Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czesc

Szukam serialu ktory ogladalem w dziecinstwie.

Byl o pilce noznej, byly pilkarz ktory dostal pierwszej w zyciu kontuzji, od razu rezygnuje z kariery i potem zaczyna trenowac dzieciaki. Serial byl angielski chyba, ogladalem go na poczatku lat 90', ale chyba byl z 80'

Proszę możecie mi Coś polecić? Najlepiej tytuł i rok i krótki opis, szukam też filmu podobnego do "Nie proszeni goście" - czy możecie mi coś doradzić?
Niestety nie wiem gdzie wpisać I wcięło gdzieś mój post, jeśli coś źle to z góry przepraszam.

to było o tym gadzie składuje się poatomowe odpady. gdzieś w finlandi chyba. to chyba angielskie było.

Jak byłem mały w telewizji leciał serial sci-fi dla młodzieży o kosmicie, który wylądował na ziemi. Pamiętam tylko, że statek kosmity był niewidzialny, a kosmita wyglądał trochę jak chodzący a dwóch nogach krokodyl. Coś sobie kojarzę, że chodziło też coś o miód. Nie pamiętam tylko czy służył on do napędu statku czy też...

więcej

widziałem zwiastun więc nie wiem czy jest już po premierze czy nie,
w miarę nowy film
coś zbliżonego do Lucy
O dziewczynie którą chyba adoptowano a ta okazuje się jakimś cyborgiem lub coś w ten deseń i tu zaczyna się zabawa bo albo ją chcą załatwić albo ona kogoś broni.

Czy gdzieś w internecie można znaleźć artykuły, bądź filmy, które tłumaczą nawiązania do czegoś i co się wydarzyło w filmach i serialach o tematyce superbohaterów?

Hej ,szukam serialu który oglądałam jakieś 6 lat temu jak nie więcej. Opowiadał o nastolatkach,którzy musieli ze sobą rywalizować w różnych konkurencjach. Były dwie drużyny chyba Lwy i niedźwiedzie.Kto odpadł ten musiał opuścić dom. Z góry dziękuje za wszelką pomoc!

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Tak jak w temacie szukam bajki z ktorej bardzo niewiele pamiętam. Prawdopodobnie leciala na Polsacie. Pamiętam, że dotyczyla wyścigów na pustyni. Miala taką fajną muzykę na początku, taką skoczna i szybką. Moglby mi ktos pomoc ją odnalezsc? Z góry dziękuję.

Szukam bajki z dzieciństwa 4 bohaterów chroniło ziemię przed złem cos w stylu huntik tylko oni wzywali stworów machali rekami cos w tym stylu i te potwory pomagalu im wiem ze to na teletoon+ bylo
Z góry dzięki

Poszukuję serialu wyprodukowanego przez USA w latach 2003-2009. Opowiadał o rodzinie która walczy z policją i wojskiem za pomocą broni służącej głównie do polowania. Akcja rozgrywała się w lesie otoczonym prze góry. Ponieważ bohaterowie nie mieliby szans na bezpośrednia walkę z dobrze uzbrojonym i wyszklonym wojskiem...

więcej