co sądzicie o nowych programach "rozrywkowych" Polsatu i innych stacji tv??

Marlena_2

Te nowe programy są coraz gorsze. Zupełny brak pomysłu, a jak już coś wymyślą, to tylko po to, by pojechać na kontrowersyjnym temacie. I tyle.
ps. Ostatnio mnie dobiła reklama programu, w którym gwiazdy uczą się tańczyć. Co to będzie za hicior;P

Marlena_2

Zauważyłaś, że w większości są to kalki jakiś zagranicznych show...
Może i sprawdzone, ale fajnie byłoby wymyślić coś nowego, zabawnego i ze smakiem :)
Jeden z lepszych programów dla mnie to ostatnio "Mamy Cię!" /a propos jutrzejszego prima aprilis/
A najgorszy "Ciao Darwin" - prymitywny w każdym calu...

użytkownik usunięty
Doro

Od soboty na TVN-enie ma być program rozrywkowy "Taniec z gwiazdami".To może być dobre

użytkownik usunięty
Doro

Od soboty na TVN-enie ma być program rozrywkowy "Taniec z gwiazdami".To może być dobre

użytkownik usunięty
Doro

użytkownik usunięty
Doro

użytkownik usunięty
Doro

A co to mam być - reklama TVN
czy dowcip primaprilisowy?? :P

Doro

Ja raczej programów rozrywkowych nie ogladam bo nie przepadam za
nimi.

Marlena_2

Ostatnio coraz więcej tego typu badziewia jest w TV!!!, a najbardziej to mnie denerwują programy z Zygmuntem Chajzerem, którego ostatnio można oglądać i na TVNie i na Polsacie :/

Marlena_2

Fajny jest Mamy Cię. Kiedyś ale to już dawno był fajny program na Polsacie co go Chajzer prowadził. tam była BRAMKA nr 1 BRAMKA nr 2 i BRAMKA nr 3. I dawali też takie koty w worku. Pamięta ktoś?