Chciałbym się dowiedzieć czy są tu -"portal" fani "Smallville" nieto żeby jacyś fanatycy, ale zwykli fani co lubią dobry serial
Tak są:] no może mam wszystkie odcinki tego serialu ale fanatykiem nie jestem, poprostu lubie ten serial
Na POMOC Clark uratuj mnie :))) i zabierz mnie od tego szaleńca co co chwial otwiera ten sam temat na Forum :))
Skoro otwieram ciągle jeden i ten sam temat to ty zaproponuj jakiś swój. Ciekawy, żeby był skoro mój jest nudny. Ja napewno odpiszę na twój bez żadnych uprzedzeń spowodu czegoś tam
ja lubię ten serial, a fanatykiem? hmmm, nie jestem, ale jeżeli chodzi o moje ulubione aktorki to tak :D :D :D ,co do piosenki to jest nawet nawet ;) a co do twoich postów to naprawdę ale niektórzy mają rację że jest ich za dużo (zaśmiecają forum) jeżeli piszesz o smallville (aż tyle) pisz na stronie smallville (na filmweb), co do innych postów nie związanych ze smallville to tak samo, wszystkie pytania napisz w jednym poście, ponieważ jak ciągle coś nowego wysyłasz to drażni innych użytkowników (wtedy ci nikt nie odpisze) .pzdr
pozatym koshi7 polecam stronę http://faq.filmweb.pl/ ,każdy nowy użytkownik powinien dokłądnie się z tym zapoznać, gdyż pytania które zadajesz, padały już często, a wszystkie są dokłądnie opisane pod tym linkiem. Na pewno za parę dni będziesz już wszystko wiedział, a wrazie wątpliwości zapraszam na mój blog (w komentarzach możesz zdawać pytania na wszystko) ;)