kiedy w końcu znajdą muldera???? już nie moge zdzierzyc Doggeta!! koles wyraźnie bez wyrazu. boże ten koleś zachowuje sie jak Sculy w pierwszej serii!!! mnie to męczy jak nieszczescie... już nie moge doczekac sie 9 serii kiedy znowu mulder wróci do archiwum:) chociaż nie powiem. tutaj też zdażały sie fajne odcinki:) chociażby tem o kolesiu karzełku bez nó, który jeździł na takim małym wuzeczku.... brrrrrrrrrr...

Stucna

juz niedlugo...znajda go w tym odcinku gdzie na poczatku serialu juz mu beda przygotowywac nekrolog,dobrze,ze davidowi dali tyle kasy ile chcial za powrot do archiwum,bo ten dogget co gra tak samo jak w 'terminatorze' termiantora wnerwia mnie:]

Rashida

no wczoraj znależli muldera:) biedna scully całą 8 serie przepłakała:D hehe:) farewell agent dogget!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stucna

W sumie, to nie oglądam Archiwum X, ale może poprzecie akcję, żeby wprowadzieć więcej zagranicznych seriali (podobnych do Arch...) zamiast np. Ciao Darwin?

Brownie

oczywiście, że popre:) a co masz konkretnego na myśli??? pytam jak chcesz zadziałać???:)

Stucna

ja odpuściłam ja ktylko pojawili sie nowi agenci -_-
a moze nawet wcześniej, może nie moge siebie nazwać fanką archwium x, ale naparwde go lubiłam i zawsze keidys czekałam, na odcinki. teraz to w ogole mnie nie kręci

nezzz

wiesz jak zobaczyłam doggeta to mnei tez odrzuciło;)

Stucna

Mnie tak samo.. więc przegapiłam całą serię :(

Stucna

Hmm... Na razie już dużo takich wątków widziałam, a może zebralibyśmy się, przeież do TV można napisać. Jakieś podpisy, itd?

użytkownik usunięty
Stucna

Kurcze, (tylko nie bijcie!) mnie Dogget nie przeszkadza... Oczywiście brakowało mi Muldera (i to bardzo), ale oglądałam tą serię z przyjemnością... Pozdrawiam :)

ostatni odcinek był cudowny:) znowu mulder!!! mnie gogget wkurza bo jest taki sztywny (zygi) no i zachowuje sie jak scully z początków pierwszej serii... wtrórne:/

Stucna

znalezil, pochowali, po trzech mieiącach odkopali żywego z lekkim odwodnieniem:-) po prostu cały Mulder...hehe a Dogget to jest szytwniak, nawet strzelać sam nie umie tylko musi mu ktoś mówić gdzie jest cel...Fajnie by było, gdyby UFO go porwało, wykastrowało, usunęło mózg, wszczepiło koci i odstawiło spowrotem...Tylko czemu takie marzenia nigdy sie nie spełniają??A co myślicie o serialu "Samotni Strzelcy"? Ja widziałem dopiero jeden odc. ale niezbyt mi się to podoba...

Han_Solo_2

dobra!!zmieniam zdanie o Strzelcach...są rewelacyjni!!!może tamten odcinek był denny...?najlepszy jest Bond, Jimmy Bond ;-)