Emitowany w latach 70/80-tych w Telewizji Polskiej. Tytuł, jeżeli dobrze pamiętam, to "Spotkania w mroku", produkcji francuskiej, chyba 6 odcinków. Fabuła to zemsta młodego człowieka na pasażerach małego, prywatnego samolotu, którzy wyrzucając butelkę w czasie lotu zabili jego dziewczynę. Zemsta polega na mordowaniu kobiet najbliższych sercu pasażerów samolotu, a nie ich samych. Główny bohater nie wie, który z nich wyrzucił zabójczą butelkę, więc morduje ukochaną kobietę każdego z nich po kolei. Jeden odcinek to jedno morderstwo. Obłędna muzyka, przypomina Dreams zespołu Fleetwood Mac.
Gdzie mogę znaleźć ten serial ? Jak go obejrzeć jeszcze raz ? Proszę, pomóżcie :)

jjpaweljj

Wyprodukowany w 1977, pierwsza emisja w Polsce 3 stycznia 1980 w Telewizji Polskiej. Tytuł, jeżeli dobrze pamiętam, to "Spotkanie w mroku", produkcji francuskiej, 6 odcinków. Fabuła to zemsta młodego człowieka na pasażerach małego, prywatnego samolotu (pijani myśliwi wracający z polowania), którzy wyrzucając butelkę w czasie lotu zabili jego narzeczoną. Zemsta polega na mordowaniu kobiet najbliższych sercu pasażerów samolotu, a nie ich samych. Główny bohater nie wie, który z nich wyrzucił zabójczą butelkę, więc morduje ukochaną kobietę każdego z nich po kolei. Jeden odcinek to jedno morderstwo. Obłędna muzyka, która mi osobiście przypomina utwór Dreams zespołu Fleetwood Mac.

jjpaweljj

https://www.filmweb.pl/serial/Rendez-vous+en+noir-1977-136042

jjpaweljj

Gdzie mogę znaleźć ten serial ? Jak go obejrzeć jeszcze raz ? Proszę, pomóżcie :)