Seriale telewizyjne cieszą się wielką popularnością. Wiadomo - przyciągają widzów na długie godziny. A jaki jest Wasz ulubiony serial telewizyjny?

Totti

moim ulubionym serialem jest (była) ejdżbiowska "Kompania Braci"

kamo

No prosze z takim zapisem HBO jeszcze się nie spotkałam. Bardzo fajny gratuluję pomysłu jeśli to ty go wymyśliłeś. Co do serialu to był puszczany też na TVN-ie. Jeszcze jedno ja też bardzo lubię ten mini serial. Pozdrawiam.

Nariel_ArYarrel

heh, ja też się z tym nie spotkałem, a napisałem tak całkiem nieświadomie :))

Totti

friends:)

mihal

!!!!!!!!!!! Oczywiscie ze Friends najleprzy i najsmieszniejszy :)) !!!!!!!!!!!!

Totti

Bez wątpliwości "Miasteczko Twin Peaks", natomiast z komediowych "Przyjaciele", "Seks w wielkim mieście"

Patt

taaaaaaaak zgadzam sie 100%-owo To jest serial wszechczasów, inny niż wszystkie, nie do skopiowania....... To GENIUSZ

Totti

Moim ulubionym serialem telewizyjnym jest "Ostry Dyżur". Lubię też wyżej wymienionych "Friendsów". A "Miasteczko Tweam Peakse" uważam za kultowy. Pozdrawiam.

Totti

Ja też uważam Miasteczko TP za kultowy i sama się z tą kulturą identyfikuje; a co do przyjaciół to bardzo żałuje że to już ostatnie odcinki :( bo właśnie ostatnio scenarzyści najbardziej się rozkręcili !

Totti

WŁAŚNIE WIDAĆ JAK BARDZO LUBISZ TEN FILM A NAWET NIE UMIESZ NAPISAĆ JEGO TYTUŁU....... ZOBACZ TO BARDZO PROSTE )))
"MIASTECZKO TWIN PEAKS" nawet małpa by to zapamiętała

Ashtray

Czyli mówisz, że byś to zapamiętał... (żart :-)) Gratulacje! A ja nie napisałem, że lubię ten film, tylko że uważam go za kultowy... A to chyba jest róznica?! Pozdr.

Totti

oczywiście "alternatywy 4", "przyjaciele", "miasteczko smallville" :), "czterej pancerni i pies"

Totti

ostatnio tylko "6 stop pod ziemia" mimo poznej godzinny warto TVN czwartki 23:50.....:(

Totti

ba... oczywiście, że "Biały Welon" ;) na TVN polecam wszystkim ;) )lol)

Olenka_3

"Robin Hood" z M.Praed'em, "Na południe" z Diefenbaker'em :)

O Tłin Piksie juz nie wspomnę:)

pzdr.

Totti

ja uwielbiam asy z klasy :) i lubie ogladac buffy no i ... roznego rodzaju reality shows :) nie lubie seriali typu M jak milosc gdyz uwazam ze wszytko co polskie to glupie :/ no i MTV- punk'd jest super :D:D aha i sanbrine po szkole ogladam :]

Daga

Ja nie uwazam ze 'wszystko co polskie to glupie'.
Fakt faktem, wiele polskich seriali nie jest najwyzszych lotow (delikatnie mowiac/piszac) - chodzi tu glownie o polskie tasiemce ostatnich lat.(chociaz sa bardzo popularne, nie znaczy ze inteligentne).
Jednak jest wiele seriali polskich, ktore sa swietne, np. "Czterej pancerni i pies", "Czterdziestolatek" byl niczego sobie, "Janosik" byl niezly, "Stawiam na Tolka Banana", "Zmiennicy" byli O.K., ... z obecnych uwielbiam "Kasie i Tomka"; "Lokatorzy", "Miodowe lata" tez sa zabawne.

Zreszta, o gustach sie nie dyskutuje ;]

Totti

aha ale i tak wole good fimy no ijeszce do sreilai zalicze tajemnice smallville :D:D

Totti

bez wątpienia miasteczko twin peaks, lepszego serialu w TV nie było

Totti

Dla mnie chyba troche zapomniany "Przystanek Alaska"
:) jesli ktoś pamięta !

Totti

No oczywiście Tajemnice Smalville i przyjaciele wsumie superman też mogłby być

Totti

"Buffy", "Angel", "Dark angel", "Witchblade" i jeszcze troche...."Smallvile" itp. ;)

Totti

"Buffy", "Angel", "Dark angel", "Witchblade" i jeszcze troche...."Smallvile" itp. ;)

Totti

użytkownik usunięty
sadasdxdcsc

Najlepsze seriale to "Gilmore Girls", "The west wing", "24", a z polskich "Na dobre i na złe", "Fala zbrodni", "Zaginiona".

Najlepsze seriale to "Gilmore Girls", "The west wing", "24", a z polskich "Na dobre i na złe", "Fala zbrodni", "Zaginiona".

