Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam tytułu serialu. Akcja działa się w kosmosie, główni bohaterowie wędrowali statkiem, który w połowie był żywym organizmem. Nie pamiętam nic więcej poza tym, że chyba byli na nim ludzie i (może) kosmici, a w jednym odcinku statek zachorował i przez to nie chciała (bo była to kobieta) funkcjonować.

Jestem pewna,że jest to serial o policjantach/detektywach rozwiązujących sprawy. Jeden z tych które lecą po 20 w tv. Odcinek był o poszukiwanej kobiecie,która później jak się okazało była więziona przez mężczyznę. On wcześniej to już robił, za cel stawiał sobie ''łamanie'' tych kobiet, które ostatecznie się poddawały i...

więcej

Chodzi mi o http://www.filmweb.pl/serial/Cordon-2014-715779

żona policjanta więziona kilka lat zostaje odnaleziona, nic nie pamięta zostaje oskarżona o jakieś zbrodnie których nie popełniła, a jej mąż ma już nową rodzinę

Dziś robiłem porządki i na strychu znalazłem stare programy tv z lat 90. Aż łezka w oku sie zakrećila ,jak zobaczyłem logo filmnetu i jego program. O ilee sie nie myle kanał ten nadawał w Polsce do 1997 . Pamietam ,same amerykańskie produkcje leciały

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Hej,
Szukam serialu z angażującą historią, wyrazistymi postaciami i zwrotami akcji. Mile widziani "znani" aktorzy w obsadzie. Nie mam konkretnych preferencji odnośnie tematyki. Dobrze by było, aby serial nie był za długi.

Oglądałem już m.in.: Breaking Bad, Gra o Tron, Miasteczko Twin Peaks, Westworld, Dochodzenie,...

więcej

Najlepszy wybór z możliwych. Inne (oprócz Pectusa) nie były tego warte. Wreszcie mamy porządny hit zagrzewający naszych chlopców do walki. Głosujący zrobili co należy i wybrali to, co najlepsze, uniwersalne i chwytliwe. W kółko słuchany przeze mnie przebój wybrany - mogę spać spokojnie. A jutro obudzę się i znowu będę...

więcej

film z gatunku triller/horror

początkowa scena filmu to pobita szlochająca dziewczyna biegnąca boso ulicą warzą w stron widza - przejmująca scena.
treść filmu: jakaś grupa świrów (ludzi) porywa młodą dziewczyn - dziewczyny i wizi je w domu w piwnicy notorycznie torturując bo wymyślili sobie że po odpowiedniej dawce...

więcej

Film "raczej nowy" cofają świadomość faceta w czasie żeby ocalił pasażerów pociągu przed terrorystą / bombą (?). Na końcu okazuje się że facet jest tak naprawdę "martwy" a raczej ledwo żywy a po ukończonej "misji" jego świadomość zostaje w ciele faceta "opętał" z braku lepszego porównania ;)

Jeśli ktoś kojarzy...