Ostatnio zaszło parę zmian w TV. Czy odpowiadają wam one. Poniżej wypisze kilka z nich.
TVP 1
Serial Plebania przesunięty na godz. 18.35
Poza tym bez rewelacji. Coś słyszałem, że sie szykuje kontynuacja Gliny.
TVP 2
Znika serial Teqila i Bonetti w Rzymie ( przynajmniej na razie ), który leciał co sobote o 11.40.
Pojawia się nowy serial obyczajowy Egzamin z życia ( 26 odcinków ), który będzie leciał co niedzielę około 21
POLSAT ( tu chyba najwięcej zmian )
Nowy serial obyczajowy Klinika samotnych serc.
Kontynuacja serialu senacyjno - komediowego Dziki czyli Dziki 2 - pojedynek.
Nowy talk - show prowadzony przez Krzysztofa Ibisza - Kto ma rację.
Nowy teleturniej prowadzony przez Zygmunta Chajzera - Na zawsze razem.
Serial Strażnik Texasu przeniesiony na poniedziałek o 17.00. z powodu nowych odcinków Dzikiego.
Serial McGaywer przeniesionyna czwartek o16.50.
TVN
Kolejna edycja teleturnieju Dzieciaki z klasą tym razem w niedziele około 20.
Kontynuacja Kryminalnych co sobote.
Ciao Darwin przeniesione na poniedziałek około 21.
Trzecia edycja Mamy Cię tym razem we wtorek około 21
Moja krew przeniesione na sobote 21.
Większość z tych zmian mnie zadowala. A was?
Mnie nie zadowala i to w ogóle. Nasze telewizje zarówno publiczne jak i prywatne od pewnego czasu się staczają się po równi pochyłej i nic nie zapowiada żeby miał się to zmienić. Mam już dosyć wszech obecnych seriali dla starych bab, obyczajówek i filmów w stylu zabili go i uciekł. Żadna z Polskich telewizji nie ma praktycznie nic do zaoferowania młodemu człowiekowi tak jemu jak ja. Jeśli zobaczę w TV jeszcze jeden Bar czy innego Big Sistera to chyba wywalę telewizor za okno.
PZDR Y
PS: W tym Polshicie to już chyba powariowali Klinika samotnych serc, nowe odcinki Dzikiego i Ibisz heh jego pięć minut trwa już o dwie za długo.