Od 4 września będzie emitowana kolejna seria tego kultowego serialu. Co o tym myślicie? Ja uważam że to świetny pomysł :)

allanah

no nie wiem czy on taki kultowy jest, żadnego kultu wokół niego jakoś nie zauważyłem

torne

No dobrze, ale gdyby nikt go nie oglądał, to nie puszczaliby go w tv

allanah

Ale to już inna para kaloszy. To oznaczać może jedynie tyle, że serial jest popularny. Od popularności do kultowości jest bardzo daleka droga.

torne

Torne, bardzo przepraszam. Najwidoczniej pomyliły mi się te dwa określenia :) Pozdrawiam Cię i dzięki za poprawkę ;)

torne

Torne, bardzo przepraszam. Najwidoczniej pomyliły mi się te dwa określenia :) Pozdrawiam Cię i dzięki za poprawkę ;)

allanah

Witam!!!
Jestem chora na punkcie tego filmu!!! Niemoge sie doczekac do wrzesnia!! Ogladam go co tydzien we wtorki!! Nie opuscilam jeszcze zadnego odcinka!!Jest wspanialy!! A najbardziej podoba mi sie Luke i Lorelai!!! bedzie cos miedzy nimi w nowej serii!!:-) lol!!! poprostu oni goruja!! Jest to wspaniala mysl-emitowania nastepnych serii. POprostu czekam z niecierpliwoscia na zobaczenie Luka i Lorelai razem!!! They rules!!!!!!!!!a co ty o nich myslisz??Odpisz na moim blogu jak chcesz.
POzdrawiam serdecznie!!

użytkownik usunięty
b_ballAnia86

Hej! no to sie doczekasz :-) tylko musisz wytrzymac te 20 odcinkow a po 2 'kluczowych' bedziesz wypatrywac 5 serii warujac pod kalendarzem ;) a 5 seria juz 21 wrzesnia. I chwala za internet, bo wakacyjny odwyk mi nie sluzy ;)

allanah

Dzieki Bogu, bo te "Siostrzyczki" to dno....uwielbiam "Kochane kłopoty" no i oczywiście Luca i Lorelai....bo jak ich można nie lubieć...to jeden z najlepszych (albo i najlepszy) seriali jakie oglądałam...Gilmore girls rulezzzzz!!!!!!
Pozdrawiam! :D

Diabla

Nowe odcinki będą emitowane na tvn7 :)
Pozdrawiam

allanah

a ja glupia myslalam ze nikt tego serialo nie lubi, boze jak mi ulzylo hehehe cala obsada jest super :)))) a wogole na ktorym kanale beda nowe odcinki???????

użytkownik usunięty
RED_angel

na TVN7. Od 4 wrzesnia- w kazda sobote o godz 19.00. I tak przez 22 soboty. tez sie ciesze:))))

użytkownik usunięty

Jeszcze jedno: czy ktos probowal sie dowiedziec czy serial wyszedl na kasetach? Wiem, ze w Stanach na pewno tak. Sprobuje zadzwonic do WB, ale na wszelki wypadek pytam tu. prosze o wiadomosc.

użytkownik usunięty

Nie wiem jak z kasetami, ale 1sza seria wyszla 'niedawno' na dvd, 2ga maja rzucic na zachodnie sklepy na poczatku grudnia, 7 o ile mnie Alzheimer nie myli. Sprawdz na www.amazon.com lub jego niemieckiej czy brytyjskiej wersji. Powodzenia!

użytkownik usunięty

Nie wiem jak z kasetami, ale 1sza seria wyszla 'niedawno' na dvd, 2ga maja rzucic na zachodnie sklepy na poczatku grudnia, 7 o ile mnie Alzheimer nie myli. Sprawdz na www.amazon.com lub jego niemieckiej czy brytyjskiej wersji. Powodzenia!

użytkownik usunięty

Cala rzecz w tym, ze zalezy mi na kasetach (albo dvd) w naszym rodzimym kraju ze starym dobrym lektorem, a nie z niemieckim dubbingiem, czy tez po angielsku. Powiedz, czy mowiac o pierwszej serii mowiles(as) o tym,ze u nas wyszla, czy gdzies tam w kraju osciennym?

