Mnie wnerwiaja juz te reklamy podpasek,tampoów,wkładek...
jeszze jak zaczynaja gadać o tych skręconych rowkach itp. ostatnio siedze z rodziną i ogladam tv a tu mi nagle 5 reklam podrząd o podpaskach,tamponach no dobra kobiece sprawy ale niezaduzo tego?
tera jeszcze doszło jakies bella tampo jak ta baba jedze autem i ten policjant ją zaczymuje i ona mu pokazuje puste pudełko po tamponach i ja puszcza... albo to tanga najcięsze wkładki do stringów ehh niedenerwuje was to?
Takie czasy droga Liliano, rynek rządzi się swoimi prawami. Kobiety są lwią częścią klientów sklepów kosmetycznych i wogóle kupują więcej kosmetyków i tzw. środków higienicznych. Prosty wniosek-trzeba do nich dotrzeć i mamy non stop reklamy szamponów, mydeł, podpasek, a jak jest reklama soku czy wody mineralnej to oczywiście tylko takich co wspomagają odchudzanie. Jogurt tylko z 0% tłuszczu, czekolada tylko lekka. No, a jak zbliża się lato to juz jest największy pretekst do takich chwytów.
Pozdrówka i na reklamach zawsze przełączaj na coś innego, to na pewno poprawi ci humor.
Najważniejsze - be yourself - jak mawiają Amerykanie. Wiadomo, że nie chodzi o to, żeby żyć w brudzie i bez użycia wody, ale nie wolno dać się złapać w pułapkę reklam i trendów. Mam znajomą, która mając 20 lat nie otwierała drzwi, jak nie miała makijażu (a całe szykowanie się do wyjścia zabierało jej ok. godziny). Kiedyś "przyłapałem" ją w takiej sytuacji i muszę przyznać, ze wyglądała lepiej niż z makijażem.
Wogóle trzeba dążyć do naturalności w zachowaniu i wyglądzie - takie jest moje zdanie.
P.S.
Chociaż styl na zdjęciu w twoim profilu Lilianno jest naprawdę foxy.
A mnie drażni reklama plastrów antykoncepcyjnych.Występ Kasi Skrzyneckiej w Opolu z "przypadkowym" plastrem na ramieniu.Pojawiająca się w nich Kaja Paschalska czy Anna Mucha.A co mnie obchodzi czym one się zabezpieczają!
A reklamy pieluch? To dopiero jest tragedia. "pochlaniaja rzadka kupke" przeciez to jest juz lekka przesada. Co mnie to obchodzi? A jak np. jem obiad to nie mam ochoty sluchac takich rzeczy.
Pozdrawiam
A reklamy proszków .. RZYGAM !! Oglądam film, a tu nagle ciach: bonux, perwol black magic, rex, tampax, cola, simplus, LOTTO, heyah, winiary, bella, always, pampers, zywiec, dr. oetcer - sory ale ja dostaję szału !! Film normalnie trwa 90min, a kurcze razem z reklamami to schodzi ze 2 godziny =? Nienawidzę tego ..
Najgorsze są oczywiscie proszki i podpaski =/
Pozdrawiam
a ja nie mam telewizora w domu i wiecie o ile wiecej człowiek ma czasu, filmy oglądam na dvd nie ma wiec w nich reklam, nie wiem jakie są reklamy i co znów wspaniali reklamodawcy nam zaproponują zeby wyglądać pieknie, młodo itd. wiadomo ze to jedno wielkie kłamstwo, każdy ma zmarszczki, pryszcze, piegi i nie jest ideałem, ale w TV mozna wszystko ładnie oświetlić, zakryć tapetą, tu zamaskować tam uwypuklić, ehhh.Ja się od tego uwolniłam i mówie wam jest lepiej bez tych idoli, teleturniejów itd. Pomyślcie gdyby ponad połowa Polaków nie miała telewizji to kto by znał kogoś kto wystąpił w jakimś reality show?gdyby kożuchowska nie zagrała w M jak miłość nie reklamowałaby kremów za setki tysięcy złotych, to dzieki nam widzom oni "niby" wielcy zarabiają i stać ich na wszystko, a my mamy oglądać szklany ekran dla rozrywki podczas gdy oni bedą dla rozrywki wypoczywać na Majorce. pozdrawiam
Tampo Bella,inspirują!!!!!!!!!Też mi coś !Inspirójące tampony!!!!!!!!!!!!Szczyt głupoty1A te reklamy są wnerwiające!!