Już wkrótce stacja TVN wyemituje wiele świetnych filmów: Władca Pierścieni: Drużyna , Suma Wszystkich Strachów, Mission: Impossible II, ET, Forrest Gump, Szeregowiec Ryan i wiele innych. No i oczywiście seriale: Ostry Dyżur (tylko do 28 marca), Sześć stóp pod ziemią, Dowody zbrodni...
http://tvn.pl/02,1216376,nagoraco.html [tvn.pl/02,1216376,nagor ...]
A TVN7? Powtórki hitów z TVN: Depresja Gangstera, Zakochany Szekspir, Być jak John Malkovic i serial Przyjaciele od 1 odcinka!

Campbells

Na pewno obejrze wszystkie na TVN. Szczególnie Mission Impossible II. Szkoda, żę telewizje puszczają takie filmy tak Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia kiedy 3/4 ludzi na świecie już je albo kupiło, albo oglądało. Ja 1 część władcy Pierścieni załatwiłem sobie już jakieś 3 miesiące po premierze. ale i tak obejrze bo film jest świetny. Oglądałem wszystkie 3 części. Jeśli chodzi o TVN7 to rzadko oglądam tą stacje. Oglądałem kiedyś jak leciał jeszcze Dragon Ball. Wiem, że Depresja gangstera jest fajne, ale Być jak Jofn Malkovich beznadziejne. POZDRAWIAM.
WISKI

użytkownik usunięty
Campbells

"Władcę Pierścieni" jak najbardziej warto zobaczyć, chociaż na małym ekranie i w dodatku poszatkowane reklamami, to nie to samo co w kinie.

"Sumę Wszystkich Strachów" nie nazwałbym świetnym filmem, zwłaszcza jeśli czytało się znakomitą powieść Clancy'ego. Jeśli dodać beznadziejnego Aflecka - jako Jacka Ryana! - i cokolwiek dziecinną fabułę (co zostało z książki, która była pierwszorzędnym thrillerem polityczno-szpiegowskim?) to film spokojnie można sobie odpuścić.

"Misja: niewykonalna II" to powtórka, w dodatku film raczej średni w porównaniu z pierwszą częścią, ale od biedy można sobie przypomnieć.

"ET" - !!! - przecież tego jeszcze nie było w telewzji! Tylko ciekawe która wersja: orginalna, czy odnowiona. W każdym razie koniecznie.

A Forresta i Szeregowca jak najbardziej można obejrzeć po raz kolejny.

Campbells

A muszę tutaj wspomnieć o jednym z moich ulubionych filmów, w piątek 25 lutego, na TVN'ie bedzie Wywiad z wampirem, tuż po Gniewie oceanu.

Campbells

Ja też się ciesze, bo niektórych filmu w innych okolicznościach nie miałam jak obejrzeć. Ale TVN z drugiej strony przesadza z tymi powtórkami, przykład "Tango i Cash". ja już na zwiastun patrzeć nie mogłam.

Campbells

Mimo tych częstych powtórek TVN oferuje najciekawsze filmy... TVN liczy się zwłaszcza gdy ktoś tak jak ja ma satelitę analogowego:) Myślę, że już niedługo będę miała HBO czy Canal+ Gdyby nie TVN zanudziłabym się na śmierć:) W piatki zawsze rezerwuje czas no i czasami w soboty. Na Władcę nie mogę się doczekać, niestety przez reklemy trwać będzie chyba do 23.30 no ale cóż... Foresta tez jak najbardziej oglądnę.... A co do TVN 7...kiedyś miałam go dostępnego, a teraz nie... Przyjaciół z miłą chęcią bym oglądnęła, ale na razie nie mam jak. Pozdrawiam!!!

Campbells

bardzo chciałabym obejrzec Forrest Gump tylko nie wiem kiedy jest wyświetlany może wy mi powiecie??
pozdro

Campbells

SUPER tez sie ciesze tylko ze ja nie obejrze zadnego!!!! Nie ma mnie w polsce i TVN nie odbiera! Tymbarzdiej serial PRZYJACIELE. Dla mnei to katastrofa :(
Ale ciesze ise ze wy obejrzycie:)