Był już temat o najlepszych reklamach, to teraz pora na te najgorsze. Jakie waszym zdaniem są najgorsze, zupełnie niepotrzebne reklamy??? Czekam na wasze typy. Moje to: wszyściutkie spoty pewnego marketu na B ;)
ja stawiam na reklamę sieci marketów Biedronka..."ach duża musiała być ta Biedronka":/:/:/
Pozatym denerwuje mnie reklama sieci Era GSM....
Kiedyś był reklama masła, bodajże Kamy, w której góral jadła masło, a potem walił się po klacie i mówił "kama- serce jak dzwon". Nie wiem czy wiecie, ale aktor który grał górala umarł na atak serca... A tak poza tym pozdro dal pomysłodawców reklam biedronki, humor na poziomie noworodka...
Wszystkie reklamy przełączam natychmiast. Nie mam siły ich przeczekiwać, a tym bardziej oglądać. Dla mnie jest to zło konieczne. Niestety.
ta cała seria proszków Rex z tragicznym dubbingiem. Jak widzę tego liska z muchą to robi mi się słabo
najgorsze reklamy...hmm...ostatnio pojawiła się reklama z panią, która podchodzi do odprawy celnej...celnik(uśmiechnięty od ucha do ucha) wyciąga z jej bagażu pudełko...a pani wyjaśnia mu (z jeszcze większym uśmiechem, bo ma szerzej rozstawione uszy), że to leki na zapalenie pęcherza moczowego.. :)
reklama calgonu jest beznadziejna. Jak ta kobieta mówi, że ma pranie. A co tego gościa obchodzi, to, że kobitka ma pranie i tak zapsuta pralka na nic się jej nie przyda. Oprócz tej jest wiele innych beznadziejnych reklam....
"nikt nie wie o bólu tyle co my, kobiety" i reszta spotów tego leku( ktorego nazwa na szczęście umkneła mi z pamieci). na szczescie ostatnio sie nie pojawiaja w tv
banany Chiquita i ostatnie reklamy sieci komórkowych blehh.... pozdro:) a i jogurty tudież inne sprawy z biedronki tez idiotyczne;)
oj mi przychodzi jedna oktopna reklama...nie pamiętam jak się nazywał środek kóry reklamowali..,ale w każdym razie dotyczyła ona grzybicy stóp,pojawiał się taki mały potwór Wkrętek(czy jakos tak) i w pewnym momencie odginał paznokieć,żeby pod niego wskoczyć.brrrrrrrr juz na samą myśl mam ciarki..
podpisuję się pod innymi opiniami:biedronka,reklama leku na choroby dró moczowych,wszystkich proszków i innych bzdur----masakra
pozdrawiam
Reklamy papieru toaletowego Velvet są okropne. Tańczy sobie prawie naga laska, macha tym papierem... Połączenie kupy z sexem...
Również stawiam na Biedronkę i jeszcze na reklamę preparatu do oczyszczania kalików moczowych... Co jak co, ale moim zdanim jest beznadziejna..
" To Dżem z biedronki " " A myslełem ze z truskawe"
BLEEE!! Zygać się chcxe juz od Biedroneczki dupeczki :D:D:D!
I wkurza mnie jeszcze ta babka co gada o "Bref"
BLEE!
:D:D
AA!!
I jeszcze:
"O Pan Zygmutn!!" (aha, ni z tąd ni zowąt Zygmunt Hajzer się pojawaia z proszkiem do prania!)
"Ale ja mam pranie!!" A gówno nas to obchodzi!!! :D:D:D:D!
Jak coś mi jeszcze w oczy wpadnie to napisze :P:D
Jak dla mnie to najgorsza jest ta: Pogody dzisiaj nie będzie Ania zachorowała, jak widze tą reklame to dostaje ataku szału.
PANI GOZDZIKOWA WYMIATA ICH WSZYSTKICH!!!
Ale Zygmunt tez jest niezły...
no i oczywisci PROSTAMOL-jAK PROSTO BYĆ MEZCZYZNĄ...MASZ PROBLEMY Z ODDAWANIEM MOCZU....BRRRRRRRRR
chociaz przyznam ze srodek na odblowkowanie drog moczwych( czy jakoś tak) moze rywalizować z gozdzikową o 1 miejsce...
Wszystkie vanisha nie to że piorą w pojemnikach po wyjęciu ubrania są suche a dubbing nie dorobiony tak jak w silanie bleeeeee..
Co się Biedronki czepiacie to najlepsze Raklamy jakie oglądałem Jesteście do dupy pingwina wy wszyscy a jedyna głupia biedronki to z pożywnym sokiem żenada
Najgorsza jest:
"O nie cała łazienka zalana. nie zdąże zaprowadzić Maćka do szkoły. Nie używała pani Calgonu. Zabieram pralke do naprawy. Ale ja mam pranie."