Co wy na to? Bo Każdy... chyba nawet ślepy, brzydko mówiąc,... zauważył, że co święta to w tej naszej kochanej polskiej televizji ciągle, co rok to samo!! Wiadomo, ze Polacy to tradycjonaliści... ale bez przesady ;-)!
Telewizji??? To ktos jeszcze to oglada??? polska TV jest jakas parodia. mi osobiscie zdazy sie czasami ogladnac cos na HBO lub HBO2, ale i tam wałkują ciagle to samo. jeden film puszczaja przez tydzien, tylko ze o roznych godzinach.
gdyby zamkneli wszystkie polskie stacje i przestali nadawac programy to wcale by mnie to nie zmartwilo. sam syf
Zauważyłam... co rok to samo... Kevin sam w domu, potem w Nowym Yorku, teraz jak dostali Grincha, to przez najbliższe 5 lat możemy się go spodziewać w TV na święta... (niezalogowana Sajonara)
no tak ... a miała być telewizja KULTURA jakoś tak w listopadzie, no i porównawczo przytoczę przypadek taki że Zlikwidowano w mojej okolicy ROCK RADIO , wzamian miało powstać JAZZ RADIO. Rock lubię i JAzz też, ale trwa już to około dwóch lat jak nie ma tego i tego. Przytaczam to - bo jest to przykłądem tego co się dzieje w polskiej TV, Radiu... i wogóle;)
jesli chodzi o media to z rockiem ogolnie jest ciezko :/ niestety. wszedzi pelno hiphopu i dance. TV i Radio nie pozostawia zbyt wiele do wyboru dla osob, ktore nie lubia HH czy dance, dlatego tez wylaczaja odbiorniki - tak jak ja. mocne brzmienia wypadły dawno temu z łask, w koncu liczy sie tylko komercja (kasa)