W ten wtorek polsat pokaże film "Wodny świat" z Kevinem Costnerem. Film ten ciągle powtarzają różne polskie stacje telewizyjne ( najpierw był kilka razy w polsacie i tv4, a później w TVP1). czy nie macie tego dosyć?
Powtórki Wodnego świata to jeszcze nie taki kliniczny przypadek jak Rambo II, Tango i Cash albo Książę w Nowym Jorrku - to dopiero swego czasu leciało na Polsacie conajmniej raz na trzy miesiące
w sumie tak, ale to był nawet zabawny film...
to jest jeden z tych filmów, w których reżyser miał wizję czegoś niezwykłego, oryginalnego, po czym okazało się że nie umie pisać scenariuszy.
Wodny świat nie jest pokazywany aż tak często. Natomiast TVN chyba ma dożywotnie prawa do Akademii policyjnej...
A w najbliższą środę emisję tego filmu rozpoczyna Ale kino. I niech mi ktoś powie , że ten film nie jest puszczany aż tak często.
Nie wiem na co narzekasz. Film jest dobry i warty obejrzenia. Ale przecie nie musisz tego oglądać!!!!! Masz chyba więcej niż jeden program?
Nie chodzi mi o to, że to jest zły film, ale o to, że zbyt często go puszczają. Według mnie to jest przesada, jeżeli tydzień po emisji tego filmu przez polsat pokazuje go Ale kino. A na ale kino ten film będzie leciał z 10 razy. Nie krytykuje tego filmu, bo mi też on się podobał, tylko nie podoba mi się podejście polskich stacji telewizyjnych. Wkrótce w telewizji po raz kolejny pojawią się takie filmy, jak 'Faceci w czerni" , "Truman Show", "Długi pocałunek na dobranoc" , "Nieuchwytny" z Seagalem, "Junior" , "Turbulencja" czy "Asterix i Obelix kontra Cezar". Nie mówie żeby w telewizji były same premiery, ale , aby telewizja pokazywała też filmy których już dawno nie było.
Mogę cię zaskoczyć ale lubie kiedy powtarzają dobre filmy. Mało tego, niektóre nagrywam i oglądam kiedy nie ma nic lepszego (nawiasem mówiąc wodny świat też nagrałam). Wprawdzie trudno trafić na taki dzień kiedy nic nie ma bo mam około 100 programó, ale niektórzy nie mają. Powiedmy, że jeśli ktoś nie ma ale kino to gdyby hnie polsat to by tego filmu nie obejrzał. Filmy sa powtarzane przez różne programy, które nie są dla wszystkich dostępne. węc nie wszyscy mogą oglądać te powtarane filmy.
A moim zdaniem masz całkowitą rację. Wodny świat to fajny filmik, ale ile razy można go oglądać. Pozdrawiam
Muzyka poprostu świetna i nietylko muzyka, cały film wywarł na mnie ogromne wrażenie. Kompozycja obrazu i muzyki znakomite połączenie. Film generalnie nie tylko o śmierci. Dla mnie przede wszystkim uczący tolerancji i poszanowania wyborów wszystkich których kochamy. Cudowne wrażenia, warty obejrzenia.