mam pytanie. nie jest to zwiazane z filmami, ale z telewizja jednak, a wiec postanowilem umiescic je w tym dziale. wlasciwie, to nie pytanie ale prosba. jesli znacie, prosilbym o tytuly i, dobrze by bylo :), co to za reklama. bo wiecie, slyszy sie czasem cos fajnego, chcialoby sie wiedziec co to, a nikt nie wie. wiec moze ktos z was..?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa

Jak juz znajdziesz to prosze Cie najmocniej o przeslanie na moja skrzynke maciejdua@op.pl. Bardzo mi zalezy. Dziekuje z gory i pozdrawiam

maciejduda

Plik już przesłany:-)

"J.Butterfly" i jak pozostałe utwory Mourah z płyty "From One Human Being To Another", można znaleźć na SoulSeek'u. Może się zdarzyć tak, że na początku program niczego nie wyszuka. Po jakimś czasie powinny się jednak pojawić pierwsze mp3-ki to zakolejkowania.

CH3HgCH3

PeeS: jeśli chcecie jakąś piosenkę, to zgłaszać się
dondziorex@op.pl
;]
mam ich mnóstwo, więc żaden problem przesłać MP3

CH3HgCH3

cudowna jest "melodia" z reklamy Hools'a, jakby ktoś miał, to prosze o kontakt :))

użytkownik usunięty
CH3HgCH3

a czy ktos moze zna z reklamy piwa bodajże FREEQ ?

z Freeqa jest nadal poszukiwana, nikt nie zna wykonawcy i tytułu ale ja mam spot, napisz na dondziorex@op.pl to napewno wyślę ;]

dondziorex

po pierwsze pioenka z reklamy freeq to:

"Dance of the Knights" - Prokoviev

po drugie:
kilka razy to bylo to wspomminane: utwory z reklam znajdziecie na

www.reklamy.tv

Safari

sorki, to nie ten utwor, ktos mnie wprowadzil w blad
ale strona sie zgadza :) pozdrawiam

Safari

zna ktos piosenke z reklamy COCA COLI LIGHT? laska jedzie taxi i widzi jakiegoś sexi-mena to go bierze do siebie i jada dalej ,a pote sie okazuje ze on tez taxowkarz :D

Michelle

EJ A JA SZUKAM MUZY Z REKLAMY FREEQ I KOMÓREK LG!!
jak coś ktos zna to pisac na moim profilu, z góry dzięki ;)

Hiroto

oo, freeq już mam:P ale nadal szukam muzy z reklamy komórek LG :P
aha no i może ta reklama sunsilk z potworkami L:D:D:D

CH3HgCH3

Podobnie jak kilkoro z Was Ja również szukam pioseneczki z reklamy piffka FreeQ ..
Byłem już na wielu Forum'ach i wszędzie to samo -nikt tego nie ma !!!
Napotkałem na info, że nikt tego utowrq nie ma i pooki co nie będzie miał, gdyż muzyczka ta została specjalnie skomponowana na potrzeby reklamy ..
Tak więc może się okazać że nie uda się nam znaleźć tego utworq ( :-( )
Na pocieszenie jednak podaje link'a do tej reklamy:
http://www.grupazywiec.pl/_u/FREEQ_30_emisyjna.mpg [www.grupazywiec.pl/_u/F ...]

Pozdrawiam

Wlodi_2

szukalam wszedzie ale nigdzie nie ma :( szukam rowniez piosenki z nowej reklamy telefonow lg gdzie ta babka tanczy - jest swieeeetna !

kirara_2

no ja tez własnie suzkam tej LG :P

Hiroto

A może ktoś zna autora i tytuł piosenki z reklamy ciasta do pizzy Knorr? Szukalam na www.reklamy.tv i niestety nie ma :(

Hiroto

czy ktos już moze znalazł tytuł tej reklamy LG z tą laska?? Jeśli tak to podajcie...

ithil_1

NOWA LISTA SZUKANYCH PRZEZE MNIE PIOSENEK REKLAMOWYCH:

1. FREEQ
2. Komórki LG
3. SUNSILK- te potworki
4. ta taka nowa reklama NOKII- (cos tam, wicked...)
5. SHOCK WAVES :)

CH3HgCH3

Jakiś czas temu leciała w tv reklama wędlin. Niestety nie pamiętam firmy. Być może MORLINY (ale głowy nie dam). W reklamie tej był jakiś starszy, znany kawałek (chyba z przełomu lat 60 i 70-tych). Wiem, że to niewiele co pamiętam nt tej reklamy, ale wielu z was ma lepszą pamięć, więc może coś się wam przypomni...
Pozdrawiam :)

