Długo trzeba było czekać, aż powtórzą tą fantastyczną trylogię. Po raz pierwszy widziałem te filmy w wieku 11-12 lat i byłem zarówno przerażony jak i pod wrażeniem wszystkich trzech części.

Pierwsza część trylogii już we wtorek 9 sierpnia

MobsterPL

Wszystkich części "Omenu" jest cztery, nie trzy :P

użytkownik usunięty
Pinokio1983

Trzy. Czwarta to jakieś szczyny, równie dobrze można by powiedzieć że "Obcy" ma pięć części a nie cztery.

Pinokio1983

Część IV to produkcja telewizyjna, która nie wchodzi w skład trylogii.

MobsterPL

Ja też się cieszę-to jest jeden z bardziej przerażających horrorów jakie widziałam.

MobsterPL

udostępniam zwiastun Polsatu do trylogii "Omen": http://filmwebsting.w.interia.pl/OMEN%20-%20trylogia.avi [filmwebsting.w.interia. ...]

MobsterPL

Też się cieszę, że powtarzają te filmy:) Kiedyś bowiem podczas delektowania się częścią pierwszą, nagle na chacie prąd wyłączyli, co mało nie skończyło się u mnie załamaniem nerwowym i skutecznie odebrało chęć do zapoznania się z sequelami:( Po raz pierwszy chyba rad jestem z faktu, że na Polsanie jakiś film powtarzają...:-)

MobsterPL

Ja nie oglądałam:) ,ale widze że warto ,napewno obejrzę
pozdro

MobsterPL

Ostatnia część trylogii została wyemitowana wczoraj :) Z tej okazji, albo bardziej przy okazji zrobiłem stronę o trylogii "Omen", na którą serdecznie zapraszam.

http://omen.sting-k.w.interia.pl/ [omen.sting-k.w.interia. ...]

MobsterPL

Ja to jak o jakims filmie komentarzyk napisze to bedzie dobrze. A gostek odrazu stronke robi :P

Co_lump

Bo ja się pasjonuje filmami, a poza tym strony o "Omenie" nie ma z tego co mi wiadomo. Teraz już jest :D nie robię stron o każdym filmie tylko o tych wyjątkowych. I właśnie "Omen" uznałem za taki :)

użytkownik usunięty
MobsterPL

WIĘC POZOSTAJE NAM TYLKO OGLĄDAĆ CAŁĄ TRYLOGIĘ NA KOMPIE,, BO JA NIE MAM ZAMIARU CZEKAĆ KOLEJNYCH 5 LAT AŻ PUSZCZĄ CAŁĄ SERIĘ W telewizorku a tym bardziej na Polsacie

MobsterPL

NOMEN OMEN cokolwiek to znaczy:-)) Serio, to jedyny horror, na którym miałem gęsią skórkę, chociaż zdarzały się momenty, kiedy ryłem ze śmiechu...I nie wiem, czy to tylko moje urojenia, albo Damienowi te 666 skakało po głowie...W drugiej części miał to gdzieś na środku głowy, a w trzeciej za uchem troche z tyłu...A może tylko mi się wydaje???Mniejsza z tym, film jest genialny i tak...

Han_Solo_2

racja Han Solo,i dla tego niema co zwracać uwagi na jakieś detale,jak mówiłeś film jest dobry ,ja na pierwszej części byłem w kinie,to było coś ciary to po plecach latały.Pozdro.:)