Cały czas mnie fakty owe denerwowaly ale dzis sie przelalo(pozatym jestem zmierzly i zepsulo mi sie wideo wiec to napisze :P ).Otoz-czy TVP placą za to zeby dobre filmy puszczac o nieludzkich porach ? Chyba tak.Jakas miedzynarodowa umowa miedzy telewizjami panstwowymi ? Normalnie mozna sie wsciec ! Przykladow jest mnostwo na to,chociazby dizsiejszy:Pociagi pod specjalnym nadzorem o 23.50.Toż kuźwa bym musial spac do 11 zeby nie byc o tej porze spiacy juz nie mowiac o tym ze kladac sie spac po tym filmie mam 3,5 godziny snu.Kurde film świetny,z checia bym sobie go zobaczyl a tu godziny z kosmosu...Pytam sie grzecznie dlaczego ? Czy nie lepiej puscic ten film zamaist jakiegoś badziewia lecacego o 20 ? No ludzi zlitujcie sie !!!!!!!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Radzivill

Niestety p.Dworak (którego będę zwalczał na tym forum wszelkimi sposobami) uznał, że nikt normalny nie obejrzy dobrego filmu, jeśli ma do wyboru to i np. okruchy życia. W związku z tym dla zachowania pozoru wypełniania misji puszcza "pociągi", ale w takiej porze żeby mu nie zepsuło oglądalności.
co za czasy :/
pozdrawiam

Radzivill

Bo to jest tak najpierw ogladamy rewelacyjne seriale nastepnie dobre filmy i na końcu usypiające filmy;] No niestety ludzie wola ogladać seriale jak by tak nie było to nie powstawały by kolejne polskie seriale. widocznie jest na nie zapotrzebowanie tak samo było z big brotherem dlaczego nie było 3 edycji ogladalność spadała na łeb na szyje a seriale mamy ich ciagle coraz więcej więc dają jak dla nas najlepsze filmy późno w nocy bo jest nas mniejszość a dla ludzi którzy uważają seriale za coś dobrego takie filmy ich nudzą

LaraNotsil

coś ci sie pomyliło bo 3 edycja była .... też mnie to wkurwia. np koszmar z ul wiązów puścili o 1:50 .... miał być o 1:10... ale nawet to widocznie za wczeście:] pzdr

LaraNotsil

ale jest tak żę godzina 20 to godzina najlepszej oglądalności, jeżeli pusciliby na jedneym programie M jak miłoś a na drugim programie "fajny film" (czyli jakiś dobry a nie z życia wziete czy inne badziewie) na 100% obejrzałabym dobry film a nie zidiociały serial, niestety w godzinach wieczornych miedzy 20-22 lecą przeważnie same badziewia i ludzie nie mają wyboru siłą rzeczy wpadają w sidła durnych seriali:( ja wpadłam przez 2 sezony w sidła M jak miłoś ale teraz mam internet i wolę połażić po nim zamiast ogladać to badziewie

Radzivill

Szczerze watpie czy okruchy zycia mialyby wieksza ogladalnosc od takich pociagow:/ Juz nie mowie-ok-niech sobie bedą te okruchy przykladowe.Ale niech puszcza ten film o 22.Skonczylby sie tak kolo 12 i wszyscy by byli zadowoleni.Druga sytuacja-czyż nie dobija sie koni.Torbicka nie umie wymoc na tym pieronie zeby aby o godzine przesuneli jej kocha kino ? Tam czesto leca naprawde dobre filmy no a bez widea ani rusz...Porypane...

Radzivill

Też wpisuję się do grona NIE-miłośników bossa Dworaka, choć od kilku dobrych lat prawie nie oglądam TV, bo mnie krew zalewa. Poprzednie dyrekcje nie różniły się niczym specjalnym: cokolwiek ambitniejsze i tak było po nocach.
Dworak za to zaczął skutecznie zwalczać Teatr Telewizji no i powołał ten nieszczęsny kanał kulturalny! No i ma alibi: jest w TV cały kanał poświęcony kulturze i sztuce - MISJA WYPEŁNIONA! A to, że jest on raczej badziewny i dostępny dla kilkuset osób - czy to kogoś obchodzi?
Pozdrawiam niezadowolonych!