MacManus

HEJ!
JA SZUKAM PIOSENKI Z NOWEJ REKLAMY PEUGEOT 1007! JAK FACET ZJADA CHMURKE, PÓŁ RYSUNKOWY SPOT. NA RELAMY.TV PISZE ŻE TO SIMIAN - LA BREEZE. ALE NIE MOGE NIGDZIE ZNALEZC I SCIAGNAC. MA KTOŚ?

Ada

jaki jest tytuł piosenki z rekalmy kamery dvvd nie pamietam firmy, ludzie kreca rozne rzeczy ....

CH3HgCH3

a wiecie moze co to za piosenke z reklamy str8 ????
pzdr

_myslicielka_

błagam pomóżcie mi znaleźć piosenke z nowej rekalmy chupa chups zbede wdziecna =*

fk92

Jakby ktos wiedzial moze jak sie nazywala piosenka z takiej juz dosyc wiekowej reklamy Toyoty Blue to bylbym dzwieczny

Radzivill

Szukam tytułu piosenki z reklamy rexony.Opis:dziwczyna biega wkoło budynków az wpada na chłopaka:D Bede bardzo wdzięczna!!!!
mój mail:stoczyna@buziaczek.pl

pscoleczka7

Najfajniejsza, najgenialniejsza piosenka na świecie to `Jerk it out` z reklamy nivea visage young(tak się to pisze??) Słuchajcie piosenka jest rewelacyjna! Chętni?? Służę pomocą:)
A sama szukam piosenki do rekalmy nutelli. Ktoś może kojarzy??

Pamietajaca

Na stronie reklamy.tv znajdziedzie wiele tytulow piosenek z reklam, a ta piosenka z nutelli to: Andreas Johnson - Glorious, na kazie napewno jest:)

valar

Zapraszam wszystkich na mojego bloga : www.reklamaistthebest.blog.one t.pl , Jest on poświęcony tylko i wyłącznie piosenką z reklam,możecie zamawiać utwory do przesłania(kosztuje to jeden pozytywny komentarz) albo pisać jakiej piosenki szukacie(podajecie nazwe reklamy i krótki opis) wszystko zostawiacie w komentarzach, podając swój e-mail, a ja w jak najszybszym czasie odpisuje wam na niego :) Pozdrawiam i gorąco zapraszam , mam nadzieje ze wam się spodoba:)

pscoleczka7

Jakby ktoś jeszcze szukał tej piosenki to: Garbage - "Run Baby Run"

_myslicielka_

Witam z rekalmy str8: Mourah - J.Butterfly, Motorpsycho - Stalemate
pozdrawiam

CH3HgCH3

Mam pytanie. Czy wie ktoś może jak nazywa sie piosenka z reklamy piwa(chyba Heinkein) i w refrenie są słowa "celebration comone"Bardzo przoszę o pomoc! Z góry dziękuje.

SylwiA8_

Bardzo pilnie poszukuje piosenki ze starej reklam coca-coli, opis:facet przymierza koszule w sklepie, a jakaś laska smieje się z niego pijąc cole. Jeśli wiecie to prosze piszcie:) Z góry dzięx:)

CH3HgCH3

Najfajniejsza jest piosenka o Czerwonym Kapturku z reklamy Heja...hihih,można by ją puszczać ludziom z depresją,poprawa gwarantowana:D:D:D:D

Zebra_2

też uwielbiam tą piosenkę i w ogole cała reklame :) tylko nie wiem własnie dlaczego teraz ja troche zmienili, osobiscie wolalam pierwsza wersje, kiedy Kapturek cos tam niewyraźnie mówił... ;-)

CH3HgCH3

Wiecie moze jak sie nazywa pios z reklamy piwa....co koles jedzie na rowerze...i taki lajtowy podklad leci.....zapomnialem nazwy tego piwa...ale jak ktos cos wie na ten temat to prosze pisac na mejla: barneyo2@o2.pl albo barney0@autograf.pl :D - odwdziecze sie wam!!!

