taki film wczoraj leciał na TVN podobał mi sie bardzo ale niewiem niestety jak sie skączył bo zasnełam na tej długiej przerwie reklamowej! ;( napisze mi ktoś jak to sie skączyło ?

Angelique

aaaa sory ze mi ten temat weszedł 3 razy!!!!!!!!!zaduzo razy kliknełam myszką!!!!!!!!!!!!!!

Angelique

Witam,

siedziałam wczoraj przed tym telewizorem do 1:15. Chętnie Ci opowiem, tylko nie wiem gdzie skończyłaś.

Pozdro

Angelique

To tak, gdy Gump już opowiedział całą historie pewna pani powiedziała mu, że miejsce, którego szukał jest bardzo blisko. Forrest pobiegł i spotkał się z Jenny. Zobaczył też swojego synka, który też nazywa się Forrest. Jenny i Forrest pobrali się, ale ich szczęście nie trwało długo. Jenny była chora i niebawem zmarła. Film kończy się na tym, że Forrest posyła swojego synka do szkoły. Forrest junior mówi pani kierującej autobus to samo, co Forrest senior, gdy był mały (rodzice nie pozwalają mu rozmawiać z nieznajomymi...). Chłopczyk odjeżdża, a Forrest siedzi na ławce rozmyślajac o swoim życiu. THE END

Angelique

film jest wielki więc nie idź na łatwiznę. wypożyczalnia paczka czipsów i zacznij od początku ...powodzenia:-}

Angelique

Genialny film.... wytrwalam i ogladalam do konca ;) Byl tak swietny!! tak mnie wciagnal!! Ze gdyby trwal cala noc to ogladalabym go przez cala noc!! Rewelacyjny ;) BuUUIZZzZzZZIAaaaaAaaaKkkKK!! :*