Było już tyle rankingów na najpiękniejszych i najzdolniejszych aktorów[aktorek] więc czemu bie zrobić konkursu na najbrzydszych aktorów?? Nie chodzi mi o aktorów, którzy zbrzydli na potrzeby filmu(np. ta babka z "Monstera"czy jaki to był film), ale którzy z natury są brzydcy...Obecnie nikt mi do głowy nie przychodzi, chyba że Lepper, ale on nie grał w filmie tylko wystąpił we własnej kampanii...Piszcie!!
Lepper grał w filmie "gulczas a jak myślisz"
A Charlize Theron jest piękna ;) (ona grała w Monster)
moje typy to: Julia Roberts i Hillary Swank!
własnie o nią mi chodziło...Fakt w rzeczywistości jest ładna ale w tym filmie wyglądała okropnie...Przypomniał mi sie jeden aktor Ron Perlman - on jest obrzydliwy....
WIEM, że była ucharakteryzowana(matko, jakie trudne słowo;-]), ale nie chciałbym w realu spotkac takiej babki - mam na to za słabe serducho...
EEEE tam nie czepiaj sie Leppera ;) Przystojny chłopak :hehe :P
A co do Charlize to na tym to polega .... zrobiła z siebie starszydlo, zagrała genialnie i zgarnela Oscara :) Dla roli wszytsko
pozdrawiam
aktorka: Shelley Duvall
aktor: Eli Wallach (hehe, to taki żarcik, w końcu to Brzydki)
a na serio aktor: a ja wiem? ja nie wiem, może ten, no jak mu tam, Johnny Depp :p albo wiem! ten gość z Hellboya i Obcego4, taki wielki, ma obleśną mordę :P
Pozdrawiam (tych brzydali też:P), Szymek.
Ten gość z Hellboya i Obcego 4 to właśnie wspomniany już Ron Perlman ;) Moim zdaniem to też najbrzydszy aktor, jakiego widziałam.
ufff
zawał serca
nie znałam gościa wcześniej, więc z ciekawości weszłam na jego stronę
popieram: facet powinien dostać grand prix
Jeśli dobrze kojarze aktora to ten Ron grał jeszcze w drugiej części Blade a więc naprawdę jest obrzydliwy po za tym dwójka bliźniaków z sitkomu M jak miłość nie mam pojecia jak się nazywają
a jak podoba wam się ten pan http://www.filmweb.pl/PersonPosters?id=7287 [www.filmweb.pl/PersonPo ...]
owszem były ale jako kandydatów wymieniano przeważnie aktorki które są co najmniej ładne - nie muszą się one wszystkim podobać, ale zaliczanie ich do kategorii "najbrzydszych" to po prostu przesada
co do Rona - jest brzydki to prawda ale żeby od razu obrzydliwy :/ bez przesady
obrzydliwy to może być taki aktor co potrafi rozciągać swoją skórę – niestety nie pamiętam jak się nazywa:(
Szymek przeciez Ty brata nie masz ..... LOL :P przyłapałem Cie ;p wg mnie Willem Dafoe jest oblesny :)
"Szczęki" jest piękny
ale nie zapominajmy też o Martinie Clunesie - człowieku, który składa się przede wszystkim z uszu
pozdrowienia dla fanów Men bahaving badly
wybór bez fantazji :/
ja obok "szczęk" polecam tego pana http://www.filmweb.pl/Marty,Feldman,filmografia,Person,id=47037 [www.filmweb.pl/Marty,Fe ...]
Mój typ to Ronald Perlman, większość ludzi porównuje go do małpy[:P], przemawia za tym choćby aluzja użyta w filmie "Psim tropem do domu" gdzie aktor zjada banana, a także to, że napisał scenariusz do "pięknej i bestii".[Czemu nie zagrał w planecie małp???].[Pewnie zaraz zostanę zbesztany przez jego wiernych fanów]. ;) Chociaż z drugiej strony niepowinno się oceniać ludzi po wyglądzie...peace