Uważam, że jest to jeden z najlepszych seriali Science fiction. A jakie jest zdanie ogółu, czy ktoś oglądał ten serial? jeśli tak, to może zechciałby podzielić się ze sobą swoimi wrażeniami.

Siemomysl

Ja oglądałem :). Lecz nie mam okazji by oglądać inne seriale sf. Nie mam satelity, ani kabłowki, ale mi się nawet spodobały, zwłaszcza Voyager, siemiomysł wie dlaczego :).

yorar_jk

Tak, Siemomysł wie:). A co do inych seriali. Oglądałem jeszcze międzyinnymi: Stargate, Battlstar Galactica, Seaquest i kilka innych, Którycz nazw nawet nie zapamiętałem. Nie wiem co to za trend, by zamiast jakiegoś pożądnego Sf , puszczaqć w kółko te same brazylijskie I BÓG JEDEN WIE JAKIE TELENOWELE. W każdej chodzi o to samo. A już nie mogę zrozumieć dlaczego TVN nie korzysta z okazji i nie puszcza Star treka(ITI jest właścicielem TVN i jednocześnie polskim wydawcą Star treka). Taniej byłoby im puścić takiego Star treka niż Na wspólnej.

Siemomysl

Tak, ale tylko seria w której gra Patrick Stewart jako kapitan Jean-Luck Picard.

Siemomysl

Star Trek to NUDA !! Uciekałem z domu jak to leciało......leży u mnie na tej samej tacy co "Domek na preriach" "Lessy" i "Muminki" NUDA !!
Ciekawsze już były odcinki "Niewolnicy Izaury" Nara

LoCoFoe

Ze wszystkich serii STAR TREK moja ulubiona to NASTĘPNE POKOLENIE, czyli oczywiście ta z kapitanem Picardem:))) Ale ostatnio ogladam też VOYAGER'a - kumpel mi pożyczył na płytkach:)))

A jeśli ktoś woli "Niewolnicę Izaurę" to pokój z nim... Wolna wola, bracie! Mnie by z kolei nikt do oglądania przygód tej osławionej niewolnicy nie namówił...

Nunariel

Z następnego pokolenia udało mi sie obejrzeć tylko 2 odcinki:) Szukałem po wypożyczalniach, ale nigdzie nie znalazłem, a raczej są małe szanse na spotkanie tego w telewizji. A co do filmów o niewolnicach, to ,je za co najmniej dziwne, a samą Newolnicę Izaurę za coś, co mogłoby służyć zamiast krzesła elektrycznego.

Siemomysl

Uwielbiałam Star Trek Voyager! Za to na to o stacji kosmicznej nie można było patrzeć! Ale Seaquest i Gwiezdne wrota też swego czasu dostarczały mi pozytywnych wrażeń... Mogłiby coś z tego puścić w publicznej telewizji - byłe nie powtórki poraz setny!
A Niewolinicy strasznie żeście się uczepili - a ona takie ciężkie życie miala jako ta niewolnica... Za grosz wspólczucia we wspólczesnym społeczeństwie! Fee ;)

Vikinga

To o stacj kosmicznej rozkręca się bodajże w 4 sezonie. nie jestem tego pewien, ale w tym sezonie pojawia się Defiant i zaczyna się robić jeśli nie ciekawie to na pewno ciekawiej.