U nas nic nie wyszlo, ani kasety ani dubbing/lektor. Dvd wyszly na region 1, wiec w polskie 'cokolwiek' watpie. :((

hurra! dobrze, ze nie trzeba 'latami' czekac na nowe serie jak w przypadku Ostrego Dyzuru czy Z Archiwum X. Takie odwyki tez mi nie sluza ]:-)

allanah

dobra nasza, calkiem mi odbilo, ale jak ktos chce potezna dawke spoilerow na 5 sezon 'Gilmorów', namiary na trailery i zdjecia itp, to wolac. ]:-) Mam nadzieje, ze to mozna czyms leczyc... Znacie jakiegos dobrego psychiatre od nalogow? ;)

2of6

Ja znam dobrego psychiatrę :)) Ale nie lecz tego nałogu, bo on jest jak najbardziej okey :)))))

użytkownik usunięty
allanah

Świetny to mało napisane! Jak tylko sie o tym dowiedziałam żyłam tylko tą myślą! Oglądnęłam dzisiaj pierwszy odcinek 4 serii! Był zarabisty, najlepsze było jak Rory się wkurzała na Teylora (czy jakosik tak to sie pisze...heh...).

użytkownik usunięty
allanah

Świetny to mało napisane! Jak tylko sie o tym dowiedziałam żyłam tylko tą myślą! Oglądnęłam dzisiaj pierwszy odcinek 4 serii! Był zarabisty, najlepsze było jak Rory się wkurzała na Teylora (czy jakosik tak to sie pisze...heh...).

Jak chyba każdy fan tego filmu :) Odcinek był ekstra :)))) Każdy moment był najlepszy :)

Jak chyba każdy fan tego filmu :) Odcinek był ekstra :)))) Każdy moment był najlepszy :)

allanah

też oglądałam!! ta było super!! ale Rory wydoroślała no nie?? szkoda że nie ma Jessa... no cóż. ale i tak jest super... wreszcie mam po co żyć (bo wiecie odechciewa mi sie jak pomyślę, ze trzeba do szkoły)

allanah

też oglądałam!! ta było super!! ale Rory wydoroślała no nie?? szkoda że nie ma Jessa... no cóż. ale i tak jest super... wreszcie mam po co żyć (bo wiecie odechciewa mi sie jak pomyślę, ze trzeba do szkoły)

allanah

Cieszę się bo bardzo lubię ten film ale z tego co wyczytałam zaczynają znów od nowa~a może się mylę?

allanah

Cieszę się bo bardzo lubię ten film ale z tego co wyczytałam zaczynają znów od nowa~a może się mylę?

Lucynica

Jak ja się stęskniłam za tym serialem. On jest zwyczajnie taki sympatyczny. Szkoda, że jest tylko raz w tygodniu ale dzieki temu będzie przynajmniej dłużej trwać ;)

Lucynica

Jak ja się stęskniłam za tym serialem. On jest zwyczajnie taki sympatyczny. Szkoda, że jest tylko raz w tygodniu ale dzieki temu będzie przynajmniej dłużej trwać ;)

Kurpira

pozdrawiam cie kurpiro!! gilmore girls górą!!

Nuriko

To raczej dobrze, że tylko raz w tygodniu, i to w sobotę, bo w tygodniu nie mam czasu nawet żeby się obejrzeć za siebie, a co dopiero na kochane "Gilmore Girls" :))

Pozdrawiam

użytkownik usunięty
allanah

a ja widzialam juz najnowsza serie w stanach- i moge zdradzic pare szczegolow- Loralai i Ten pan z baru bbeda ze soba :) i to z jego inicjatywy, bo naczytal sie jakichs poradnikow i w koncu ruszyl do akcji:)
a coreczka po 1 roku studiow i wakacjach przespi sie ze swoim bvylym chlopakiem, ktory ma juz zone
oki nic wiecej nie mowie :)

allanah

hej wszystkim :) kiedy ma byc piata seria?????? (ja niedawno sciagnelam cala 4 serie z kazyy, z czego sie niezmiernie ciesze tak w ogole dlaczego serie zawsze sie tak koncza ze nie mozesz sie doczekac nastepnej..?) w gilmore girls bardzo lubie poczucie humoru, sa bardzo zabawne, nie tylko one sa takie w serialu... pozdrawiam wszystkich ktorzy tak sie swietnie bawia przy gilmore girls jak ja :)....moja szkola tez za niedlugo sie zacznie mam nadzieje ze bedzie na stancji jakis tv :) bye-bye

Holly_4

juz leci :) wyszly juz 2 odcinki nawet =]