Jaki chcielibyście wykonywać zawód serialowy. Ja np. po obejrzeniu "Ostrego Dyżuru" chciałem zostać lekarzem, natomiast gdy obejrzałem "Nikitę" postanowiłem, że zostanę tajniakiem z Sekcji1. A może ktoś z was chciałby zostać Clarkiem tytułowym supermenem ze "Smallville"

koshi7

Clarkiem? , to by było nawet ciekawe hehe. Mi się czesto marzy po obejrzeniu filmu ze jestem policjantką ,ale wiecie taką babką z "jajami" np Jodie Foster w Milczeniu owiec

Oska

Ja ogólnie po oglądaniu filmów o agentach FBI albo CIA mam fioła, i chcę zostać agentką :)

kate_1555

a i pod wpływem JAG chciałam być komandoską, ale jak zobaczyłam jak ich tam męczą to mi się odechciało :(

kate_1555

Ja po J.A.G chciałam być prawnikiem a najlepiej to jeszcze nawigatorem na tych wielkich lotniskowcach no ale cóż mam chorobę morską i wielką miłość do marynarki wojennej

koshi7

Jaki chcielibyście wykonywać zawód serialowy. Ja np. po obejrzeniu "Ostrego Dyżuru" chciałem zostać lekarzem, natomiast gdy obejrzałem "Nikitę" postanowiłem, że zostanę tajniakiem z Sekcji1. A może ktoś z was chciałby zostać Clarkiem tytułowym supermenem ze "Smallville"

koshi7

Ja przez dluuugi okres patrzenia na JAG chcialem byc prawnikiem.Ale pozniej serial sie zwalil i zrobil bardziej detektywistyczno-sensacyjny i juz mnie nie nakrecal ;)

Radzivill

A niech to myśłałem, ż ten temat odejdzie w zapommienie a jednak zawsze znajdzie się ktoś kto chciałby wykonywać zawód ze swojego ulubionego filmu bądź serialu. I kto by pomyślał.

koshi7

ja po obejrzeniu jednego sezonu "Z archiwum X" chciałem zostać agentem FBI lub przynajmniej CBŚ, a teraz po obejrzeniu kilku sezonów po naście razy zaplanowałem sobie już całą drogę do kariery...Najpierw zdam medycynę i zostanę patologiem jak Scully, potem pójdę na Oxford na psychologię jak Mulder, a potem do FBI :-)A serio to pomysł na zawód agenta specjalnego lub lekarza sądowego jak na razie najdłużej sie mnie trzyma...

Han_Solo_2

I życzę ci żeby spełniło ci się to twojem zamierzenie

koshi7

A mi sie marzy połączenie siły i wyglądu Janosika z bystrością Muldera korzystającego z motoru Reno "Renegata"

koshi7

A ja chciałem pisać felietony o seksie jak Sarah Jessica Parker w "Sex & the City"

bartekscissorhands

Ale ostatnio całkiem mi odbiło i po obejrzeniu kilku serii JAG postanowiłem, że zostanę prawnikiem wojskowym takim jak w tym serialu. Całkiem ekscytująca praca jak dla mnie.

koshi7

Ja mam fioła na punkcie bycia policjantem takim jak inspektor Eddie - to jest taki serial na TVN 7 :P jego życie zawodowe i prywatne... - poprostu moge się zamienić choćby teraz.
Marzy mi się CBŚ...

koshi7

Ja z kolei po obejrzeniu Janosika zdecydowałem że muszę zostać zbójnikiem

Don_Radecco

Znowu powrócił ten temat bardzo się z tego cieszę. choć moze widać ze mało tu troche wpisów jeszcze to widać też ze niektórzy chciełi by wykonywaćzawód ze swojego ulubionego serialu.

koshi7

Bardzo lubię seriale o lekarzach ;) Np. Chirurdzy, Er, Na dobre i na złe... I sama mam zamiar zostać lekarzem, Coś w tym jest ;)