mam pytanie. nie jest to zwiazane z filmami, ale z telewizja jednak, a wiec postanowilem umiescic je w tym dziale. wlasciwie, to nie pytanie ale prosba. jesli znacie, prosilbym o tytuly i, dobrze by bylo :), co to za reklama. bo wiecie, slyszy sie czasem cos fajnego, chcialoby sie wiedziec co to, a nikt nie wie. wiec moze ktos z was..?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty

Nie ma jej wogule nigdzie naszukałem się ale nie ma już mnie to denerwuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

To" What the world need now..." autorki nieznanej, ale to soundtrack z Forrest Gump'a

użytkownik usunięty
CH3HgCH3

Mam prośbę, czy ktoś zna wykonawcę i tytuł piosenki z reklamy samochodu Renault Talia ?

To jakaś stara ballada popowo-rockowa. Ostatni raz słyszałem tą piosenkę bardzo bardzo dawno temu i dopiero wczoraj przypomniałem sobię tą piosenkę. Nie wiem czy ta piosenka nie powstała w okolicach 1995/6 roku na fali Brit-Popu i nie jestem pewien czy nie wykonuje jej zespół Oasis.

Błagam Was o pomoc ! Jeśli ktoś kojarzy tą piosenkę.

użytkownik usunięty

poszukuje wykonawce i tytuł piosenki która jest z rekalmy "idea i kropka" ona jest zajebistaaaa. prosze niech ktos mi pomoze -iza145@op.pl. Dzięki z gory :*

teraz pojawiła się reklama Lecha

Tej pisenki szukam już dłuuuugi czas,a chodzi mi o :

"You're Unbelievable"

taki jest tytuł (chyba)

Reklama Lecha : "You're Unbelievable" kto to wykonuje??? mam problem z tym już dłuuuugo....

Ada

zespól nazywa się EMF

użytkownik usunięty
Ada

piosenke you're unbelievable wykonuje zespol EMF kofam ta piosenke

użytkownik usunięty

Ja również od dłuższego czasu poszukuję tej piosenki! Również chciałabym znaleźć piosenkę z reklamy Idei na Święta (ludziska dają sobie "prezenty" - takie hmm.. same kokardki jak gdyby...) Prosimy o odpowiedź...

użytkownik usunięty

słuchaj mi sie wydaje, że jest to "I Try" Framelles, jeżeli chodzi o tą, co myśle ... :)

CH3HgCH3

hmmmm a moze ktos cosik wie na temat piosenki z takiej reklamy telefonu kom. gdzie latajom kolorowe obudowy i sie ciagle zmieniajom??? ta melodia ciagle lazi mi po glowie!!!plizz help!!!

Martine_2

Mnie ostatnio bardzo się spodobał motyw z reklamy "KINDER-BUENO"-fajnie se gość nuci -he he

użytkownik usunięty
marsilia

reklama: Kindr Bueno
tytuł: give a bit of hm to me
wykonawca: amanda lear

Pozdrawiam]
GrOcH

Witam, to ja też spytam o piosenkę :)
Chodzi mi o utwór ze świątecznej reklamy Ferrero Rocher. Taka pani ubrana w białe futro patrzy na wystawę sklepową...
Pozdrawiam i z góry dziękuję :)

użytkownik usunięty
marsilia

siema ale tapiosenka spiewa babka amanda lear

użytkownik usunięty
marsilia

ta piosenka to Enigma w wykonaniu Amandy Lear

użytkownik usunięty
marsilia

ta piosenka to Enigma w wykonaniu Amandy Lear

użytkownik usunięty
Martine_2

ja mam dzwonek z ideii na święta.... MOJ E MAIL TO mroziomruj@wp.pl

użytkownik usunięty
CH3HgCH3

LUDZIE ELE WY SA NAIWNE!! NIE MA TAKIEJ PIOSENKI DA LUX _ I GOTTA DO !!!! NIE MA NAWET TAKIEGO ZESPOLU JAK DA LUX WIEC JEJ NIE SZUKAJCIE JEEEEEZU TO BYL RZADKI KIT A WY ZESCIE TO LYKNELI

może my jestesmy naiwni, ale ty nie bardziej z tego powodu madry/madra. bo taka piosenka JEST!!!! leci w radiu np. na ESCE!najpierw trzeba posluchac radia, a dopiero potem takie glupoty gadac....

użytkownik usunięty

Fajnie masz bejbe bo taka piosenka istnieje i sama ją mam na kompie i to nie my jesteśmy naiwny tylko ty jesteś człowiekiem niepełnosprawnym umusłowo chyba skoro jej nieumiesz wyszukać!!!!!!!!

użytkownik usunięty
CH3HgCH3

reklama butow "lasocki"
tytul piosenki- i gotta do

co wy piszecie ze w emule nie ma??? jest! a tu macie adres:

ed2k://|file|Da%20Lux%20I%20Go tta%20Do.mp3|6035456|535D2040F C4AF443A291F93223FA9175|/

tylko zeby nikt nie tego nie wklejal do okienka explorera albo innej przegladarki...

użytkownik usunięty
CH3HgCH3

szkoda ze jej nie ma w kaaza. jest zajebista.gdzie ja znalezc?

