geena davis show

użytkownik usunięty

Geena Davis jest jedą z moich ulubionych aktorek . Podoba mi sie jej serial komediowy Geena Davis Show , cieszę się że TVP postanowiłą znów go puścić .Od poniedziałku do piatku na TVP 1 o godzinie 6.05 ;)

Wybacz ale widząc nazwisko tej kobiety musiałem pokusić się o komentarz.
NIENAWIDZĘ TEJ AKTORKI, poprostu gdy widzę z nią cokolwiek to wyłączam, przełączam albo opuszczam pomieszczenie, albo nakrywam głowę poduszką tudzież w dramatycznych sytuacjach pozbywam się odbiornika np: wyrzucając go przez balkon. Nie twierdze przez to wcale jest brzydka, głupia, nie ma talentu czy jej filmy są kiepskie, nie porywałbym się na tak pochopne, nie poparte soczystymi argumentami, zresztą pewnie nieprawdziwe wnioski ale po prostu mam na nią uczulenie(choroba jakaś), nie mogę na nią patrzeć po prostu ma coś w sobie takiego co mnie odpycha. Tak to chyba jest coś cie przyciąga, a inno coś działa odwrotnie. Musiałem się tym z kimś podzielić bo to mi zalegało na wątrobie. POKÓj z tobą, pozdrawiam i życzę miłego oglądania GINY-fame fatalllllllllllllllllllll!

użytkownik usunięty
szulerinio

no więc:
1.nie wybaczam
2.po co w ogole to komentuszjesz?
3.spadaj!
4.Geena Davis jest piekna i the best!
5.a ty kogo lubisz? dodę?blee a może przebrzydką julie roberts? haha a moze mandarynę?

z pewnością twoja fascynacja tym maszkaronem bez talentu wynika z faktu że pewnie masz taką samą kaprawą facjatę jak ona i dlatego widzisz w niej bratnią duszę. To mogę zrozumieć