Cały czas mnie fakty owe denerwowaly ale dzis sie przelalo(pozatym jestem zmierzly i zepsulo mi sie wideo wiec to napisze :P ).Otoz-czy TVP placą za to zeby dobre filmy puszczac o nieludzkich porach ? Chyba tak.Jakas miedzynarodowa umowa miedzy telewizjami panstwowymi ? Normalnie mozna sie wsciec ! Przykladow jest mnostwo na to,chociazby dizsiejszy:Pociagi pod specjalnym nadzorem o 23.50.Toż kuźwa bym musial spac do 11 zeby nie byc o tej porze spiacy juz nie mowiac o tym ze kladac sie spac po tym filmie mam 3,5 godziny snu.Kurde film świetny,z checia bym sobie go zobaczyl a tu godziny z kosmosu...Pytam sie grzecznie dlaczego ? Czy nie lepiej puscic ten film zamaist jakiegoś badziewia lecacego o 20 ? No ludzi zlitujcie sie !!!!!!!

Radzivill

Niestety p.Dworak (którego będę zwalczał na tym forum wszelkimi sposobami) uznał, że nikt normalny nie obejrzy dobrego filmu, jeśli ma do wyboru to i np. okruchy życia. W związku z tym dla zachowania pozoru wypełniania misji puszcza "pociągi", ale w takiej porze żeby mu nie zepsuło oglądalności.
co za czasy :/
pozdrawiam

Radzivill

Bo to jest tak najpierw ogladamy rewelacyjne seriale nastepnie dobre filmy i na końcu usypiające filmy;] No niestety ludzie wola ogladać seriale jak by tak nie było to nie powstawały by kolejne polskie seriale. widocznie jest na nie zapotrzebowanie tak samo było z big brotherem dlaczego nie było 3 edycji ogladalność spadała na łeb na szyje a seriale mamy ich ciagle coraz więcej więc dają jak dla nas najlepsze filmy późno w nocy bo jest nas mniejszość a dla ludzi którzy uważają seriale za coś dobrego takie filmy ich nudzą

LaraNotsil

coś ci sie pomyliło bo 3 edycja była .... też mnie to wkurwia. np koszmar z ul wiązów puścili o 1:50 .... miał być o 1:10... ale nawet to widocznie za wczeście:] pzdr

LaraNotsil

ale jest tak żę godzina 20 to godzina najlepszej oglądalności, jeżeli pusciliby na jedneym programie M jak miłoś a na drugim programie "fajny film" (czyli jakiś dobry a nie z życia wziete czy inne badziewie) na 100% obejrzałabym dobry film a nie zidiociały serial, niestety w godzinach wieczornych miedzy 20-22 lecą przeważnie same badziewia i ludzie nie mają wyboru siłą rzeczy wpadają w sidła durnych seriali:( ja wpadłam przez 2 sezony w sidła M jak miłoś ale teraz mam internet i wolę połażić po nim zamiast ogladać to badziewie

Radzivill

Szczerze watpie czy okruchy zycia mialyby wieksza ogladalnosc od takich pociagow:/ Juz nie mowie-ok-niech sobie bedą te okruchy przykladowe.Ale niech puszcza ten film o 22.Skonczylby sie tak kolo 12 i wszyscy by byli zadowoleni.Druga sytuacja-czyż nie dobija sie koni.Torbicka nie umie wymoc na tym pieronie zeby aby o godzine przesuneli jej kocha kino ? Tam czesto leca naprawde dobre filmy no a bez widea ani rusz...Porypane...

Radzivill

Też wpisuję się do grona NIE-miłośników bossa Dworaka, choć od kilku dobrych lat prawie nie oglądam TV, bo mnie krew zalewa. Poprzednie dyrekcje nie różniły się niczym specjalnym: cokolwiek ambitniejsze i tak było po nocach.
Dworak za to zaczął skutecznie zwalczać Teatr Telewizji no i powołał ten nieszczęsny kanał kulturalny! No i ma alibi: jest w TV cały kanał poświęcony kulturze i sztuce - MISJA WYPEŁNIONA! A to, że jest on raczej badziewny i dostępny dla kilkuset osób - czy to kogoś obchodzi?
Pozdrawiam niezadowolonych!