rydel_3

wysylal piosenke dla ciebie na pierwszy adres email ktory podales Pozdro

CH3HgCH3

Sorki
Wiecie moze co to za symfonia?
Widziałam z nią trzy reklamy
1. niepamiętam
2. samochodu (kiedyś często na eurosporcie)
3. Teraz leci m.in. na TVN reklama nowej maszynki do golenia
Chóry równo powtarzają po sylabie (lub słowie)

BŁAGAM O POMOC!!!
Wiem, że skądś ją znam!!!
Nie mogę się od tego uczucia uwolnić!!!

sir_Bastet

moze napiszesz jaka to maszynka..albo jaki samochod bo tak trudno zgadac o ktora reklame chodzi...

Donnie_Darko_2

a moze zna ktos tytul piosenki z reklamy reddsa (albo jakiegos innego piwa, nie pamietam) z tymi syrenami???

ka_sia_

Cześć :-) Dokładnie to reklama z piwka redd's . I jeśli ktoś wie kto to wykonuje i jaki kest tytuł piosenki to bardzo proszę o pomoc :-) Z góry dziękuję pa

Alutka

a znacie muze z reklamy wody zywiec, cytrynowej??

sir_Bastet

hej, a czy ta piosenka nie była czasem w reklamie Nike?? Ze sportowcami którzy biegają po labiryncie, po sawannie itp??

sir_Bastet

Nie wiem czy o to na pewno chodzi ale może to "O fortuna" z oper Carmina Burana Carla Orffa (teraz jest też w reklamie Pura).

CH3HgCH3

A jaka piosenka leci do reklamy Fortuny Minerado (czy jakoś tak)? Za odpowiedzi dzięki wielkie.

Sayonara

Ja posiadam piosenkę z reklamy Pizzy Knorra , o którą się we wcześniejszych wpisach rozchodziło. Mogę wysłać lub , jeśli ktoś chce znaleźć , podaję tytuł i wykonawcę : Come - Bella Italia KOSINUS 136 . Sam nie mogłem jej znaleźć pod tym tytułem i mi znajoma podesłała ,więc piszcie ,to podeślę.Ale możecie spróbować wpisując w wyszukiwarce programu "Come" .
Poszukuję pilnie piosenki z reklamy Sunsilka , gdzie różnego rodzaju potworki chodzą po głowie jednej pani:D Jej tytuł to Rock rock rock , a wykonawcą jest FETISCH ,ale nie mogę jej nigdzie znaleźć ,więc jeśli ktoś miałby ją na dysku i był skłonny mi wysłać ,to będę wdzięczny. Pozdrawiam.

rockin

Ma ktos mp3 z hitem "Czerwony Kapturek" z heyah? :) Z gory dzieki!

Co_lump

Obawiam się,że jako takiej mp3 z reklamy Heyah nie dostaniesz ,ale dla pocieszenia możesz sobie ściągnąć ten oto klip z utworem przez Ciebie poszukiwanym ze stronki http://www.heyah.pl . Pozdrawiam

rockin

CZesc mamwielką prośbę..!!CZy mógłby mi ktoś wysłam mp3 z piosenką Takako Minekawa - "Fantastic Cat" -to jest ta z reklamy piwa Miller. BARDZO PROSZĘ!! jeśli ktoś ma to na maila punia@teges.pl

Punia

hej, czy wie ktoś co to za piosenka z reklamy coca-cola sound wave, gdzie jest ten tekst :"nowi ludzie, nowe doznania, nowa muzyka" itp.
Na reklamy.tv tego niestety nie ma... :/

Medea_2

cześć. a co powiecie na piosenkę z reklamy fiata croma? jesli ktos ma mp3 jakimś cudem, to bardzo poproszę motylka.ae@interia.pl

nikt chyba nie wspominał o starej reklamie burn (energy drink), ludzie -płomienie, samochód, psychodeliczna muzyka. zna ktoś? pamięta ktoś??
ja ciągle jestem pod wrażeniem reklam str8a ;-)

Motylka

juz mam, fajna strona!!

croma :
http://www.spotlandia.com/musica_spot_fiat_311/canzone_croma_1973.html [www.spotlandia.com/musi ...]

burn :
http://www.spotlandia.com/musica_spot_burn_918/canzone_energy_drink_2137.html [www.spotlandia.com/musi ...]

jesli ktos zdobedzie mp3, to poproszę :-D