Desdemona

Najlepszym serialem był "Z archiwum X".PiszE był bo kiedy zaczeła się ta nowa seria z Robertem Patrickiem to już nie jest.

użytkownik usunięty
Desdemona

Zgadzam sie co do "Gilmore Girls"; lepszego serialu nie oglądałam:) pozdrowienia

Totti

hmmm... Sex And The City, Twin Peaks, The X-Files, Alternatywy (!!! ), Przystanek Alaska tez byl ok!

Totti

"Asy z Klasy" i "Słodkie zmartwienia" (które niestety już nie emitują)

Totti

oczywiście Rodzina Soprano. dziwie się ze jeszcze nikt tego nie napisał :)

użytkownik usunięty
Totti

Najbardziej kultowym serialem polskiej tv była Dynastia to ona przyciagała polskich telewidzów co niedziela o 18.Liczne intrygi luksusowe zycie pelne zlotów i porażek.Słodka Krystel demoniczna alexis i wyrachowana córka Fallon

użytkownik usunięty

"Dark Angel", "Angel", "Buffy the Vampire Slayer".

Totti

Oczywiście, że "Druzuna A". Mam nadziieje, że nie tylko ja tak uwazam.

Totti

obecnie lubie oglądac "sex w wielkim mieście"

Totti

Roswell :P i Ally Mc Beal :D iwentualnie ;) "Higher Ground" mhm...
"I shall believe"..nie zapomniana piosenka finiszu :D

Totti

Roswell, Tajemnice Smollville, Buffy postrach wampirów, Angel, Czyli przedewszystkim te w których grają nastolatki... Jest jeszcze kilka ale nie moge sobie aktualnie przypomnieć...
Pozdrowionka PAPA!

Karolcia

Dla mnie zdecydowanie : "Rodzina Soprano", "Sześć stóp pod ziemią", "Sex w wielkim mieście" , " Z Archiwum X" , "Pcin Dolny"(kiedyś leciał na wizji 1, był taki głupi że aż genialny),"kompania Braci" też jest wielka. "Miasreczko Twin Peaks" mogliby puścić jeszcze raz bo leciał już daaaaaawno... No i oczywiście "Esmeralda" ludzie nie mówcie że to nie jest kultowy serial :-) wszystkie inne mogą się schować!

Rotting_Jack

hmmmm az dziw ze z komediowych nikt jeszcze nie dopisal That's 70s Show.Smieszne dialogi,dobrze dobrani aktorzy,no i ten klimat.....Kawal dobrej roboty

Rotting_Jack

Pochwalam za "Rodzine Soprano"!!! Widze że nie jestem sam :D

użytkownik usunięty
Totti

TAK DYNASTIA BYŁA KULTOWYM SERIALEM WPOLSKIEJ TYP PRZYCIĄGAŁA LUDZI.LUKSUSY,REZYDENCJA.INTRYGI I AMBICJE TEN SERIAL MOZNA BY POWTÓRZYĆ!!!!!

użytkownik usunięty
Totti

najlepsa jest klasyka miasteczko twin peaks, cudowne lata, pierwsze serie archiwum X, i oczywiscie przyjaciele. Z nowszych to Tajemnice smallville, asy z klasy, roswell i najlelepsszt sex w wielkim miescie

użytkownik usunięty
Totti

najlepsa jest klasyka miasteczko twin peaks, cudowne lata, pierwsze serie archiwum X, i oczywiscie przyjaciele. Z nowszych to Tajemnice smallville, asy z klasy, roswell i najlelepsszt sex w wielkim miescie

Twin Peaks, pierwsze sezony Archiwum X, Friends, a moze kogoś by zainteresowały takie seriale jak :
Alternatywy 4
Twin Peaks
South Park
Czterej Pancerni i Pies
Furikuri

na płytach :D
Pozdrawiam

Twin Peaks, pierwsze sezony Archiwum X, Friends, a moze kogoś by zainteresowały takie seriale jak :
Alternatywy 4
Kompania Braci
Twin Peaks
South Park
Czterej Pancerni i Pies
Furikuri

na płytach :D
Pozdrawiam

Totti

- Alternatywy 4 !!!!
- Zmiennicy
- Pan złota rączka
- Ostry dyżur

Totti

Oczywiście "Tajemnice Smallville" ah... już nie mogę się doczekać 22.00 ;) i "Z archiwum X" w końcu to już prawie klasyka :D

Mary_Kate

Najlepsze seriale to "Czeterej pancerni i pies", "Dziesiąte królestwo", "Roswell"i "Agentka o stu twarzach"!!!!! Jest ich owszem wiecej ale to moje ulubione

użytkownik usunięty
Totti

The X Files, Space Above and Beyond (u nas Gwiezdna Eskadra), Dark Skies (Mroczne Niebo) i Taken.

Totti

Twin Peaks
Przystanek Alaska
Królestwo