ostatnio telewizje polskie zalały nas swoimi jakże zabawnymi i ciekawymi serialami, szkoda jednak, że nie pomyśleli nad serialami lubianymi przez wszystkich, czemu tvp2 nie wyemituje ostatniego (niewyemitowanego do tej pory w Polsce) szonu "Sex and the city"? Dlaczego w tvn nie ma już "Rodziny Soprano"? Kolejnym przykładem są "Dowody zbrodni" gdzie sezon bezczelnie został parokrotnie przerywany!
Zamiast puszczać w TV te polskie gnioty, mogliby wrócić do takich seriali jak "Przyjaciele", "Ally McBeal" itp.
JESTEM ZA!!! kurcze fajnie by było widzieć Przyjaciół, Ally McBeal, Rodzine Soprano,Zwariuowany świat Malckolma, Drew Carey Show i inne fakt niektóre są już na antenach ale jak dla mnie są duzo lepsze niż wszystkie Klany, Złotopolscy, M jak miłość samo zycie....... albo niech dadzą nie wiem fajne filmy jak nie mogą nowych to niech będą i stare a nawet bardzo stare mówcie co chcecie ale jak dla mnie film "Rzeczpospolita Babska", "Giuseppe W Warszawie" "Alternatywy 4"...
"Przyjaciele" lecą przecież na TVN7. Jeśli chodzi o "Seks w wielkim mieście" to być może wkróce zostanie wyemitowany 5 sezon, ale tego w tej chwili nie wiadomo. I myślę że nie będzie to TVP2. Choć to tylko moje osobiste przewidywania. "Dowody Zbrodni" wrócą za dwa tygodnie po zakończeniu emisji "Detektywa Monka". Wkróce pojawi się też "Bez Skazy". Oba seriale zostały zdjęte z anteny TVN ze względu na zmiany w jesiennej ramówce. Za jakiś czas powróci "Bez Śladu". "Ally McBeal" leciała ostatnio na TV4. Kto nie oglądał to stracił okazje, ale nie jedyną bo to serial, który na pewno będą powtarzać. "Rodzina Soprano" do tej pory emitowana była na HBO. Chyba trzy lub cztery sezony pojawiły się na TVN i TVN7 więc myśle że pozostałe również się pojawią, ale nie wszystko na raz. "Zwariowany świat Malcolma" leci chyba na Polsacie. A może na TV4? A może już nie leci, ale ostatnio widziałem jakiś jego odcinek. "Drew Carrey Show" był na TVN7. A ja osobiście tęsknie za "Sześć stóp pod ziemią" i "Ostrym Dyżurem". Ale na TVN pojawił się 6 sezon "Brygady Ratunkowej". Nie mogą emitować wszystkich seriali na raz. Te co wymieniłem to tylko drobna ich część. Cieszmy sie z tego co mamy. Inni nie mają nic. I trzeba umieć szukać. W tv leci tyle seriali. Jakoś uda się tak rozplanować czas żeby obejrzeć te ulubione. :)
Zgadza się,niektóre seriale już leciały lub leca na innych kanałach TV,niezmienia to faktu że zalewaja nas polskimi gniotami,"klan"zliczba odcinków zbliża sie do seriali brazyljiskich.A naprawde są fajne seriale które mogli by puścić np."Książe z Bell Air" "Złota raczka"i dawno ich nie było pozdro :-)
Panie Campbellsie, moja wypowiedź tyczyła się zwykłych stacji telewizyjnych, wiadomo, że na HBO czy CANAL+ zazwyczaj są dobre pozycje, ale nie każdy posiada kablówkę itp. TVN7 też nie jest odbierany przez wszystkich... Daletgo rozważamy tutaj stacje: tvp1 tvp2 tvp3 tv4 tvn polsat i puls :)
ps. skąd bierzesz te wiadomości o nowych prpozycjach telewizyjnych?
Po zatym do listy dochodzi kreskówka The Simpsons! Tyle osób pisało już petycji itp. do telewizji żeby puścili tę kreskówkę, tyle osób chce ją oglądać, a tu nic, a wiadomo że byłby to wielki hit...
Wszystko można znaleźć w internecie. Ja nie mam ani HBO, ani Canal+, a wszystkie wymienione wyżej seriale leciały na zwykłych ogólnie dostępnych stacjach. No może z wyjątkiem tego TVN7. Co do Simpsonów no najlepiej napisać do Polsatu lub TV4. Ale nie będe pisał dlaczgo bo mi się nie chce. ;D Ale jeśli chcesz to mogę Ci wyjaśnić.