kiedy w końcu znajdą muldera???? już nie moge zdzierzyc Doggeta!! koles wyraźnie bez wyrazu. boże ten koleś zachowuje sie jak Sculy w pierwszej serii!!! mnie to męczy jak nieszczescie... już nie moge doczekac sie 9 serii kiedy znowu mulder wróci do archiwum:) chociaż nie powiem. tutaj też zdażały sie fajne odcinki:) chociażby tem o kolesiu karzełku bez nó, który jeździł na takim małym wuzeczku.... brrrrrrrrrr...
juz niedlugo...znajda go w tym odcinku gdzie na poczatku serialu juz mu beda przygotowywac nekrolog,dobrze,ze davidowi dali tyle kasy ile chcial za powrot do archiwum,bo ten dogget co gra tak samo jak w 'terminatorze' termiantora wnerwia mnie:]
no wczoraj znależli muldera:) biedna scully całą 8 serie przepłakała:D hehe:) farewell agent dogget!!!!!!!!!!!!!!!!!
W sumie, to nie oglądam Archiwum X, ale może poprzecie akcję, żeby wprowadzieć więcej zagranicznych seriali (podobnych do Arch...) zamiast np. Ciao Darwin?
ja odpuściłam ja ktylko pojawili sie nowi agenci -_-
a moze nawet wcześniej, może nie moge siebie nazwać fanką archwium x, ale naparwde go lubiłam i zawsze keidys czekałam, na odcinki. teraz to w ogole mnie nie kręci
Hmm... Na razie już dużo takich wątków widziałam, a może zebralibyśmy się, przeież do TV można napisać. Jakieś podpisy, itd?
Kurcze, (tylko nie bijcie!) mnie Dogget nie przeszkadza... Oczywiście brakowało mi Muldera (i to bardzo), ale oglądałam tą serię z przyjemnością... Pozdrawiam :)
ostatni odcinek był cudowny:) znowu mulder!!! mnie gogget wkurza bo jest taki sztywny (zygi) no i zachowuje sie jak scully z początków pierwszej serii... wtrórne:/
znalezil, pochowali, po trzech mieiącach odkopali żywego z lekkim odwodnieniem:-) po prostu cały Mulder...hehe a Dogget to jest szytwniak, nawet strzelać sam nie umie tylko musi mu ktoś mówić gdzie jest cel...Fajnie by było, gdyby UFO go porwało, wykastrowało, usunęło mózg, wszczepiło koci i odstawiło spowrotem...Tylko czemu takie marzenia nigdy sie nie spełniają??A co myślicie o serialu "Samotni Strzelcy"? Ja widziałem dopiero jeden odc. ale niezbyt mi się to podoba...