Co sądzicie o tym by w polskich stacjach n.p TVN, czy POLSAT zaczeli puszcać więcej starych amerykańskich seriali n.p 21 jump street lub Spin City.
Narazie mamy MacGyver'a, Świat wg Bundych i Nieustraszonego. Jeszcze tylko brakuje Policjantów z Miami i byłoby cudownie.
Chodzi mi bardzo o te seriale.W Ameryce były one znane, a wręcz oglądały je miliony (kiedyś).Więcej o tych serialach można dowiedzieć się szukając o Johnnym Deppie i Michaelu J.Foxie w Filmwebie.Co nie znaczy, że lubie tych dwóch aktorów, po prostu czytałam o tych serialach, a nawet oglądałam odcinek jednego z nich.Przez internet można obejżeć urywki tych seriali, ale nie znam stron (informacja przez znajomych, nie podali adresów).POZDRAWIAM!!!
Ja też o tych serialach wcześniej nie słyszałam, ale nie sądze żeby Polsat znalazł miejsce na kolejny:) Ostatnio zaczął przecież emisję "Wybrańców fortuny", "Ściśle tajne", "Pozim 9", "Łowców koszmarów"... W sumie to by mógł sobie darować chociaż by powtórki Idola, ale kolejna licencja też kosztuje...
ja. nie lubie mody na sukces bo jest nie wiadomo ile odcinków i nic się nie dzieje a jaka to melodia jest po prostu nudna tak jak śpiewające fortepiany ja tam wolę nie stare tylko nowe seriale tyle
Ja też po raz pierwszy słyszę o tych serialach, ale obawiam się, że na Polsat nie ma co w tej kwestii liczyć, bo zaczął on przecież niedawno emisję "Poziomu 9", "Łowców koszmarów", "Ściśle tajne", "Wybrańców fortuny"... Mógłby z pewnością wstawić coś chociażby zamiast powtórek Idol 4, ale kolejna licencja też kosztuje... W tym przypadku byłabym jednak za:)
jest juz przystanek alaska, jeszcze niech wznowia friends i juz wiele osob bedzie happy, happy, happy!, pozdrawiam!
W polskich stacjach jest już dużo zagranicznych seriali...
Ja uwielbiam TVN i TVN7. Tam lecą wg mnie najlepsze programy. :)
no i "na wariackich papierach" - młody Bruce W. i Cybill S. zarąbisty serial, fajny humor. O czywiście Bundi też są super - klasyka :D. Badzio fajny pomysł z tymi serialami. hehe Chciałabym jeszcze żobaczyć druzynę A, (pewnie teraz stwierdze że to kich i głupota, ale jak byłam mała strasznie mi się podobało)
nie ogladam tych seriali, bo juz byly, mam tylko sentyment do Żaru Tropików...end the wind, wind blow...teraz odkrywam BBC, ogladam Casualty, kryminaly angielskie sa super, i mnostwo madrych seriali komedioweych, exstra
Np. "Co ludzie powiedzą!?"... Może nie jest zbyt mądry, ale za to bardzo śmieszny. Polecam. To mój ulubiony serial. Pozdrowienia
Siostrzyczki, Norman w Tarapatach, Drew Carey Shorh, Przyjaciele, Keen Eddie i wiele wiele innych bardzo dobrych komediowych seriali które oblegają TVN 7. Ostatnio oglądam siostrzyczki i każdy odcinek zaskakuje mnie czymś innym.
Dam kilka serialowych tekstów.
(przychodzi młodsza siostra)
- słuchaj musisz o czymś wiedzieć !
- (starsza) nie teraz jestem spóźniona na randke, musiałam ogolić nogi bo wyglądały jakbym miała spodnie.
:DDDDD
ALbo :
- (młodsza) wyprowadzam się ....!!
- (starsza) gdzie ??
- (M) Do babci !
- (S) Żartujesz ?? U niej pod prysznicem stoi krzesło.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAH AHAH:DDDDDDDD
dobra miłego oglądania życze ?
Nie przepadam za serialami, ale "Co ludzie powiedzą" jest świetny... Nawet specjalnie kupowałam "TV Okey" żeby zebrać odcinki...
Ja uwielbiam serial "Allo Allo", w którym kultowym hasełkiem jest: "dżin dybry, przyniysłym tirta" )[",](