na Youtube jest jakaś informacja ze w tym roku ma powstać sezon 6 . jak dla mnie miałoby to sens bo sezon 5 to niedokonczona historia . Vanessa Helsing zapadła w spiączke po tym jak Duch demona Dracula została wchłoniete do jej ciała a w poprzednich odcinkach była mowa aby zabic tego demona trzeba wyprodukować specjalny magiczny oreż a tą bron miała Lillian Van Helsing. Vanessa Helsing moze zostać opanowana przez demona
Nie. Serial został oficjalnie anulowany po piątym sezonie, kolejnego sezonu nie będzie.
ale jest coś na youtube nazywa sie "Van Helsing Season 6 Trailer (2022) | SYFY,Release Date,Cast,Episode 1," a Serial został oficjalnie anulowany 2 lata temu czy rok temu . Tak samo jak z Matrix 4 niby nie bedzie Matrix 5 ale Keanu Reeves chce aby powstał film Matrix 5
No więc powtórzę: serial jest zakończony, anulowany, nic więcej nie będzie.
Przestań się nabierać na fejki na YouTube.
nie wiem czy wiesz ale teraz jest rok 2022 i na youtube pisze ze oficjalne (a serial został zakonczony kilka lat temu moze być tak ze zmienili zdanie) widac ze masz lewackie poglądy
Nie wiem czy wiesz, ale na YouTube każdy może wrzucić sobie dowolny film o dowolnym tytule i pieprzyć głupoty. Te twoje filmy o wspomnianym wyżej tytule mają wyłączone komentarze. Przypadek? Nie sądzę. To po pierwsze. Po drugie: gdyby serial powrócił to pisaliby o tym artykuły na zagranicznych stronach. Byłoby potwierdzenie chociażby od reżysera. Plot twist: nie stało się tak, bo jest OFICJALNIE anulowany po piątym sezonie. Jesteś naiwny jak dziecko i nie potrafisz zweryfikować żadnej informacji.
Podziwiam Twoją cierpliwość i kulturę wypowiedzi, wszak Twój rozmówca znany jest z wiary we wszystko co zobaczy w internecie (potwora spaghetti również). :P