Ostatnio podobała mi się piosenka z reklamy Citroena C4. Nie znam tylko tytułu.

John_R

The Clash- Magnificent Seven ( o ile to ta reklama)

tori

Niestety to nie ta reklama ,ale ta piosenka również bardzo mi się podoba.

użytkownik usunięty
John_R

Les Rythmes Digitales - Jacques Your Body (Make Me Sweat) Citroen c4
:D prosze to jest to :)

użytkownik usunięty
CH3HgCH3

http://www.whatsthattune.co.uk/ [www.whatsthattune.co.uk ...]
Ten link powinien rozwiązac wasze wszystkie problemy ;]

użytkownik usunięty
CH3HgCH3

Mam dio Was wieeelka prosbe... chodzi mi o piosenke z reklamy nowego zapachu dla kobiet LACOSTE (gra tiam Natasha Thomas)!!!!! Blagam pomushci mi.... plissss.... s goory wielkie THX!!!!;*;*;*;*;*;*;*
==A.NAYA(==

użytkownik usunięty
CH3HgCH3

Mam dio Was wieeelka prosbe... chodzi mi o piosenke z reklamy nowego zapachu dla kobiet LACOSTE (gra tiam Natasha Thomas)!!!!! Blagam pomushci mi.... plissss.... s goory wielkie THX!!!!;*;*;*;*;*;*;*
==)ANAYA(==

ta pioseneczka ma tyyuł "save your kisses for me" albo cos podobnego do tego ;)

użytkownik usunięty

Natasha Thomas-It's Over Now...kazdy chyba ze mówi ja mam ta piosenke i to jest to bo szukałem

użytkownik usunięty
CH3HgCH3

a ja szukam piosenki z reklamy BOSS Intense i nie mam pojecia co to kogo to i w ogole i nigdzie tez znalesc nie moge na www.reklamy.tv tez nie ma :( help mi pliiiiiiiiiiiiiiis

Bardzo proszę o pomoc. Gdzie mozna ściągnąć najnowszą reklamę Nutelli. Chodzi mi o całą ręklamę a nie tylko muzę. Z góry dziękuję.

Hamtaro

Andreasa Johnsona pod tytułem "Glorious".

CH3HgCH3

cześć poszukuje piosenki z dość starej jak na reklamę (sp rzed kilku lat) To była reklama chupa chups zdaje się i w jakimś klubie tańczył koleś i dziewczyna i wyrywali sobie chyba lizaka

użytkownik usunięty
CH3HgCH3

elo eolo.... ja szukam pioseneczki z reklamy braun.......jak cos macie dajcie cynka na gg 4607221

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

byłabym wdzieczna za Motorpsycho - Stalemate -prosze o kontakt kluska.kluska@poczta.fm .THX. :)

użytkownik usunięty

Hej!!!!!!!!

proszę przeslij mi Motorpsycho - Stalemate bedę bardzo wdzieczna !!!!!!! heyjoe@.o2.pl

użytkownik usunięty
CH3HgCH3

Moze tutaj mi sie uda znalezc tytul utworu z reklamy MArtini ( tam dzie fajna laska podaje kochankowi szklaneczke martini ) .......pomozcie

użytkownik usunięty
CH3HgCH3

Szukam piosenki z reklamy FANTY, konkretnie chodzi mi o tą na basenie, gdzie na koncu wszyscy lądują w wodzie. Zajebista piosenka tylko nie wiem co za kapela to spiewa, jakas malo znana. Zna moze ktos wykonawce??????????

użytkownik usunięty

Zna ktos piosenke z reklamy LOT ?? Z tej co jest kobieta bujajaca sie na hustawce..:)

CH3HgCH3

No dobra, widzę, że znacie sie na tym, wiec ja tez zapytam. Da sie gdzieś ściągnąć "świąteczną" reklamówkę MERCI? Jest śpiewana po polsku i kończy się jak zwykle zdaniem, "Merci, ze jesteś tu!" :]

użytkownik usunięty
CH3HgCH3

a czy ktoś zna tytuł piosenki z prince polo? ale tej starszej... kawałek brzmiał : bliżej do siebie będzie nam, jeżeli zechcesz, Prince Polo, obdarz, obdarz mnie. prosze o kontakt na maila: adaga0@poczta.onet.pl

CH3HgCH3

kto zna piosenke z reklamy AVON'u????? to reklama z salma hayek, w tle slychac skrzypce

użytkownik usunięty
phantasmagoron

nie wiecie może co to jest za piosenka (chyba szampana dorato albo martini ale nie jestem pewna...) co ludzie szaleją w biurze i leca słowa: I'm so excited, I just can't hide it... PROSZĘ POMCY!!! : - )

użytkownik usunięty

To jest piosenka do rklamy szampana Dorato The Pointer Sisters - "I'm so excited" :-)

Zna ktoś piosenkę reklamy piwa Żywiec ??? " Ludzie robią rzeczy .... "