Był już temat o najlepszych reklamach, to teraz pora na te najgorsze. Jakie waszym zdaniem są najgorsze, zupełnie niepotrzebne reklamy??? Czekam na wasze typy. Moje to: wszyściutkie spoty pewnego marketu na B ;)

ukwial

ja stawiam na reklamę sieci marketów Biedronka..."ach duża musiała być ta Biedronka":/:/:/
Pozatym denerwuje mnie reklama sieci Era GSM....

Highlander_Pinokio

Kiedyś był reklama masła, bodajże Kamy, w której góral jadła masło, a potem walił się po klacie i mówił "kama- serce jak dzwon". Nie wiem czy wiecie, ale aktor który grał górala umarł na atak serca... A tak poza tym pozdro dal pomysłodawców reklam biedronki, humor na poziomie noworodka...

ukwial

Wszystkie reklamy przełączam natychmiast. Nie mam siły ich przeczekiwać, a tym bardziej oglądać. Dla mnie jest to zło konieczne. Niestety.

ama

ja nie moge patrzec na zadne reklamy proszkow do prania i idei :/

ukwial

ta cała seria proszków Rex z tragicznym dubbingiem. Jak widzę tego liska z muchą to robi mi się słabo

Yorick

Reklama Idei z Otylią,proszku do prania z Hajzerem....

ukwial

najgorsze reklamy...hmm...ostatnio pojawiła się reklama z panią, która podchodzi do odprawy celnej...celnik(uśmiechnięty od ucha do ucha) wyciąga z jej bagażu pudełko...a pani wyjaśnia mu (z jeszcze większym uśmiechem, bo ma szerzej rozstawione uszy), że to leki na zapalenie pęcherza moczowego.. :)

użytkownik usunięty
pani_z_

"Nazywam sie Henryk Zając, od 20 lat naprawiam pralki... " po prostu masakra!!!

ukwial

reklama calgonu jest beznadziejna. Jak ta kobieta mówi, że ma pranie. A co tego gościa obchodzi, to, że kobitka ma pranie i tak zapsuta pralka na nic się jej nie przyda. Oprócz tej jest wiele innych beznadziejnych reklam....

ukwial

"nikt nie wie o bólu tyle co my, kobiety" i reszta spotów tego leku( ktorego nazwa na szczęście umkneła mi z pamieci). na szczescie ostatnio sie nie pojawiaja w tv

ukwial

banany Chiquita i ostatnie reklamy sieci komórkowych blehh.... pozdro:) a i jogurty tudież inne sprawy z biedronki tez idiotyczne;)

ukwial

oj mi przychodzi jedna oktopna reklama...nie pamiętam jak się nazywał środek kóry reklamowali..,ale w każdym razie dotyczyła ona grzybicy stóp,pojawiał się taki mały potwór Wkrętek(czy jakos tak) i w pewnym momencie odginał paznokieć,żeby pod niego wskoczyć.brrrrrrrr juz na samą myśl mam ciarki..
podpisuję się pod innymi opiniami:biedronka,reklama leku na choroby dró moczowych,wszystkich proszków i innych bzdur----masakra
pozdrawiam

ukwial

Cały cykl reklam Biedronki, są beznadziejne i głupie.

ukwial

Reklamy papieru toaletowego Velvet są okropne. Tańczy sobie prawie naga laska, macha tym papierem... Połączenie kupy z sexem...

użytkownik usunięty
ukwial

Również stawiam na Biedronkę i jeszcze na reklamę preparatu do oczyszczania kalików moczowych... Co jak co, ale moim zdanim jest beznadziejna..

ukwial

" To Dżem z biedronki " " A myslełem ze z truskawe"

BLEEE!! Zygać się chcxe juz od Biedroneczki dupeczki :D:D:D!

I wkurza mnie jeszcze ta babka co gada o "Bref"

BLEE!

:D:D

ukwial

AA!!
I jeszcze:

"O Pan Zygmutn!!" (aha, ni z tąd ni zowąt Zygmunt Hajzer się pojawaia z proszkiem do prania!)

"Ale ja mam pranie!!" A gówno nas to obchodzi!!! :D:D:D:D!

Jak coś mi jeszcze w oczy wpadnie to napisze :P:D

Agadka

Jak dla mnie to najgorsza jest ta: Pogody dzisiaj nie będzie Ania zachorowała, jak widze tą reklame to dostaje ataku szału.

użytkownik usunięty
elwinka

PANI GOZDZIKOWA WYMIATA ICH WSZYSTKICH!!!
Ale Zygmunt tez jest niezły...
no i oczywisci PROSTAMOL-jAK PROSTO BYĆ MEZCZYZNĄ...MASZ PROBLEMY Z ODDAWANIEM MOCZU....BRRRRRRRRR
chociaz przyznam ze srodek na odblowkowanie drog moczwych( czy jakoś tak) moze rywalizować z gozdzikową o 1 miejsce...

ukwial

Wszystkie vanisha nie to że piorą w pojemnikach po wyjęciu ubrania są suche a dubbing nie dorobiony tak jak w silanie bleeeeee..

ukwial

Co się Biedronki czepiacie to najlepsze Raklamy jakie oglądałem Jesteście do dupy pingwina wy wszyscy a jedyna głupia biedronki to z pożywnym sokiem żenada

ukwial

Ogólnie nienawidzę reklam leków. ibupromy, nurofeny, aktimele ipt. :/

ukwial

Najgorsza jest:
"O nie cała łazienka zalana. nie zdąże zaprowadzić Maćka do szkoły. Nie używała pani Calgonu. Zabieram pralke do naprawy. Ale ja mam pranie."

ukwial

Albo
"Nazywam się Henryk Zając. Od 20 lat naprawiam pralki"