TVN ostatnio zaczął emisję "Przystanku Alaska",z czego się bardzo cieszę. To jest niezwykły serial.Osada z dala od cywilizacji,ludzie w niej żyjący to prawdziwi indywidualiści,mają dziwactwa,ale panuje tu akceptacja i brak plotkarstwa.Nie jest to jakaś zapyziała mieścina tylko kultura jest na wysokim poziomie.PoZa tym fantastyczny humor,często irracjonalne tematy pełne absurdy oraz kilogramy ciepła i uroku.Chciałoby się żyć w takim miejscu...

Marisa

No ja go oglądałem namiętnie gdy był pokazywany w TVP 2 pare lat temu...Super serial o uroczej mieścince na krańcu świata:):):)
Teraz niestety nie moge go oglądać bo w godzinach emisji serialu ja zalegam w pracy:(:(:(
Pozdroofka

Highlander_Pinokio

Alaska to z pewnością cudowne miejsce w którym można odnaleźć spokój, serial jest świetny szkoda że jest emitowany o takiej porze, ale narazie jestem na bieżąco, w piątek może być ciężko, A tak na marginesie to serial nie był kręcony na Alasce tylko gdzieś niedaleko Seattle w Stanach, ale podobno wszystko jest bardzo dobrze odzwierciedlone i przypomina surowe klimaty Alaski.

Marisa

Brrr zimno tam na alasce...i co tam robić??Na nartach jeździć nie potrafię i znacznie wolę gorące klimaty ... może być "Brygada z Acapulco" ?? ..lepiej się opalić niż przemrozić.Pozdro.