Witam mam nietypową prośbę potrzebuje przykładów najlepszych serialowych par potrzebuje do pewnej tezy nie ważne . Najważniejsze jest to że przykład musi ukazywać parę która jest z sobą przez większość sezonów serialu czyli bardziej "Monica i Chandler " a nie "Rachel i Ross "

Podawajcie tytuły i imiona pary która według was zalicza się do tego grona . Nie muszą to być "słodko pierdzące " związki tacy "Peg i All " ze Świata wg Bundych też się liczą :D

Cobros

Rozumiem ze pary zakochanych a nie np pary przyjaciół czy partnerów

kaczkulec

Nie wiem w jakim sensie partnerów masz na myśli ale tak musi być jakaś że tak powiem sytuacja romantyczna . Aczkolwiek nie muszą być małżeństwem . Ogólnie pary tz "will-they-won't-they" nie interesują mnie akurat w tym wątku . Sytuacja odnośnie statusu związku musi być przynajmniej przez większość czasu klarowna . Mam nadzieję że wyjaśniłem.

Cobros

Mulder i Scully się liczą? Niby słabo u nich z całuskami ale jednak jakiegoś tam bachorka mieli. xD

adamus0101

A oni w ogóle się zeszli ? Bo kiepsko już pamiętam . Pamiętam Mulder gdzieś tam zniknął chyba myśleli że umarł czy coś ale dziecka nie pamiętam . W ogóle słabo ten serial pamiętam za młody jestem rodzice nie pozwalali oglądać :D

Cobros

Parterów w pracy np

kaczkulec

Nie . No chyba że przejdzie to w relacje bardziej romantyczną w sensie potrzebuje par w życiu nie w pracy . Mogą być również i w pracy ale prywatnie też i co najważniejsze musi to być jakiś w miarę stały związek . Jak np Castle i Beckett z "Castle " gdy już się zeszli . Nie interesują mnie parry które np w ostatnim czy przedostatnim odcinku się zeszli dopiero .

Cobros

Blair i Chuck z Plotkary

jowitk4

Dzięki zapisane . Serial kompletnie mi nie znany .Będę musiał najpierw zaznajomić się .

Cobros

Brennan i Booth -Kości
dr Quinn i Sully - Dr Quinn
Lagertha i Ragnar - Wikingowie
Kasia i Cezary - 13 posterunek
Cuddy i House - dr House
Milagros i Ivo - Zbuntowany anioł
wszystkie 4 pary - Czas honoru :)
Scarlett i Rhett - Scarlett (chociaż tak naprawdę liczą się tylko ci z "Przeminęło z wiatrem") :P

Cobros

Dexter Morgan i Rita Bennett z Dextera

Cobros

Kroniki sary connor. Jhon i ta śliczna robocica

GloveR

Dodam jeszcze co ja znalazłem choć nie wiem komu miałoby to się przydać ale ok

Alex i Walker - Strażnik Teksasu

Frankie i Mike Pępek Świata

Wiliam i Julia Detektyw Murdoch

Lois i Hal - Zwariowany Świat Malcolma

Nathan i Haley - Pogoda na Miłość

Cobros