzo źle robią!!!!!!), ale istnieją jak wiadomo też inne, może nie równie dobre anime jak DB, ale istnieja.Ja osobiście polecam Naruto.Bardzo dobra anima (wciągająca), a jak narazie zostaje nam czekać na ewentualną emisje DB w tv i uzupełniać tę lukę innymi animami :D
tak pragne znów tej bajki na ekranie o przyzwoitej porze ja i cala moja rodzina dzięki za to że są tacy którzy o niej pamietaja
W czerwcu ale niewiem dokładnie kiedy maja puszcać Dragon Ball'a w TVN7 dwa razy wszystkie serie i jak mam nadzieje to jest tylko pruba i jak będą mieli lepszą oglądolnalnośc to będą to puszczać na nowo i AF chyba też.
Nie wiem skąd masz te info ale nie wierze w nie. Ludzie. Ile razy sie mówi żę Dragon Ball AF to fikcja, plotka wymyślona przez fanów którym sie znudziły stare dobre odcinki.
Ja po prostu uwielbiam tą bajkę a w szczególności Songohana i jego córkę pan,Videl też jest spox.Lubie całą ich rodzinkę :):)
DRAGON BALL jest tak odlotowy ze slow mi brak chce go jeszcze raz obejrzec i to w tym roku bo juz wystarczajaco dlugo czekam!!!Chce go natychmiast i wszyscy jego fani tez czyli caly swiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aligator ma racie nie ma czegos takiego jak 4 seria dragon balla pod tytulem AF (after future) sa to tylko grafiki i zdjęcia wiele zresztą tworzonych przez samych internautów
dla fanów polecam poszukac w nacie do ściągnięcia odcinki z broulim które nie byly emitowane w polskiej telewizji
na koniec mam pytanie czy ktos nie ma moze napisów do filmu final fantasy 7 advent children lub moze zna adres strony z której móglbym je ściągnąc takie osoby prosze o kontakt
TEZ CHCE I TO BARDZO ZEBY WSZEDŁ OD NOWA A SZCZEGULNIE DBZ PUŚCIE JAK NAJSZYBCIEJ
jasne ! bajka dragon ball była i jest najlepsza bajka w telewizjijestem jej wielkim fanem i chicałbym aby powrucia na ekrany telewizorw a najlepiej z nowymi odcinkami !
poprawka do mojej wczesniejszej wypowiedzi na temat kinowych wersji DBna pisalem ze bylo "bodajrze 10" a jest 13 filmów kinowych "Dragon Ball Z" + jedna część stworzona specjalnie na potrzeby telewizji - "The History Of Trunks"
witam niewiem czy db af to plotka lecz na pewnej sieci dorwalem opening do db af co to ma znaczyc \?
z tego co wiem to seria AF to poprostu tak zwane "fun fiction" ale mimo to podaj namiary na ten opening;)
Dragon Ball to bajka mojego dzieciństwa spedziłam przed telewizorem niewiarygodną ilość godzin oglądając ją oglądałam wszystkie odcinki 3 razy nie licząc powtórek i chętnie bym to zrobiła jeszcze raz.
P.S. ten różowy gościu to BUBU
Nazywanie anime bajką to dosyć dziwne, nie sądzicie? Fani Anime nie raz już z tego powodu podnieśli wrzask. Mam CN i jakoś db nie zauważyłem jeszcze :(
A miał być nawet od nowa dubbingowany :(
no ogolnie anime DB rulezzzzzz 4 life
to moje lekarstwo
lubie tez klasyke pierwsze DB bez Z i GT tylko zeby puscili pelne nieodbciete odcinki (chyba 2x takie byly - te sceny z majtkami :) )
POzdrawiam all fanów DB/Anime jest zajebiste i ciągle czekam , może kiedyś bedzie w tv ;] najlepszy to jest chyba DBZ ale inne czesci tez są fajne ;p / Jak narazie to sobie DB oglądam na necie ale to nie to samo co tv ;/
dragon ball raczej w najblizszej przyszłoaści nie wróci na ekrany tv wszystko przez ,,Uwagę" i ich nagonkę na to anime ale odcinki po polsku można obejrzeć na www.kreskowka.pl ;)