Ja nie wiem po co robia kolejna edycje bar?! ja juz prz 3 sie nudzilam!! A co do tego bar vip to dnoo.... Pierwsze edycje baru mnie ciekawily. Dajmy przyklad Big brother, on zrobil 3 edycje bo wiedzial ze 4 ludziom sie znudzi i nikt nie bedzie chcial ogladac wiec skonczyli na 3. Chodz i tak ostatnia byla troche przesadzona. Wezmy Dode z baru plusem takiego programu jest to ze reklamujesz sanego siebie!! ona dzieki 1 edycji zyskala slawe a dzieki 3 reklamowala swoja plyte. A jakie wy macie zdanie na ten temat?!

Melissa_2

W życiu nie widziałam filmu Bar 3. Nawet w TV. Ale to pewnie dlatego, że ja tylko HBO i BBC oglądam. No i X-Files, o ile się gdzieś pojawią.
A ta Dode co zyskała sławę i reklamowała płytę (z czym?), to chyba ją na antypodach zyskała, tę sławę...

Oshin

Oshin ja też nie bardzo wiem kto to jest Doda (czy jak jej tam), ale co by nie zrobiła to nie przebije LPR-u, zwłaszcza po atakach na Gutka. Już raz na jakiś film nabluzgali, żądali zdjęcia z ekranów. Aż jakiś dziennikarz się zapytał czy ktoś z nich oglądał ten film. Okazało się że nikt nie widział... Banda idiotów. Wziąć pałę i lać, a tą dodę razem z nimi. O, przepraszam - ona taka sławna...
pozdrawiam

klucznica

Doda - flama bramkarza Wisły Radosława Majdana, znana z wyznań intymnych na łamach Faktu (nie czytam, w radiu trąbili na okrągło o tych wyznaniach).
btw w kwestiach formalnych to chyba dział 'filmy w TV', bar i reality shows chyba nimi na szczęście nie są.