Mnie wnerwiaja juz te reklamy podpasek,tampoów,wkładek...

jeszze jak zaczynaja gadać o tych skręconych rowkach itp. ostatnio siedze z rodziną i ogladam tv a tu mi nagle 5 reklam podrząd o podpaskach,tamponach no dobra kobiece sprawy ale niezaduzo tego?

tera jeszcze doszło jakies bella tampo jak ta baba jedze autem i ten policjant ją zaczymuje i ona mu pokazuje puste pudełko po tamponach i ja puszcza... albo to tanga najcięsze wkładki do stringów ehh niedenerwuje was to?

Angelique

Takie czasy droga Liliano, rynek rządzi się swoimi prawami. Kobiety są lwią częścią klientów sklepów kosmetycznych i wogóle kupują więcej kosmetyków i tzw. środków higienicznych. Prosty wniosek-trzeba do nich dotrzeć i mamy non stop reklamy szamponów, mydeł, podpasek, a jak jest reklama soku czy wody mineralnej to oczywiście tylko takich co wspomagają odchudzanie. Jogurt tylko z 0% tłuszczu, czekolada tylko lekka. No, a jak zbliża się lato to juz jest największy pretekst do takich chwytów.
Pozdrówka i na reklamach zawsze przełączaj na coś innego, to na pewno poprawi ci humor.

Angelique

no i niewspominając jeszcze o tych DEPILATORACH ;-|

Angelique

Najważniejsze - be yourself - jak mawiają Amerykanie. Wiadomo, że nie chodzi o to, żeby żyć w brudzie i bez użycia wody, ale nie wolno dać się złapać w pułapkę reklam i trendów. Mam znajomą, która mając 20 lat nie otwierała drzwi, jak nie miała makijażu (a całe szykowanie się do wyjścia zabierało jej ok. godziny). Kiedyś "przyłapałem" ją w takiej sytuacji i muszę przyznać, ze wyglądała lepiej niż z makijażem.
Wogóle trzeba dążyć do naturalności w zachowaniu i wyglądzie - takie jest moje zdanie.
P.S.
Chociaż styl na zdjęciu w twoim profilu Lilianno jest naprawdę foxy.

Jolly_Roger

A mnie drażni reklama plastrów antykoncepcyjnych.Występ Kasi Skrzyneckiej w Opolu z "przypadkowym" plastrem na ramieniu.Pojawiająca się w nich Kaja Paschalska czy Anna Mucha.A co mnie obchodzi czym one się zabezpieczają!

Marisa

A reklamy pieluch? To dopiero jest tragedia. "pochlaniaja rzadka kupke" przeciez to jest juz lekka przesada. Co mnie to obchodzi? A jak np. jem obiad to nie mam ochoty sluchac takich rzeczy.

Pozdrawiam

Zielona

A reklamy proszków .. RZYGAM !! Oglądam film, a tu nagle ciach: bonux, perwol black magic, rex, tampax, cola, simplus, LOTTO, heyah, winiary, bella, always, pampers, zywiec, dr. oetcer - sory ale ja dostaję szału !! Film normalnie trwa 90min, a kurcze razem z reklamami to schodzi ze 2 godziny =? Nienawidzę tego ..

Najgorsze są oczywiscie proszki i podpaski =/

Pozdrawiam

pani_racja

a ja nie mam telewizora w domu i wiecie o ile wiecej człowiek ma czasu, filmy oglądam na dvd nie ma wiec w nich reklam, nie wiem jakie są reklamy i co znów wspaniali reklamodawcy nam zaproponują zeby wyglądać pieknie, młodo itd. wiadomo ze to jedno wielkie kłamstwo, każdy ma zmarszczki, pryszcze, piegi i nie jest ideałem, ale w TV mozna wszystko ładnie oświetlić, zakryć tapetą, tu zamaskować tam uwypuklić, ehhh.Ja się od tego uwolniłam i mówie wam jest lepiej bez tych idoli, teleturniejów itd. Pomyślcie gdyby ponad połowa Polaków nie miała telewizji to kto by znał kogoś kto wystąpił w jakimś reality show?gdyby kożuchowska nie zagrała w M jak miłość nie reklamowałaby kremów za setki tysięcy złotych, to dzieki nam widzom oni "niby" wielcy zarabiają i stać ich na wszystko, a my mamy oglądać szklany ekran dla rozrywki podczas gdy oni bedą dla rozrywki wypoczywać na Majorce. pozdrawiam

Angelique

jak denerwuje to jedyna rada nie oglądac.....

Angelique

Tampo Bella,inspirują!!!!!!!!!Też mi coś !Inspirójące tampony!!!!!!!!!!!!Szczyt głupoty1A te reklamy są wnerwiające!!

mary_margaret

Ostatnio oglądałam jakiś program w telewizji
i w 10 minutowej przerwie reklamowej lecuały reklamy tylko
i wyłącznie podpasek i tamponów(3 reklamy tamponów pod rząd)